"שמוליק , תרגיע אותו"

fifi ness

New member
אשקרא כמו מרוקאית אמיתית,יא חלאו לאו לאו...

יפה לך וכייף לך,כמו עיזה פזיזה לא ,רקדת בדיוק כפי שהיה צריך לרקוד אי אפשר אחרת,אפילו בואי נגיד עדינה,התיפוף היה מונוטוני ואת השתלבת יפה מאוד. אהבתי ,נהנתי והמשיכי להפתיע !
באחאבק, פיפי.

הצועני 1

New member
../images/Emo6.gif הצילו זה כואב

כואבת לי הבטן מרוב צחוק זה לא יכול להמשיך ככה

קונקי1

New member
../images/Emo12.gifמה קורה פה? אסור לעזוב אותך לבד../images/Emo70.gif

סתם קפצתי לאילת
לכמה ימים וכבר סרט בכיכובך
רץ לו ועד שאני מגיבה כמעט החליפו דף.... כל הכבוד!!! ניצתי
אין כמו הופעה ספונטנית מכל הלב
נהניתי כמעט כמוך

שושוצ

New member
כל הכבוד על הספונטניות../images/Emo45.gif

את מקסימה, ו... גם אני רוצה מרוקו!!!

ניצת איזה כיף לראות שוב את הוידאו

ובקריאה שנייה אפילו יותר , לראות את השחרור והשמחה בריקוד , ועוד מול קהל , את האלתור , את הרוגע (על אף הלחץ של בעלך) מקסים, ואני רואה שהכוכבנות משתלטת על חייך , אוהבת

לא צריך להרגיע כלום

לא את שמוליק הגדול ולא את שמוליק הקטן,...... התגובה של המארח המרוקאי במועדון הלילה, לאחר שרק "כמה" רקדניות בטן "זוטרות" בחייו, עוד מצא לעצמו זמן להתלהב ממך? זה אומר משהו, הוא לא עשה זאת בשביל לשמח אותך, אלא הוא באמת יצא מגדרו "באמיתי", את יודעת למה? כי סוף סוף הוא ראה אשה שיודעת לרקוד! ואשה שמחייכת ונהנית ו"קורעת" את הרחבה. דרך אגב, איזה יופי השתמש ברחבה, רקדת מסביב, באמצע, הלכת לקהל, חייכת וקרצת למצלמה, התייחסת לנגנים - בקיצור מקצועית מקצועית! יאללה, יאללה, שחקי אותה, יא פאטמה מחבקת תמרה

תמרה, תודה רבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואגב לעניין ל"שחק אותה...." , כפי שאת יודעת אני נוטה ל"שחק" במגרש הביתי.........או בחצר המשחקים הפרטי שלי...

nofaritrit

New member
כל הכבוד!

שמחה לראות אותך ושמחה על היציאה שלך מהארון. תמיד טוב לי בלב שאנשים נותנים את המתנה שלהם לעולם. ואיזו יופי של מתנה...

איזה ניסוח יפהפה:"לתת את המתנה שלך לעולם"

תודה רבה אנצור בליבי את המושג הזה, יש בו ניחוח רוחני מאוד נעים עבורי.

רזלה

New member
וואו, צריך להרגיע אותי......../images/Emo99.gif

זוכרת את השיר "רד אלינו לבקעה"... זאת האסוציאציה שעולה לי למראה בעל המסעדה הנלהב: מול ירדן וים המלח שם אני מרגיש כמו מלך ושמה אחכה לה הי כרמלה, הי כרמלה ושמה אחכה לה הי כרמלה, הי כרמלה אם תרצה לפגוש אותי תדע היכן תמצאיני אם תרצה לפגוש אותה תדע היכן תמצאינה על מוצב ביום חמסין כמו תמרת אבק תראינה שם בלהט הבקעה כן שמה, שם היא מחכה על הרי ירושלים נסתכל לה בעיניים ובשקט נמלמלה הי כרמלה, הי כרמלה ובשקט נמלמלה הי כרמלה, הי כרמלה אם תרצה לומר מילה תדע היכן תמצאיני אם תרצה לומר מילה תדע היכן תמצאיני על צריח סנטוריון כמו יונה יפה תראינה שם מוקפת בפלדה כן, שמה, שם היא מחכה כאן בית אל וכאן בית לחם כאן נשיר שלום עליכם וכאן גם נשתוללה הי כרמלה, הי כרמלה וכאן גם נשתוללה הי כרמלה, הי כרמלה אם תרצה בנשיקה תדע היכן תמצאיני אם נרצה בנשיקה נדע היכן נמצאינה ביהודה ובשומרון עם כובע של צנחן נראינה אם תרצה בנשיקה אז רד אלינו לבקעה! המון נשיקות גם ממני לכרמלה.............................

למעלה