שמות ופירושים

S H I L G I

New member
שמות ופירושים

למה קראתם לסוס שלכם כמו שקוראים לו? והאם אתם יודעים פירושים של שמות של סוסים שיש אצלכם בחווה?

serdonix

New member
אממממממ ../images/Emo13.gif ננסה... ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

לפיצי שלי (
) קוראים סרדוניקס... לא אני קראתי לו ככה... הפרוש של השם שלו זה ככה, אם מחלקים את השם שלו לשניים - סרד-וניקס זה שליוב של שתי אבנים, הפרוש של אוניקס זה האבן השחורה - אוניקס, והסרד זה מין קוים דקים דקים כתומים שמשתלבים בתוך האוניקס עצמה, ופיצי ג'ינג'י, והעיניים שלו שחורות-שחורות... אז אני חושבת שהשם עצמו לא כזה מדהים... אבל הפרוש יפה... מישהו השקיע מחשבה..

Vintage Queen

New member
המממ

לא אני בחרתי לה תשם ולא הצלחתי להחליף (רציתי לשנות ל-יוניק -מיוחדת!) יש לה תשם הכי מכוער ולא מובן... לונורא...

אוקייי../images/Emo3.gif

טוי בוי = ילד צעצוע, אני לא יודעת מי נתן לו את השם אבל הוא בא לארץ כסוס ירוק למשפחת סגול (לנוני {??}) והיא היתי בת 5 כמוהו... והוא מעיין פוני צעצוע כזה
סקי בוי = ילד שמיים, לא יודעת מי נתן תשם אבל הוא היה סוס ענקקיייי (הגיע לשמיים
) פריסטיג' = חברה של ציוד רכיבה ואין לי מושג למה יש לו תשם הזה... אנדרו, המלט = שמות של אמנים.... סילבר = כשהוא בא לחווה לזלי או סמי קראו לו כך...אחרי כמה זמן הוסיפו את היי הוו סילבר
ביג בן = כל שם השעון... ג'רי = על שם סוס בית ספר אהוב של רנה |ז"ל|
שגם היה שחור... גודפלאוו = בחור טוב, הוא היה כזה עד שמת....
לוצ'יפר = כי הוא באמת הסטן....

stinkerbell

New member
פרסטיג'..

זה יוקרתי באנגלית. הוא לא נקרא בזמנו בעקבות חברת הציוד אלא בעקבות פירוש המילה. תשאלי את מיכל, היא תגיד לך (אם היא עדיין רוכבת..)

פפפפפפפ

לסוס שלי קראו בנג'י.. בגלל שסיפרו לי שמתי שהתחילו לרכב עליו שהוא היה בחוות צח.. בהתחלה שהתחילו לאלף אותו.. אז עודד רכב עליו ואפולו (בנג'י) התרומם על 2 והעיף את עודד לחול כמו שנופלים מקפיצת בנג'י והוא גם סוס נורא גבוה ככה שזה גם נפילה מחתיכת גובה... אז זה הפרוש של השם הקודם שלו.. בגלל שלא אהבתי את השם אז חיפשתי שם אחר ובחרתי אפולו... חוץ מזה שאפולו היה אל מאוד יפה... וגם אפולו הוא סוס מאוד יפה ככה שזה מתאים לו.. יש הרבה אנשים ששואלים אותי שהם רואים שאני מטפלת בסוס ואז הם שואלים אותי איך קוראים לו ושהוא סוס מאוד יפה.. אז שאני אומרת להם אפולו הם אומרים שזה מתאים לו ושזה כמו האל היווני שהוא היה מאוד יפה..

talkk

New member
חחחחחח....אממ...

מצחיק אותי להיזכר למה קראתי לו אלף, כי זה מטומטם בטירוף... הכל התחיל בעוד יום רביעי רגיל (כן בטח), הפעם הראשונה שרכבתי עליו, וקפצתי איתו גם כן, ככה משו קטן (70 או 80), אבל זה לא קשור... קראו לו פעם סילבר, כי הוא אפור, וגם יש לו פסים בצבע כסף ברעמה, כאילו הוא עשה גוונים! אבל זה ממש יפההההה! ככה פסים של שחור וכסף! ובאותו יום רביעי, עוד נורא התהלבתי ממנו, כי חשבתי שהוא בכלל ייראה כמו רעם..
, ואז החזרתי אותו לאורווה, והסתכלתי עליו עמוק לעיניים, ויש את הסדרה הזאתי בחו"ל, אתם מכירים, עם הבובה החומה המותק הזאתי, שקוראים לה אלף? כזאתי פרוותית, ומתוקה, והיא כאילו חייזר, וזה באנגלית? אז הסתכלתי לו לעיניים, וראיתי בו כמו עיניים מפלסטיק, בול כמו של הבובה הזאתי! וישר זה הדבר הראשון שעלה לי בראש!!! פשוט הסתכלתי וככה אמרתי למי שהיה לידי:" נכון יש לו עיניים כמו של הבובה הזאתי אלף?" וברור שזה מפגר, כי אפשר להגיד את זה על כל סוס, אבל בשבילי זה מיוחדדדדד עוד שמות - רעם - הוא אפור... אז יענו שמיים אפורים כשיש רעמים...ככה אמרו לי.. אפאצ'י - אין לי מושג... קפוצ'ינו - כי יש לו צבע מגניב...טוב זה לא סיבה..לומשנה.. בלוז - כי יש לו פנים עצובות!!! זה ממש מוזר להסתכל עליו... אותלו - בעעעע צ'אקרה - המממ, זה נשמע אינדיאני כזה או משו, וצ'אקרה נראה כמו הסוסים האינדיאנים האלה... מילקי - שם מכוערררררר אבל זה כי הוא לבן.. ג'קסון - בין הסוסים הכי ותיקים בחווה, אז נתנו לו שם מגעיל... סער - בגלל שיש לו משו על המצח, לא זוכרת כל כך, ולא הם נתנו לו ת'שם, אלא מי שקיבל אותו... רוקי - גייל השאירה לו את השם, ואני מניחה שקראו לו ככה בגלל המילה "רוק" שזה סלע, והסוס הזה חזק משו לא נורמלי... אבסולוט - וואי, בדיוק אתמול רועי אמר לי למה קראו לו ככה (פעם קראו לו ליבידו),אבל הייתי צריכה לשנן שאלות לדרור חחחח אז שכחתי... סאטיים - הפירוש של זה "אמת" בהודית... בלאק-סטאר - צריך להסביר? בגלל הפירוש בעברית יענו...כוכב שחור.. ל-2 הסוסות החדשות אין שם... עופרה וחזה - טוב, לעופרה לא קראו על שם עופרה חזה, אבל גם היא הייתה בין הסוס הראשונים בחווה, אז היא נפדקה בדיוק כמו ג'קסון עם השם, ואז כשנולדה לה סייחה, קראו לה חזה... היה לנו פעם גם סוס בשם צ'ארלי, אבל דווקא זה שם יפה.. והיה גם סוס בשם - הר-אדום!!!!! איכססססססס גאמרתי!!! חחחחח טוב לא נתתי משו הסברים, אבל חפיף.. זה בעיקר השווצה בזה שיש לנו פיינלי 18 סוסים בחווה! אנחנו מתקרבים ל-20!!! טל

