שמועות גורסות

ליאל44

New member
שמועות גורסות

בהוליווד כי בריטני וקווין בעלה הלוזר עומדים לחדש את הקשר שלהם כזכור השניים התגרשו בנובמבר 2006 ואז בריטני התחילה להסתובב בלי תחתונים ועם פריס הילטון כשהפפארצי מתעדים הכול.. בריטני התחננה בפני פדרליין אני לא מתגרשת ממך!", צעקה בריטני לקווין בטלפון לפי עדויות. "אני רוצה את המשפחה שלי בחזרה!". ככה אמרה נסיכת הפופ לבעלה נקווה שהשמועות בצהובונים לא נכונות קווין אומנם לא הסכים לדברינתיים קווין חושב שבריטני צריכה עזרה מקצועית. "הוא חושב שהיא לא יציבה נפשית ושהיא צעירה מדי להיות אמא", אמר מקור. ככה חושב קווין בריטני בת בת ה-25 נראהלי ידועה בתור זמרת הפופ הנערצת בארה''ב אבל לאחרונה תדמיתה ירדה בעקבות תמונות הפפארצ'י הלא מחמיאות שלהה.. אז נקווה שקווין ימשיך לסרב ובריטני תרד מהעניין בסופו של דבר.

YugiBoy

New member
שטויות שטויות שטויות

רק לפני שניה המערכת הופצצה בשמועות שהיא לא רוצה קשר אליו ואפילו שהיא עשתה נגד אמא שלה צוו כדי שגם היא לא תתקרב אליו ואל הילדים שלה כשהם אצלו... למרות שכל מקור טוען משהו אחר אז אי אפשר לדעת אם זה קרה או לא....... בכל מקרה, להשכלה כללית של הצהובונים, לפני כמה שנים טובות, 25 היה נחשב לאמא זקנה! זה שבשנות ה2000 נשים רוצות להנות ולעשות קריירה לפני זה, לא אומר שהן לא בשלות.. מה איתם. לא לפני מיליון שנה היו מתחתנים בגיל 17 ובגיל 20 כבר היו ילדים..

Invisible Boy

New member
זה אמיתי../images/Emo70.gif בריטני חזרה לקווין../images/Emo70.gif *תמונות*

נו באמת, לאנשים אין מה לומר עליה יותר אז הם ממציאים את זה.

ליאל44

New member
טוב

נכון אבל בנתיים קווין מסרב אם אני יראה תמונות פפארצ'י של השניים אנחנו נדע.

ליאל44

New member
בדיוק

הלוואי ובריטני תהיה שוב עם ג'סטין טימברלייק בריטני באמת הייתה מושלמת איתוו!!!!!!! קווין פדרליין באמת אחד הבחורים שהכי לא סבלתי שבריטני יצאה איתו!

את ג'סטין אני ממש לא מבינה..

מצד אחד הוא מנסה להפוך את ל"מלאך השומר" של בריטני שהוא רוצה לעזור לה לקאמבק והכל אבל מצד שני הוא מלכלך עלייה וכותב שירים על "הבגידה" של בריטני כביכול... אבל כן שהם יצאו הם התאימו ממש היו חמודים ביחד... אבל יש בו משהו שחצן..אני לא יכולה להסביר את זה..

YugiBoy

New member
איך ילדה תמימה כמו ש

בריטני הייתה, יכלה לבגוד? אני לא חושב שזה נכון, למרות שאם הוא עשה על זה שיריםם... והוציא לה כזה שם, לכו תדעו...

אולי המציאו שהיא בגדה בו..והוא האמין..

בכל מקרה אני לא מאמינה שבריטני הייתה בוגדת בו,היא לא נראתה לי בנאדם כזה.. היא הייתה ממש נשמה...

כן היא עדיין..

אבל התקשורת וכל החרא הזה מנסה להציג אותה כבנאדם רע..וכואב לי על זה.. והכי מעצבן שאנשים מאמינים לשטויות שכותבים באינטרנט ובעיתונים.

YugiBoy

New member
מצד אחד,

היא באמת נראתה כמו אחת שלא תפגע בזבוב, להפך, תאמץ אותם ותשלח אותם לחוות זבובים בפילדלפיה... אבל ת'כלס? אני אומר, אי אפשר לדעת. אי אפשר לדעת אם היא עשתה משהו טוב, עשתה משהו רע, הכל יכול להיות המצאות.... לנו יש נטיה להאמין למשל אם יגידו שהיא תרמה חצי מיליון לחולי סרטן.. אבל לא להאמין אם היא חולת סרטן... סתם לדוגמא. קיצר - עדיף להתעסק פחות בטפל ויותר בעיקר.

מסכימה איתך..אבל..

לנו המעריצים יותר קל לאמין לדברים הטובים שכותבים על בריטני וקשה לנו לקבל את זה שהיא עשתה משהו רע.. אז בוחרים להדחיק את זה..אוו להאמין שזה שקר.. אבל בתכלס אי אפשר לדעת אם כותבים נכון או לא נכון..

Shiri from the block

Active member
טעויות קורים.. זאת לא הפעם הראשונה שאנשים בוגדים אחד בשני גם אם הם מאוהבים.. אני למשל שאלתי את מיכל מה דעתה, אם היא באמת בגדה בה או לא כי אני זוכרת שבכל ראיון שהיה איתה היא כל הזמן אמרה עד כמה היא מאוהבת בו ורוצה להתחתן איתו ושאין מצב שהיא הייתה בוגדת בו, אבל אז מיכל אמרה שאפשר לבגוד גם במי שאוהבים, ות'אכלס זה נכון.. אני עדיין לא סגורה במה להאמין, ברור שאני מקווה לצד שהיא לא בגדה אבל גם אם כן, כמו שאמרתי.. טעויות קורים..

זה כבר לא משנה..

זה קרה לפני מלאא זמן... אבל אניי אישית לא מאמינה שהיא בגדה בו.. וגם אם היא כן.. לטעות זה אנושי..

למעלה