קלייטון.ש
Well-known member
חסימה? האם יש פה מישהו מלבד הכותב הנ"ל שמסכים עם דעות חשוכות על מעמד האשה ורוצה להגן עליהן?מסכים עם כל מילה שלך!!!
אני לא הייתי מסתכן לכתוב זאת מחשש לחסימה.
בבקשה, שישמיע קול.
חסימה? האם יש פה מישהו מלבד הכותב הנ"ל שמסכים עם דעות חשוכות על מעמד האשה ורוצה להגן עליהן?מסכים עם כל מילה שלך!!!
אני לא הייתי מסתכן לכתוב זאת מחשש לחסימה.
אפילו אני לא מסכים עם מה שאתה מייחס לי כעמדתי או "דעותי החשוכות" על מעמד האשהחסימה? האם יש פה מישהו מלבד הכותב הנ"ל שמסכים עם דעות חשוכות על מעמד האשה ורוצה להגן עליהן?
בבקשה, שישמיע קול.
אני מאמין לך שאתה לא מבין את משמעות העמדות שלך לגבי נשים.אפילו אני לא מסכים
תזכורת מצחיקה: בשום מקום ב'דיון' הזה (שם שגוי למה שהיה כאן) לא טרחת אפילו לברר את העמדות שלי לגבי נשיםאני מאמין לך שאתה לא מבין את משמעות העמדות שלך לגבי נשים.
מקבל את עצתך. אם וכאשר יש כאן משהו ענייני שבאמת מאפשר דיון רציני, אשמח להתעדכן ואשוב כדי לקרוא. עד אז אשאיר את לאלה שמסכימים איתך באותה מהירות ועיוורון שאתה מסכים עם עצמך.(אני כותב פה הסבר יותר מפורט, אבל אתה אל תקרא, זה יתבזבז עליך)
מהמקרים שיצא לי להיתקל בך התגבש בי הרושם החד משמעי שאתה לא מבין מה הוא דיון בכלל, ובוודאי אין לך שום יכולת לנהל דיון רציני.דיון רציני
חבל, אבל אין לי שליטה על התרשמותך. לדידי בכל אופן, מהבוקר אני מנסה לנהל איתך דיון ענייני, אבל זולת למשוך אותו לקרובי המשפחה שלי, החל מילדי וכלה באימי המנוחה וסבתי ז"ל ול1001 דברים אחרים שאין להם שום קשר לנושא הדיון או למה שכתבתי באיזשהו מקום, לא מצאתי אצלך דיון ענייני (אם כי לענ"ד ובניגוד להתרשמותך ממני, התרשמותי ממך היא דווקא שבהחלט יש כאן פוטנציאל לכך. זאת הסיבה שאני ממשיך להתכתב ולהגיב על אף שאין כאן דיון ענייני כרגע).מהמקרים שיצא לי להיתקל בך התגבש בי הרושם החד משמעי שאתה לא מבין מה הוא דיון בכלל, ובוודאי אין לך שום יכולת לנהל דיון רציני.
כאמור, מצער ואני סבור אחרת, אבל אין לי שליטה על התרשמותך או החלטותיך.ההתנהלות שלך בשרשור הזה מבססת את הרושם הזה שוב.
אשריך צדיק. אם כך אשמח לראות התייחסות (ראשונה) שלך לדברים שכתבתי בהקשר הדיון שהוא נושא השרשור. טרם זכיתי לכך.אני פתוח לדיון רציני עם מי שמסוגל לכך.
אשריך. מודה לך על אישורך זה. חשבתי לתומי שחלה חובה אחרת.לא חייב להסכים איתי
ואוו. אשרינו שזכינו כולנו.ואפילו עדיף שלא יסכים
בהחלט רצוי אבל מה לעשות, לא כולם יכולים להיות חכמים ונאורים כמוך. מתדיין טוב היה מתמודד עם מציאות זו, במקום לחפש אנשים ברמתו הגבוהה שרק בודדים מהם קיימים בעולם כולו ובישראל בכלל.אבל צריך להציג רמה סבירה של התדיינות. רצוי גם להבין את המושגים.
לא משכתי שום דבר לקרובי המשפחה שלך. שאלתי אותך אם אתה משמיע את דעותיך באוזני ילדים. ילדים בכלל, לא הילדים שלך דווקא. וזו היתה שאלה רטורית שלא היה שום צורך שתענה עליה. סיפקתי לך את המשמעות של שני המצבים, שאתה משמיע ושאתה לא משמיע. מה אתה עושה בפועל לא מעניין לא אותי ולא אף אחד פה.למשוך אותו לקרובי המשפחה שלי,
You could have fooled meלא משכתי שום דבר לקרובי המשפחה שלך.
אז מסתבר שהצעתי שתשחק עם עצמך מאחר ואתה לא ממש מנהל דיון איתי, הייתה מיותרת ועשית זאת ממילא עוד לפני שהצעתי בכללוזו היתה שאלה רטורית שלא היה שום צורך שתענה עליה.
מירב הסיכויים שהנשים שאני מדבר עליהן תיעלבנה אם לא תסתכל על מה שהן מציגות בחלון הראווה. אבל יתכן שבשביל להבין זאת היית צריך ממש להתדיין איתי על דברי במקום למשוך אותם לכיוונים בלתי רלוונטיים לשום דבר.מצידי תמשיך לבהות בחזה של נשים זרות. בסוף אחת מהן תחטיף לך סטירה הגונה ואולי זה ילמד אותך לקח.
הייתי אומר שמדובר פה בטרול שרק רוצה לעורר ויכוחים ע"י השמעת הצהרות שערורתיות.מירב הסיכויים שהנשים שאני מדבר עליהן תיעלבנה אם לא תסתכל על מה שהן מציגות בחלון הראווה.