PiKolulo

New member
למה קראתי לסוס שלי ווג'י?

נמנמ, חברה שלי (גאיה) צעקה לי מרחוק: "קראי לו מג'יק!" ואני (חרשת באוזן אחת) שמעתי ווג'י...ודוגרי - זה שם בנזונה!:)

PiKolulo

New member
אממ בערך

כאילו הוא לא עבר את הבדיקת קנייה, אבל לפרנקי מרשפוןאין מה לעשות איתו...אז אני בודקת עכשיו אם יש לי טעם לעבוד איתו והוא לא יצלע לי כל שבוע....לא שילמתי עליו עדיין אני בתהליכים...אבל הוא נחשב הסוס שלי:) כל פעם שצריך נגיד לקחת אותו לתא ...לשחרר במרעה..: "פלג קחי תסוס שלך" זה כזה כייף:)

זה לא פרנקי זה דורון בקשה מפרנקי

שימכור אותו ופרנקי לא יכול לעשות איתו כלום כי הסוס צולע, אז הוא לא עובר בדיקות והסוחר לא רוצה אותו ומי שבא לקנות ברור שלא! וגם בבית ספר אי אפשר לשים כזה סוס....

וואייי איזה מבאס זה....

פפ הוא סוס ממש יפה.. חבל שהוא לא עבר תבדיקת קנייה.. ואני במקומך הייתי מחפשת סוס אחר במקומו.. כי לא כדאי לקנות סוס שלא עובר בדיקת קנייה במיוחד שהוא יכול תוך שבוע לצלוע לך ולכי תדעי מתי הוא יצא מזה.. תקני כבר סוס בריא וחזק ויש בארץ המון סוסים קווטרים עם יכולות ושהם יפים..

TauraMan

New member
אמממם.. קיי../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

דיזל- חופית ואבא שלה הסתכלו בספר "100 אישים" וראו את השם.. קליירי- הגיעה אלינו בתור "אנטלה" או "אנטגה" וזה דומה מדי ל"אנטנה" אז חיפשנו שם חמוד.. קאיה- שלושה סייחים נולדו באותו חודש, אופל, רנו וקאיה
נפו- נו קטקטים... לא מכירים? אוי הבורות... בלייד- יש לו "י" עם המצח, רצינו יהודה או "יאגו" או "יורו" ולא יכלנו להחליט, ואז אמרו לנו שקראו לו בלייד באורווה הקודמת, אז כדי למנוע וויכוחים, התפשרנו
נופר- היא נולדה כמה ימים אחרי שמישהי בקיבוץ השכן נולדה וקראו לה נופר. ארניגה- שילוב של הצליל של השם של האבא עם השם של האמא (לא זוכרת מה השם של אבא, אבל האמא זאת גאלה) וזה כל מי שאני יודעת
אלמוג ופלורי הגיעו עם השם הזה ורומי היתה סתם בחירה אקראית.

סטיובן

New member
לג'ימי קראו

צלע כי הוא היה רזה לאלללללללללללללללללללללללללללללאה ואז החליפו לו לאנטרקס כי הם משועממים

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gif

אליוווווט
סתם כי זה בא ככה פתאום.. וזה מ-ז-ה לא מתאים לו.. אבל חפיץ.. מתרגלים
איי דונט האב מיי פלא אני מור!!!!

animals lover

New member
שמות שאני יודעת...../images/Emo107.gif

טוויל-גבוה בערבית, הוא באמת סוס גבוה. עזיז-יקר בערבית ארל גריי-שם של תה-מה הקשר לסוס אני לא יודעת.... פרודו-ההוא משר הטבעות-השם המקורי שלו היה תמרי, לא יודעת למה שינו לו. ברוך-סתם המציאו לו שם אקראי, במקור הבנתי שקראו לו בוס. כל השאר אני לא יודעת למה קראו להם ככה...

למעלה