שמה כאן

Harrington

Well-known member
מנהל
חסימה? האם יש פה מישהו מלבד הכותב הנ"ל שמסכים עם דעות חשוכות על מעמד האשה ורוצה להגן עליהן?
בבקשה, שישמיע קול.
אפילו אני לא מסכים עם מה שאתה מייחס לי כעמדתי או "דעותי החשוכות" על מעמד האשה :).
אקווה גם אני שלא איחסם על חוסר הסכמה עם עצמי או ליתר דיוק, חוסר הסכמה עם מה שאתה החלטת שדעתי :).

קלייטון.ש

Well-known member
אפילו אני לא מסכים
אני מאמין לך שאתה לא מבין את משמעות העמדות שלך לגבי נשים.
(אני כותב פה הסבר יותר מפורט, אבל אתה אל תקרא, זה יתבזבז עליך)

זה העניין עם תרבות האונס, שהיא תרבות שאנשים חיים בה, היא נעשית לנורמה והרגל, כולם או הרוב מסביבם חושבים ככה, ככה הם רגילים מילדות וזה החינוך שקיבלו.
כולם גדלו עם הדעה שאשה שמתלבשת באופן "חשוף" יחסית למה שמקובל עליהם, "מחפשת" משהו, או "משדרת מיניות".
ולכן היא גם אשמה אם היא מותקפת, שהרי למה התלבשת באופן "מזמין"?
וגם, כמו שנטען פה, היא אשמה בהשחתת הדור הצעיר.
זו בדיוק החפצה של נשים. ההסתכלות על גוף האשה כחפץ מיני, שגברים שמסתכלים עליו אמורים להתגרות רק מעצם זה שראו עור חשוף.
והם המסכנים לא יכולים לא להסתכל. זה "קופץ" להם לתוך העיניים. ההורמונים שוצפים בדמם וכל נקבה אנושית שעוברת רוצה רק אותם, והיא התלבשה חשוף לכבודם.

לא מדובר פה בזכותה של אשה להתלבש איך שהיא רוצה. את השלב הזה כבר עברנו.
מדובר פה בראיית עולם תרבותית שעבר זמנה, ששופטת אשה לפי הלבוש שלה, מייחסת לה כוונות לפי איך שהיא מתלבשת, והכי גרוע - מעניקה הרשאות לגברים הסובבים אותה, להסתכל איפה שהם רוצים (כי הם לא יכולים אחרת), ובהמשך לגעת איפה שהם רוצים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מאמין לך שאתה לא מבין את משמעות העמדות שלך לגבי נשים.
תזכורת מצחיקה: בשום מקום ב'דיון' הזה (שם שגוי למה שהיה כאן) לא טרחת אפילו לברר את העמדות שלי לגבי נשים :). החלטת לנחש. לפרש בעצמך. לקרוא משפט ולהמציא לתוכו כל מיני תוספות שבין המילים ומאחורי הקלעים. זאת אחלה גישה כמובן, כשמישהו מחפש לקדם את האג'נדה שלו ולא באמת מעוניין בדיון ענייני בעמדות המתדיינים. אבל קשר בין כל מסקנותיך אלי, קיים בדמיונך הפרוע בלבד. ולא, זה לא בגלל שאני אהבל שלא מבין מה הוא חושב או מה משמעות עמדתו :). זה בגלל שמה שאתה ממציא כעמדתי, פשוט לא קשור אלי בשום צורה.

(אני כותב פה הסבר יותר מפורט, אבל אתה אל תקרא, זה יתבזבז עליך)
מקבל את עצתך. אם וכאשר יש כאן משהו ענייני שבאמת מאפשר דיון רציני, אשמח להתעדכן ואשוב כדי לקרוא. עד אז אשאיר את לאלה שמסכימים איתך באותה מהירות ועיוורון שאתה מסכים עם עצמך.

קלייטון.ש

Well-known member
דיון רציני
מהמקרים שיצא לי להיתקל בך התגבש בי הרושם החד משמעי שאתה לא מבין מה הוא דיון בכלל, ובוודאי אין לך שום יכולת לנהל דיון רציני.
ההתנהלות שלך בשרשור הזה מבססת את הרושם הזה שוב.

