שמות חיבה

שמות חיבה

במערכות יחסים שנבנות נוטים לכנות זה את זהה בשמות חיבה , השם שאני בחרתי לעלות אותו לאינטרנט, ניסיתי את השם הפרטי שלי אבל היה תפוס ע"י בחורה אחרת נוחשבתי מתי בחיים היה לי טוב , ועלתה התקופה בה חייתי ליד סבי ,משם עלה שם חיבה שסבי האהוב היה קורא לי אמירה = נסיכה, ואמורה = אהובה , ככה שנוצר חרוז אמירה ואמורה אבל זה בערבית ואז תרגמתי לעברית הנסיכה , שבגלל עודף נסיכות שונה לנסיכה הסגולה , ויותר מאוחר לנסיכה של הכוכב לצרכי האתר בו אחסנתי את היצירות שלי קוצר השם לנסיכת הכוכב , ומאז 5 שנים אני עם השם הזה בעבר בקשרים שנוצרו נקראתי נסיכונת וזה עשה לי טוב וככה בחרתי להשאר אצל החברים שלי לאחרונה משום מה עברו לנסיכה או נסיכת ,האם זה אומר שגדלתי קצת ? נשאלת השאלה מתי מרגישים את הצורך בשימוש בשם חיבה ומתי משתמשים בשם בו נולדנו ? ומתי בשם החיבה ? מה קורה אצלכם?

ben 911

New member
אין מה לעשות אנו מוקפים בשמות חיבה

מכל עבר וכל הזמן.

שירקאן12

New member
גם הניקים.

שלנו יכולים להפוך לשמות חיבה. למשל בנושק (לה) . ערדוש (לה) גאיוש (לה) שירקאנוש....(לה) צלליתוש.(לה) נסיכתוש.(לה) איך שבא..

מה עושים שלא ניתן ?

יש שמות שלא יכולים להפוך לשמות חיבה אז מה עושים כדי להביע את החיבה ? למשל ישראלה שזה שם ארוך מה תעשה אז?

מכירים את השחקנית שר?

אז ככה ,במקור יש לה 6 שמות ארוכים עד שהיא החליטה בסוף רק על שתי אותיות,," שר" אני לא אוהבת כינויי שמות אולי בגלל שאין לי צורך בחנופה, אין לי בעיה לקצר שם מקורי ביחוד אם זה בכתיבה, אצל התימנים בשעריים ובמרמורק (אז)לא תמצאו אפילו שם אחד מקורי כוווולם "זכו" לכינוי לא מחמיא בכלל, פעם חברה תימניה שלי ניסתה להתנחמד על בעלה התימני וקראה לו "בובי",,, והבעל החבר אמר לה: ינעל אבוש,,, מה אני כלב שאת קוראת לי בובי,,,,,,,, הו,,כמה צחקנו אז באותו ערב,

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gif

מתפקעת מצחוק אבל לא מבינה למה שם חיבה הוא חנופה. לבת שלי אני ממציאה כל יום שם אחר ואיזה כייף זה
לא שאין חנפנים. איך נראה לכם אולמרט קרא לטלנסקי?

ש ר ה לה

New member
בתי הבכורה רשומה במשרד הפנים בשם שבחרתי עבורה

"זהר". שם שאהבתי עוד מימי נטלי ווד ששיחקה בסרט ההוא עם וורן ביטי "זהר בדשא".. עוד כשנשאתי אותה ברחמי, כשהייתי בשישי, פגשה אותי יום אחד בדרך אישה מבוגרת מקסימה ואמרה לי ככה: "את תלדי בת יפהפיה".. הבת הזאת היא היום כבר בת 31 והיא אכן נולדה יפהפיה מהרגע הראשון, למרות אי רצונה הבולט להגיח אל אוויר העולם.... כשהיא הגיעה לגיל בו מתחילים להדביק כינויים, התחילו לכנותה ז'וז'ו. מה שגרם לי כאמא לרכךמעט את הכינוי הזה ל-"שושו" (עוד לפני שהיה שושו השועל בטלויזיה!!). לימים, כל מכריה התחילו לכנותה "שושו" וכשהגיע הילדה לכיתה ח' היה לה חבר ששם משפחתו הוא 'ששון'. כל חבריהם כולל בצבא, היו מכנים אותה שושו ושושון. נכון להיום השושון כבר התחתן. והיא עדיין רווקה... אבל גם היום היא בת יפהפיה ואני גם מאוד מאוד אובייקטיבית
... ברצינות. היא יפה וכל מי שרואה אותה לא נותן לה בגיל יותר מ-17 כי בניגוד לאמא שלה, היא יצאה מין צפלונת כזאת.. מה רציתי לומר, שלעתים שם החיבה שאני נתתי בסערת רגשות לבתי, הפך עם הזמן לנחלת הכלל אפילו אם הכלל הזה זה אנשים שאני לא מכירה בכלל...

למעלה