"שמוליק , תרגיע אותו"

"שמוליק , תרגיע אותו"

כך קורא בן זוגי שמצלם אותי בריקוד ספונטני במועדון במרוקו לעברו של מדריך הקבוצה שלנו , לאחר שהמארח המרוקאי שלנו במועדון הלילה (בו מופיעות רקדניות בטן באופן קבוע) יוצא מכליו מראש התרגשות . הנה לפניכם... http://www.youtube.com/watch?v=vLOvCPp6fdI |סלינק|

ליילה 1

New member
חבל""Z ../images/Emo47.gifניצתי,../images/Emo24.gif

גם אותי צריך להרגיע
איזו אוירה, איזה כיף, ואיזה ריקוד

ליילה 1

New member
מה פתאום של עיזה ../images/Emo12.gif ?

שום עיזה שום פזיזה,פשוט ניצת העזיזה.

י ע ל י ק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אוי, כמה נהניתי מהעזיזה, הנסיכה מגיזה
שהביאה ל"אבו-שמוליק" את הקריזה

../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה ואני מתמוגגת מרוח השירה

שפקדה גם את לילה וגם אותך, ציפור שיר בהחלט מדבקת.....

י ע ל י ק

New member
נגעת בנקודה נכונה ביותר../images/Emo127.gif

שמחת החיים, האהבה האינסופית לריקוד, השובבות - גם בתכונות אלה צה"ש
היא מדבקת... ואי אפשר להיות אדישים לידה

n o a b i

New member
../images/Emo6.gif שומעים את ההסטריה בקולו...

אוי איזה צילום נפלא! כיף חיים!! ממש רואים שאת נהנית!

יא חאלאוות אל-דוניא, יא חאלאווה

יא ניצת אל דוניא, יא ניצת... (לשיר לפי המנגינה...) יו! איך שאת מ-ת-פ-ר-ע-ת בזמן האחרון (מתפרעת ב-פ' רפוייה) או שזה היה כך כל הזמן, ורק עכשיו את משחררת ת'אמת לעיני הציבור
מקסים, מקסים, מקסים ביותר
שוש

כן... איששת את חשדי... ../images/Emo8.gif

ועל ההתפרעות המסוימת בקליפ הזה שמעתי כבר אז, בפירוט רב, יש לומר, מהסוכנת החשאית שלי בגולן...
שוש

light the night

New member
איזה יופי

זה כל כך יפה כשזה ספונטני!!!!! איזה יופי האולם, הנגנים המוזיקה!

inbal701

New member
פששש יפה.....

ואללה יפה על האימפרובזציה...נראההיה כי את באמת נכנסת לאוירה שם....אהבתי..... ענבאלדי - ענבל זוהר בית ספר לריקוד רחובות

שמחתי שאהבתן, אגב,אחר כך התחמם העסק

נגני הדרבוקה ירדו מה"מדף" שלהם לרחבה וניהלנו דו שיח בריקוד ותיפוף , ואז התמלא המועדון עד אפס מקום, היתה הופעה של הרקדנים והרקדניות המקומיים, ולבסוף הכריחו אותי לרקוד שוב ואפילו שמו עלי שטרות של דולרים שמסרתי את כולם לנגנים החמודים..

inbal701

New member
ואללה ניצתי.....

יצאת גדולה בכל המובנים של המילה.....בסוף עוד תאמצי את הרעיון ותצאי לסיבוב הופעות קטן..
ענבאלדי - ענבל זוהר בית ספר לריקוד רחובות|ìá||ìá|

dvd2000

New member
ניצת הורד שמתי לב ש...../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

שהמארח הזה היה ממש מוזר ואם תשימי לב הוא גם מתקרב אליך ומשפשף את ידיו כמו איזה בהמה חרמן שלא ראה אישה כבר הרבה זמן . ניצת זה ואת היית עם בגדים מה היה קורה אם את היית מופיעה עם תלבושת , ניראה לי שהוא היה מציע לבן זוגך 12 גמלים 20 אוהלים 35 סוסים ו - 6 טון זהב : ) בקיצור ניצת את פשוט מקסימה וגדולה ובקשר ל " שמוליק , תרגיע אותו " בן זוגך לא דיבר למדריך הקבוצה אלא למשהו אחר חחחחחחחחחחח .

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהבנתי

עכשיו אני מבינה למה רצתי כמו עיזה פזיזה.... זה בגלל ה"הרוצי שמוליק קורא לך......"

למעלה