אני פתוח לדיון רציני עם מי שמסוגל לכך. לא חייב להסכים איתי, ואפילו עדיף שלא יסכים, אבל צריך להציג רמה סבירה של התדיינות. רצוי גם להבין את המושגים.

Harrington

Well-known member
מנהל
מהמקרים שיצא לי להיתקל בך התגבש בי הרושם החד משמעי שאתה לא מבין מה הוא דיון בכלל, ובוודאי אין לך שום יכולת לנהל דיון רציני.
חבל, אבל אין לי שליטה על התרשמותך. לדידי בכל אופן, מהבוקר אני מנסה לנהל איתך דיון ענייני, אבל זולת למשוך אותו לקרובי המשפחה שלי, החל מילדי וכלה באימי המנוחה וסבתי ז"ל ול1001 דברים אחרים שאין להם שום קשר לנושא הדיון או למה שכתבתי באיזשהו מקום, לא מצאתי אצלך דיון ענייני (אם כי לענ"ד ובניגוד להתרשמותך ממני, התרשמותי ממך היא דווקא שבהחלט יש כאן פוטנציאל לכך. זאת הסיבה שאני ממשיך להתכתב ולהגיב על אף שאין כאן דיון ענייני כרגע).
ההתנהלות שלך בשרשור הזה מבססת את הרושם הזה שוב.
כאמור, מצער ואני סבור אחרת, אבל אין לי שליטה על התרשמותך או החלטותיך.
אני פתוח לדיון רציני עם מי שמסוגל לכך.
אשריך צדיק. אם כך אשמח לראות התייחסות (ראשונה) שלך לדברים שכתבתי בהקשר הדיון שהוא נושא השרשור. טרם זכיתי לכך.
לא חייב להסכים איתי
אשריך. מודה לך על אישורך זה. חשבתי לתומי שחלה חובה אחרת.
ואפילו עדיף שלא יסכים
ואוו. אשרינו שזכינו כולנו.
אבל צריך להציג רמה סבירה של התדיינות. רצוי גם להבין את המושגים.
בהחלט רצוי אבל מה לעשות, לא כולם יכולים להיות חכמים ונאורים כמוך. מתדיין טוב היה מתמודד עם מציאות זו, במקום לחפש אנשים ברמתו הגבוהה שרק בודדים מהם קיימים בעולם כולו ובישראל בכלל.

קלייטון.ש

Well-known member
למשוך אותו לקרובי המשפחה שלי,
לא משכתי שום דבר לקרובי המשפחה שלך. שאלתי אותך אם אתה משמיע את דעותיך באוזני ילדים. ילדים בכלל, לא הילדים שלך דווקא. וזו היתה שאלה רטורית שלא היה שום צורך שתענה עליה. סיפקתי לך את המשמעות של שני המצבים, שאתה משמיע ושאתה לא משמיע. מה אתה עושה בפועל לא מעניין לא אותי ולא אף אחד פה.
גם לא הכנסתי את אמא וסבתא שלך לדיון (זה שאינן בחיים לא מהווה משהו מיוחד, גם אמא וסבתא שלי אינן בחיים, זו תכונה נפוצה אצל אנשים מבוגרים שההורים שלהם לא בחיים). אמרת שקשה לך לא לבהות בחזה של אשה שעומדת מולך, אז הצעתי לך לחשוב שזו אמא או סבתא שלך. הצעתי לך טכניקה שעשויה לעזור לך להימנע מבהייה בחזה של נשים זרות. אתה יכול לקבל את ההצעה ואתה יכול לדחות אותה. ממש לא משנה לי מה תעשה. מצידי תמשיך לבהות בחזה של נשים זרות. בסוף אחת מהן תחטיף לך סטירה הגונה ואולי זה ילמד אותך לקח.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא משכתי שום דבר לקרובי המשפחה שלך.
You could have fooled me :). לאחר שבסדרה של תגובות שלך עירבת איכשהו בני משפחה שלי, הכחשתך קצת מוזרה. אל נא תבין לא נכון. זה לא מפריע לי כהוא זה ואין לי שום בעיה עם זה. הבעיה היחידה היא שמה לעשות, זה לא היה ענייני כהוא זה לנושא הדיון או למה שכתבתי (לגבי מה שכתבתי, אולי ניתן למצוא קשר דחוק).
וזו היתה שאלה רטורית שלא היה שום צורך שתענה עליה.
אז מסתבר שהצעתי שתשחק עם עצמך מאחר ואתה לא ממש מנהל דיון איתי, הייתה מיותרת ועשית זאת ממילא עוד לפני שהצעתי בכלל :). שמח לשמוע שכיוונתי לדעת גדולים :).
מצידי תמשיך לבהות בחזה של נשים זרות. בסוף אחת מהן תחטיף לך סטירה הגונה ואולי זה ילמד אותך לקח.
מירב הסיכויים שהנשים שאני מדבר עליהן תיעלבנה אם לא תסתכל על מה שהן מציגות בחלון הראווה. אבל יתכן שבשביל להבין זאת היית צריך ממש להתדיין איתי על דברי במקום למשוך אותם לכיוונים בלתי רלוונטיים לשום דבר.

