חחחחחח....אממ...
מצחיק אותי להיזכר למה קראתי לו אלף, כי זה מטומטם בטירוף... הכל התחיל בעוד יום רביעי רגיל (כן בטח), הפעם הראשונה שרכבתי עליו, וקפצתי איתו גם כן, ככה משו קטן (70 או 80), אבל זה לא קשור... קראו לו פעם סילבר, כי הוא אפור, וגם יש לו פסים בצבע כסף ברעמה, כאילו הוא עשה גוונים! אבל זה ממש יפההההה! ככה פסים של שחור וכסף! ובאותו יום רביעי, עוד נורא התהלבתי ממנו, כי חשבתי שהוא בכלל ייראה כמו רעם..
, ואז החזרתי אותו לאורווה, והסתכלתי עליו עמוק לעיניים, ויש את הסדרה הזאתי בחו"ל, אתם מכירים, עם הבובה החומה המותק הזאתי, שקוראים לה אלף? כזאתי פרוותית, ומתוקה, והיא כאילו חייזר, וזה באנגלית? אז הסתכלתי לו לעיניים, וראיתי בו כמו עיניים מפלסטיק, בול כמו של הבובה הזאתי! וישר זה הדבר הראשון שעלה לי בראש!!! פשוט הסתכלתי וככה אמרתי למי שהיה לידי:" נכון יש לו עיניים כמו של הבובה הזאתי אלף?" וברור שזה מפגר, כי אפשר להגיד את זה על כל סוס, אבל בשבילי זה מיוחדדדדד עוד שמות - רעם - הוא אפור... אז יענו שמיים אפורים כשיש רעמים...ככה אמרו לי.. אפאצ'י - אין לי מושג... קפוצ'ינו - כי יש לו צבע מגניב...טוב זה לא סיבה..לומשנה.. בלוז - כי יש לו פנים עצובות!!! זה ממש מוזר להסתכל עליו... אותלו - בעעעע צ'אקרה - המממ, זה נשמע אינדיאני כזה או משו, וצ'אקרה נראה כמו הסוסים האינדיאנים האלה... מילקי - שם מכוערררררר אבל זה כי הוא לבן.. ג'קסון - בין הסוסים הכי ותיקים בחווה, אז נתנו לו שם מגעיל... סער - בגלל שיש לו משו על המצח, לא זוכרת כל כך, ולא הם נתנו לו ת'שם, אלא מי שקיבל אותו... רוקי - גייל השאירה לו את השם, ואני מניחה שקראו לו ככה בגלל המילה "רוק" שזה סלע, והסוס הזה חזק משו לא נורמלי... אבסולוט - וואי, בדיוק אתמול רועי אמר לי למה קראו לו ככה (פעם קראו לו ליבידו),אבל הייתי צריכה לשנן שאלות לדרור חחחח אז שכחתי... סאטיים - הפירוש של זה "אמת" בהודית... בלאק-סטאר - צריך להסביר? בגלל הפירוש בעברית יענו...כוכב שחור.. ל-2 הסוסות החדשות אין שם... עופרה וחזה - טוב, לעופרה לא קראו על שם עופרה חזה, אבל גם היא הייתה בין הסוס הראשונים בחווה, אז היא נפדקה בדיוק כמו ג'קסון עם השם, ואז כשנולדה לה סייחה, קראו לה חזה... היה לנו פעם גם סוס בשם צ'ארלי, אבל דווקא זה שם יפה.. והיה גם סוס בשם - הר-אדום!!!!! איכססססססס גאמרתי!!! חחחחח טוב לא נתתי משו הסברים, אבל חפיף.. זה בעיקר השווצה בזה שיש לנו פיינלי 18 סוסים בחווה! אנחנו מתקרבים ל-20!!! טל