שמועה נחמדה...

termit

New member
שמועה נחמדה...

שלום, שמי יובל ואני עומד לפני גיוס. אם הכל כשורה בתחקיר הביטחוני שלי אני אעבור קורס חמ"ן שחקים ואשרת באחד מבסיסי המודיעין בארץ, כאשר שמעתי שיש חמישה. עכשיו, כבר שני אנשים שדיברתי איתם סיפרו לי מעשיות על בריכה, מתקני ספורט נפלאים ואפילו חדר קולנוע בבסיסי המודיעין האלה שמפוזרים בארץ. מישהו יכול לאמת לי את זה?

termit

New member
לא, שחקים...

אם אני עובר תחקיר אני הולך למסלול אע"מ למי שמכיר.. ואיי ביאסו אותי. כבר בניתי על בריכה. חוצמיזה, אני לא בטוח שהרבה מכירים את הבסיסים האלה שמעתי שהם קומפקטיים

גנוטיפ

New member
התכוונתי מסלול מחשבים בשחקים

כל הכבוד שהתקבלת. מה זאת אומרת עובר תחקיר, בשלב הזה לא היית אמור להיות וודאי בקשר להתקבלותך? אני מכיר מישהי במסלול שלך. האמת היא שאני מכיר אולי אפילו שניים. בכל מקרה יש שם אנשים טובים, אין לך מה לדאוג. בקשר לבסיסים, שמעתי שכולם במרכז הארץ. בהצלחה בקורס.

YtseJam

New member
לא יכול לאמת

יכול רק להפריך. כל שאר הדברים משתנים ממקום למקום, אבל לא מוכר לי אף בסיס חמ"ן שיש בו בריכה. מצטער.

PooKiPsiT

New member
נראה לי שהתבלבלתם עם בסיסי חיל אויר

בסיסי חיל אויר סגורים יש תנאים מעולים כמו שציינת אבל במודיעין? לא ממש... חבר שלי במודיעין ונראה לי שאני יודעת על איזה בסיסים אתה מדבר ועד כמה שידוע לי אין בהם בריכה וקולנוע ואת כל השטויות האלה שיגידו תודה שיש להם שק"ם..

yonist

New member
יובל אח שלי אל תדאג

בכל מקום שנהיה בטח נפתח איזה שכונה קטנה

צחי:)

New member
נכון... ../images/Emo45.gif

מממ, כן התיאור באמת יותר מתאים לבסיסי חה"א (מניסיון!) מאשר לבסיסי מודיעין, לא בגלל שלחיל כ"כ אכפת מהחיילים, אלא בגלל שאכפת לו מהאזרחים והקצינים שמתגוררים בבסיס, החיילים מקבלים את זה בדרך אגב

Saba9

New member
בריכה? נו...

אם תעבור קורס חמ"ן שחקים, יותר סביר שתשרת בבסיס של ח"א, ובשני הבסיסים שאני מכיר שמשרתים בהם אנשי מודיעין אלקטרוני, אין ממש בריכה, אבל מצד שני הם באיזור המרכז

fracky

New member
חמ"ן שחקים בח"א? לא נראה לי...

נראה לי שקצת התבלבלת, כל מי שעובר את המסלול הזה שייך למודיעין....אין שום קשר לח"א... ובקשר לבריכות, סורי, אין בריכות, אבל יש בסיסים שהתנאים בהם ממש טובים.. חכה לקורס, אז כבר יספרו לך הכל...

Saba9

New member
חמ"ן שחקים

תתקן אותי אם אני טועה, אבל מי חמ"ן שחקים זה מודיעין *מוטס*, ואיפה אתה חושב נמצאים מטוסים?

ofirgaon

New member
הנה אני מתקן אותך

לחמ"ן שחקים אין שום קשר למודיעין מוטס.. שני דברים שונים לגמרי!

PooKiPsiT

New member
אני לירז! ../images/Emo13.gif

את זה גם אני יכולה לאשר, ממקור ראשון ומאוד אמין..

למעלה