קלייטון.ש

Well-known member
מירב הסיכויים שהנשים שאני מדבר עליהן תיעלבנה אם לא תסתכל על מה שהן מציגות בחלון הראווה.
הייתי אומר שמדובר פה בטרול שרק רוצה לעורר ויכוחים ע"י השמעת הצהרות שערורתיות.
אבל אני חושב שהכותב הזה לא יכול להנות מהתואר טרול.
אני חושב האיש מאמין במה שהוא אומר.
וכמוהו יש רבים, ולא רק מהמגזר שלו או המשיקים לו. גם חילונים יש כאלה הרבה.
השיפור במצבן של נשים צריך להתחיל במיגור הדעות של הטיפוסים האלה.

אבי בן 1231

Well-known member
הייתי אומר שמדובר פה בטרול שרק רוצה לעורר ויכוחים ע"י השמעת הצהרות שערורתיות.
אבל אני חושב שהכותב הזה לא יכול להנות מהתואר טרול.
אני חושב האיש מאמין במה שהוא אומר.
וכמוהו יש רבים, ולא רק מהמגזר שלו או המשיקים לו. גם חילונים יש כאלה הרבה.
השיפור במצבן של נשים צריך להתחיל במיגור הדעות של הטיפוסים האלה.
וווואוווו .................. יש לך סבלנות של פיל!!!!
במחשבה שניה, אתה צודק אני טענתי כבר לפני 8 שנים בערך שהוא טרול שרק רוצה לעורר ויכוחים ע"י השמעת הצהרות שערורתיות.
אתה יחסית חדש פה בפורום אני פה בערך מהקמת הקומונה שפורום זה הוא המשך של הקומונה.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
זו בדיוק החפצה של נשים. ההסתכלות על גוף האשה כחפץ מיני, שגברים שמסתכלים עליו אמורים להתגרות רק מעצם זה שראו עור חשוף.
והם המסכנים לא יכולים לא להסתכל. זה "קופץ" להם לתוך העיניים. ההורמונים שוצפים בדמם וכל נקבה אנושית שעוברת רוצה רק אותם, והיא התלבשה חשוף לכבודם.
אז אם כך קלינטון ידידי, למה הנשים גרות איתנו?
עדרבא, שתלכנה לגור בעיר משלהן הרחק מכאן.
כשהן כולן כולן גרות יחד, באוטובוסים יהיו רק נשים, כולל הנהגת החברמנית
שתהיה להן שם ראשת עיר אישה.
וכל הרחובות יהיו עם שמות נשיים בלבד, כגון חנה סנש/ מירב מיכאלי/ עידה תומא סלימאן או זיבי שאטה.
שם אף אחד לא יטריד ולא יציץ בחריץ של המחשופים של הפקידות בבנק.
שום החפצה ושום הקפצה והחיים שלהן יהיו נקיים וחפים מאנסים ומטרידנים למיניהם.
שהרי מה הטעם שעלמה יוצאת למועדונים מזד**נת כמו שפן שיכור בשירותים ולמחרת מגישה תלונה במשטרה על אונס?
כאן כשאישה יפה חולפת לידי
אז כן, העיניים שלי יוצאות מחוריהן
הלסת נשמטת לי והלשון נופלת עד לרצפה.
אני מת לחבק אותה ולצבוט לה את ה...
נו טוב, אתה בטח לא תבין את זה. :-/