וווואוווו .................. יש לך סבלנות של פיל!!!!הייתי אומר שמדובר פה בטרול שרק רוצה לעורר ויכוחים ע"י השמעת הצהרות שערורתיות.
אבל אני חושב שהכותב הזה לא יכול להנות מהתואר טרול.
אני חושב האיש מאמין במה שהוא אומר.
וכמוהו יש רבים, ולא רק מהמגזר שלו או המשיקים לו. גם חילונים יש כאלה הרבה.
השיפור במצבן של נשים צריך להתחיל במיגור הדעות של הטיפוסים האלה.
אז אם כך קלינטון ידידי, למה הנשים גרות איתנו?זו בדיוק החפצה של נשים. ההסתכלות על גוף האשה כחפץ מיני, שגברים שמסתכלים עליו אמורים להתגרות רק מעצם זה שראו עור חשוף.
והם המסכנים לא יכולים לא להסתכל. זה "קופץ" להם לתוך העיניים. ההורמונים שוצפים בדמם וכל נקבה אנושית שעוברת רוצה רק אותם, והיא התלבשה חשוף לכבודם.
זו שאלה טובה וגם אני שאלתי את אשתי, למה את חיה איתי?אז אם כך קלינטון ידידי, למה הנשים גרות איתנו?
הווווו קלינטון, קלינטון יקירי.זו שאלה טובה וגם אני שאלתי את אשתי, למה את חיה איתי?
כי הרי אני עפר לרגליה, אפס מאופס לידה, דל ואביון לעומתה.
ענתה לי "לא מצאתי לך שום שימוש אחר".
אתה הבנת את זה, סבא?
תלמד מאשתי, היא אשה מאד חכמה.
התשובה שלה לשאלה שלך היא: אנחנו מביאים להן תועלת. זו הסיבה שנשים חיות איתנו.
כן חסימה, מניסיוני פה אני הייתי כבר נחסם, אין ספק שאין סיבה שאתה תחסם.חסימה? האם יש פה מישהו מלבד הכותב הנ"ל שמסכים עם דעות חשוכות על מעמד האשה ורוצה להגן עליהן?
בבקשה, שישמיע קול.
זו בעיה בפורום אם גולשים חוששים להתבטא בגלל איום בחסימה.כן חסימה, מניסיוני פה אני הייתי כבר נחסם, אין ספק שאין סיבה שאתה תחסם.
חחחחחחחחח ....................... בקומונה עם השם הזה בתפוז הישן היו 18 סיבות לחסימתי!!!!!!!זו בעיה בפורום אם גולשים חוששים להתבטא בגלל איום בחסימה.
אין שום סיבה לחסום אף אחד.
אכן כך, זו בעיה!!!זו בעיה בפורום אם גולשים חוששים להתבטא בגלל איום בחסימה.
אין שום סיבה לחסום אף אחד.
אכן אין סיבה שהוא יחסם.כן חסימה, מניסיוני פה אני הייתי כבר נחסם, אין ספק שאין סיבה שאתה תחסם.
קלייטון, עם כל הכבוד אתה מנהל שיח חסר תחליט!!!לך אין זכות לקבוע שלבוש של מישהו הוא "נורמלי".
הבעיה היא שאתה כן מנסה לקבוע מה הוא לבוש "נורמלי".
הבעיה היא שאתה - ודומיך - קובעים שאם אשה מתלבשת באופן שאינו "נורמלי" לשיטתכם, היא הופכת למוצר.
כפי שכתבת למעלה "נשים מתלבשות תוך הצגת מרכולתן כאילו הן מבקשות עליו הצעת מחיר"
ומכיון שהיא מוצר, היא נעשית הפקר. והיא גם אשמה בכל מה שיקרה לה.
הבנת מה הבעיה?
הסברת שקשה לך להחזיק את העיניים איפה שגבר שמכבד את עצמו מחזיק אותן.
אני מבין אותך, קשה לך לשלוט בדחפים וביצרים שלך.
אבל אני אומר לך שזה עניין של אימון. תתאמן.
מפה והלאה תתחייב לעצמך שכל מפגש עם אשה, למרות שהיצר דוחף אותך לבחון את שדיה, אתה תילחם בו ותסתכל לה רק על העיניים.
גם זאת בהנחה שהיא מסתכלת אליך. אם לא, תתחייב לעצמך שלא תסתכל אליה בכלל.
בהתחלה לא תצליח כי אתה חלש, אבל עם הזמן תתחזק.
ותזכור את העצה - תחשוב שזו אמא שלך או סבתא שלך עומדות לפניך.
וואלה צודק, אהבתי.אתה טוען את זה גם באוזני ילדים?
כי אם כן אתה מחנך אותם להחפיץ נשים. אתה מעביר להם את המסר כאילו אשה יכולה להיות חפץ, תלוי איך היא מתלבשת.
אם אתה אישית לא טוען את זה באוזני ילדים אז נפטרנו, אולי, מעונשך. בכל אופן זמנית כי בטח לא תעמוד בפיתוי "לחנך" ילדים במשנתך על נשים ועל משמעויות הלבוש שלהן.
אבל יש כמוך רבים שחושבים שהם יכולים להודיע - גם ובעיקר לילדים - באיזה שלב אשה עוברת ממצב של "אשה צנועה" לחפץ שאפשר לקנות במחיר.
כל הפגיעה בנשים נובעת מהשקפת העולם שלך ושל דומיך.
ואני ממליץ לך לא להסתכל על החזה של נשים שמולך, הוא לא מיועד לך.
כפי שנשים, או בכלל מישהו, לא נועצים מבטים במפשעה שלך ומנסים לדמיין מה יש לך שם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.