שמאל קיצוני

אלטלנה

New member
אני לא אתווכח עם מי שלא קרא את ספ

ספריו. אני לא אבזבז את זמני. תקרא את ספריו - ואז נדבר.

ricardo18

New member
אני לא אקרא ספרים של פונדמנטליסטים

יהודים כמו שאני לא קורא את כתביו של האייטולה חומייני.

אלטלנה

New member
הבנתי...

אז אין לך זכות לגנות אותו על סמך מה שאומרים עליו ב"הארץ". מה שאומרים עליו - שקר והבל. תקרא את ספריו ותבין. אם אתה לא מוכן לתת לו זכות דיבור להגן על עצמו - אני לא אבזבז את זמני בוויכוח איתך.

ricardo18

New member
את הגיגיו הכלליים אני יודע. כל אדם

שגאה לזהות עצמו כאחד מתומכיו הוא טרוריסט מסוכן בפוטנציה. טינופת. אין הבדל בינך לבין אנשי הג'יהאד והחמאס.

אלטלנה

New member
בדיוק על זה אני מדבר

אתה לא יודע עליו כלום. פעם הייתי כמוך. האמנתי לתעמולה. אז קראתי את ספריו. תחשוב על זה: מאיפה אתה בכלל יודע עליו משהו? הוא לעולם לא רואיין. כל מה שאתה יודע עליו למדת מ"הארץ" והמפגרים שצועקים "מוות לערבים" אחרי פיגועים. תקרא את ספריו ותראה מה הוא אומר - לא מה אחרים אומרים שהוא אומר, אלא מה ש*הוא* אומר.

pelegs

New member
נסכם את זה בכך שאת כתביו אני למשל

קראתי, ואני ממליץ גם בכולם, ובאמת שהם מפחידים אותי. הוא יוצא נגד כל מה שאני מאמין בו, וגם אם דיעותי נתונות לשינוי הלמידה - זה בהחלא לא הכיוון.

pelegs

New member
כמובן

אני אדם מאד פתוח בהרבה נושאים(המרצניק היחידי שמוכן לקבל את חרות? :) אבל רק תבטיח לי שתקרא ותבין כתבים של אני שמאל לפני שתתקוף אותנו, ויותר חשוב - תפנים שיש גם יהודים מאמינים ביננו.

pelegs

New member
נו, ואני יכול להגיד את אותו הדבר

עליהם מהצד השני(או: למה הם מסתירים ממני מידע חשוב). השאלה היא האם קראת מאמרים שך אנשי שמאל(אמנם קיצוניים, אבל ניחא), למשל בלינק המובא פה(שלא תבין לא נכון...יש שמאל הרבה פחות קיצוני מזה, ויש גם אינטרסנטי. כולם בצורה מפתיע מתרכזים במרצ).

אלטלנה

New member
בטח

פרס, ביילין, שריד, נעמי חזן, טליה ליפקין-שחק, שולמית אלוני, אדוורד סעיד, ג'סטין ראימנדו, אורי אבנרי, מיכאל לרנר... תן שם של שמאלני ואני אשנן לך את משנתו הפוליטית במקום... אבל בקשר להסתרת מידע - אי אפשר לסתור את העובדה שכל יום כמעט משקרים בתקשורת על כהניזם וכהנא. לא כן הדבר בנוגע לשמאל.

iceviper

New member
למה שאקרא לך "נאצי עם כיפה"?

את הנאצים אני שונא.אותך לא. דוקא כן קראתי דיעות של כ"ך פה ושם -עלונים של "הרעיון היהודי",של כהנא חי ועוד פנינים של יהודים שפשוט אינם יודעים אמת מידה מוסרית מהי. מתי קיללתי אותך,תסביר לי?

אלטלנה

New member
אתה מתחיל מהאמצע

אם אתה קורא רק את העלונים. תקרא ספר של מאיר כהנא (לא בנימין, הוא יותר מפחיד מאשר משפיע) ותבין שהעלונים הם דעות לגיטימיות.

iceviper

New member
למה שאקרא לך "נאצי עם כיפה"?

את הנאצים אני שונא.אותך לא. דוקא כן קראתי דיעות של כ"ך פה ושם -עלונים של "הרעיון היהודי",של כהנא חי ועוד פנינים של יהודים שפשוט אינם יודעים אמת מידה מוסרית מהי. מתי קיללתי אותך,תסביר לי?

iceviper

New member
ודרך אגב....

פעם גם אני הייתי כמוך והאמנתי לסילופים וחוסר התוחלת של מדיניות הימין.

למעלה