שמות באנגלית

ד ג י

New member
שמות באנגלית

אני צריך לכתוב סיפור באנגלית לפרוייקט של בית ספר ואני כותב אותו על הגיבורים של רומח הדרקון, אני לא בטוח אם אני כותב את השמות באנגלית נכון אז מישהו יכול לתקן אותי ולהוסיף לי את המושגים שאני צריך ולא יודע איך כותבים לאורנה- LAURNA גדיל- TAS גדילן קוץ רגל (השם המלא)- ??? סער בהיר להב- STURM BIGHT BLADE תניס- TANHS תנתלאס- ???? לאונתלאסה (ככה קוראים לה נכון)- ??? חלמיש- FLINT חלמיש כור אש- ??? קיטיארה- KITIARA סהר פז- GOLDMOON מי נהר- RIVERWIND קרמון- ??? רייסטלין- RAISTLIN מאג'ר (שם המשפחה של התאומים)- ??? גיליאן-GILIAN טאקיסיס- TAKISIS פיזבן- FIZBAN ריאורקס-??? כאראס (הגמד)- ??? דרגון- DRACINIAN קרין- KRIN טיקה- TIKA ויילן (שם המשפחה של טיקה)- גילתאנס- GILTANS וכל מה שאתם חושבים שנחוץ כדי לכתותב סיפור בעולם של הרומח

חסרות לך המון אותיות ניקוד

גדילן קוץ רגל-TASSELHOFF BAREFOOT קרין-KRYNN לאורלנתלאסה-LAURALANTALASA (נדמה לי) חלמיש כור-אש-FLINT FIREFORGE תרוס ברזילי-THEROS IRONFELD תניס חצי-אלף-TANIS HALF-ELVEN בשם משפחה של גדיל יש שגיאת כתיב נראה לי, אבל בעקרון זה השם.

אכן יש לך שגיאה

זה TASSLEHOFF BURRFOOT. BAREFOOT זה יחף, הטעות שעשה המתרגם של להבת קיץ. BURR כעקרון זה משהו שמפריע(לא בהכרח קוץ). גם נראה לי שזה IRONFIELD ולא IRONFELD, אבל אני לא זוכר כרגע...גם בלאורלנתלאסה יש לך טעות.

יש לך המון טעויות

הרשימה המלאה: לאורנה- LAURANA לאורלנתלאסה קנאן- LAURALANTHALASA KANAN גדיל- TAS גדילן קוץ רגל- TASSLEHOFF BURRFOOT סער בהיר להב- STURM BRIGHT BLADE תניס- TANIS תנטאלאס- TANTHALAS חלמיש כור אש- FLINT FIREFORGE קטיארה- KITIARA סהר פז- GOLDMOON מי נהר- RIVERWIND קרמון- CARAMON רייסטלין- RAISTLIN מאז'ר- MAJERE גיליאן- GILIAN טאקיזיס- TAKHISIS פיזבן- FIZBAN פלדין- PALADINE ריאורקס- REORX כראס- KHARAS דרגון- DRACONIAN קרין- KRYNN טיקה ויילן- TIKA WYLEN גילתנאס- GILTHANAS

KagomeSama

New member
אממ... יש לך כמה טעויות...

טאקיזיס-Takhisis קרמון-Caramon מאז'ר-Majere סער בהיר להב- Storm brightblade - אני לא בטוחה... מקווה שעזרתי

DarlingAdam

New member
רייסטלין - כי רוע היא לא מילה גסה

רעיון פאקינג מעולה. אפשר להעביר לאנגלית ולשים באנר דומה באתר שלי? אם תרצה, אני אשים לינק משם ל... יש לך אתר משלך?

SaberTooth

New member
בטוח שלא מהרומח.

הדרקונים הלבנים ברומח יותר קטנים מזה בתמונה והם גם לא זוהרים. הקוסמים (לפי הצורה בה הבחור שעומד לפני הדרקון מושיט את ידיו, אני מניח שהוא קוסם) ברומח לא לובשים גלימות כאלו.

KagomeSama

New member
נצל"ש!

איזה תמונה חמודה חמודה חמודה של רייסט מצאתי! פשוט הייתי חייבת לחלוק אותה עם מישהו... ;^-^ שלא לדבר על כל תמונות השונן איי/יאוי שמצאתי... אחח... נפלאות הנט... (כיתוב בשלט בתרגום חופשי-תצילו אותי מקריסניה)

SaberTooth

New member
"תצילו אותי מקריסניה"...../images/Emo6.gif

שאנון איי ו-יאוי של רייסטלין
עם מי, עם דאלאמר

KagomeSama

New member
רייסט ודאלאמר לנצח!

ברור ^-^ רייסטלין ודאלאמר הם זוג מושלם, לא? ויש המון המון סיבות! אחת לדוגמא: בגלל הקללה שהוטלה על העיניים של רייסט, הוא רואה יופי נעלם ומזדקן, נכון? אבל דאלאמר מזדקן בקצב מאד איטי, אז הוא תמיד יהיה בישי בעיני רייסטלין! *הולכת לבהות בתמונות שמצאתי*

למעלה