חושבים שבריטני יפה?? אז בואו ותצביעו לה(ולעוד 9 זמרות) בתחרות הזמרת היפה! בפורום אמ טי וי!!!
ס סמיילי בסוטול New member 27/8/03 #1 חושבים שבריטני יפה?? אז בואו ותצביעו לה(ולעוד 9 זמרות) בתחרות הזמרת היפה! בפורום אמ טי וי!!!
D didi14 New member 27/8/03 #2 שמועה בריטני ביטלה את שיתוף הפעולה שלה עם מדונה וג'ניפר לופז ב-VMA. בריטני עשתה זאת לאחר ששמעה שג'ניפר לא תגיע מפני תילומים לסרט חדש. כאות תודה בריטני קנתה לכל אחת טבעת בשובי 10,000$. בריטני תגיע לטקס כדי להגיש פרס.
שמועה בריטני ביטלה את שיתוף הפעולה שלה עם מדונה וג'ניפר לופז ב-VMA. בריטני עשתה זאת לאחר ששמעה שג'ניפר לא תגיע מפני תילומים לסרט חדש. כאות תודה בריטני קנתה לכל אחת טבעת בשובי 10,000$. בריטני תגיע לטקס כדי להגיש פרס.
S slave4brit New member 27/8/03 #4 ../images/Emo42.gifנשמע לי מוזר <אסי רץ להתאבד מעזריאלי כי הגיעו הציוני בגרות>
S slave4brit New member 27/8/03 #5 ../images/Emo42.gifיש לך טעות קטנה... זה לא כאות תודה...זה בתור "סליחה" שהיא מבריזה להם כזה..... לפחות ככה הבנתי... וחוץ מזה, אמטיוי עדיין חושבים שבריטני ומדונה ישירו ביחד
../images/Emo42.gifיש לך טעות קטנה... זה לא כאות תודה...זה בתור "סליחה" שהיא מבריזה להם כזה..... לפחות ככה הבנתי... וחוץ מזה, אמטיוי עדיין חושבים שבריטני ומדונה ישירו ביחד
T the 4th New member 27/8/03 #6 לי זה ממש לא נשמע הגיוני הרי החלום של בריטני זה לשיר עם מדונה. אז למה שהיא תבטל את זה בגלל ג'ניפר לופז? למה מי היא ג'ניפר לופז בשביל בריטני??
לי זה ממש לא נשמע הגיוני הרי החלום של בריטני זה לשיר עם מדונה. אז למה שהיא תבטל את זה בגלל ג'ניפר לופז? למה מי היא ג'ניפר לופז בשביל בריטני??