נערך לאחרונה ב:

קלייטון.ש

Well-known member
אז אם כך קלינטון ידידי, למה הנשים גרות איתנו?
זו שאלה טובה וגם אני שאלתי את אשתי, למה את חיה איתי?
כי הרי אני עפר לרגליה, אפס מאופס לידה, דל ואביון לעומתה.
ענתה לי "לא מצאתי לך שום שימוש אחר".
אתה הבנת את זה, סבא?
תלמד מאשתי, היא אשה מאד חכמה.
התשובה שלה לשאלה שלך היא: אנחנו מביאים להן תועלת. זו הסיבה שנשים חיות איתנו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
זו שאלה טובה וגם אני שאלתי את אשתי, למה את חיה איתי?
כי הרי אני עפר לרגליה, אפס מאופס לידה, דל ואביון לעומתה.
ענתה לי "לא מצאתי לך שום שימוש אחר".
אתה הבנת את זה, סבא?
תלמד מאשתי, היא אשה מאד חכמה.
התשובה שלה לשאלה שלך היא: אנחנו מביאים להן תועלת. זו הסיבה שנשים חיות איתנו.
הווווו קלינטון, קלינטון יקירי.
אתה שוב מביא לכאן את אישתך. (שתחיה, כן? באמת.)
בטח שהבנתי את זה.
תמסור את תודתי והערכתי לאישתך המאד חכמה. |4U|

אבי בן 1231

Well-known member
לך אין זכות לקבוע שלבוש של מישהו הוא "נורמלי".
הבעיה היא שאתה כן מנסה לקבוע מה הוא לבוש "נורמלי".
הבעיה היא שאתה - ודומיך - קובעים שאם אשה מתלבשת באופן שאינו "נורמלי" לשיטתכם, היא הופכת למוצר.
כפי שכתבת למעלה "נשים מתלבשות תוך הצגת מרכולתן כאילו הן מבקשות עליו הצעת מחיר"
ומכיון שהיא מוצר, היא נעשית הפקר. והיא גם אשמה בכל מה שיקרה לה.
הבנת מה הבעיה?

הסברת שקשה לך להחזיק את העיניים איפה שגבר שמכבד את עצמו מחזיק אותן.
אני מבין אותך, קשה לך לשלוט בדחפים וביצרים שלך.
אבל אני אומר לך שזה עניין של אימון. תתאמן.
מפה והלאה תתחייב לעצמך שכל מפגש עם אשה, למרות שהיצר דוחף אותך לבחון את שדיה, אתה תילחם בו ותסתכל לה רק על העיניים.
גם זאת בהנחה שהיא מסתכלת אליך. אם לא, תתחייב לעצמך שלא תסתכל אליה בכלל.
בהתחלה לא תצליח כי אתה חלש, אבל עם הזמן תתחזק.
ותזכור את העצה - תחשוב שזו אמא שלך או סבתא שלך עומדות לפניך.
קלייטון, עם כל הכבוד אתה מנהל שיח חסר תחליט!!!

שמלת תחרה1

Well-known member
אתה טוען את זה גם באוזני ילדים?
כי אם כן אתה מחנך אותם להחפיץ נשים. אתה מעביר להם את המסר כאילו אשה יכולה להיות חפץ, תלוי איך היא מתלבשת.
אם אתה אישית לא טוען את זה באוזני ילדים אז נפטרנו, אולי, מעונשך. בכל אופן זמנית כי בטח לא תעמוד בפיתוי "לחנך" ילדים במשנתך על נשים ועל משמעויות הלבוש שלהן.
אבל יש כמוך רבים שחושבים שהם יכולים להודיע - גם ובעיקר לילדים - באיזה שלב אשה עוברת ממצב של "אשה צנועה" לחפץ שאפשר לקנות במחיר.
כל הפגיעה בנשים נובעת מהשקפת העולם שלך ושל דומיך.

ואני ממליץ לך לא להסתכל על החזה של נשים שמולך, הוא לא מיועד לך.
כפי שנשים, או בכלל מישהו, לא נועצים מבטים במפשעה שלך ומנסים לדמיין מה יש לך שם.
וואלה צודק, אהבתי.
ניסחת היטב מה שהיה על המקדלת שלי.

למעלה