שמאלנים יקרים מומלץ לכם בחום ערוץ 20.אנשים כמו שפטל,בן גביר.
ה הגולדי היחיד New member 17/7/18 #8 בוש הוא מותיקי וטובי הכותבים בפורמי האקטואליה לדורותיהם אמנם הוא ימני אבל הוא כותב טוב ולא מלכלך כמו כל העכשוויים
בוש הוא מותיקי וטובי הכותבים בפורמי האקטואליה לדורותיהם אמנם הוא ימני אבל הוא כותב טוב ולא מלכלך כמו כל העכשוויים
ה ה כ ל New member 19/7/18 #25 אין לי מושג למה הנהלת הפורום לא מפסיקה את ההתנהגות הזאת הדגנרט הזה מטריל את הפורום בטירוף
דיברגנט חדש Well-known member 19/7/18 #33 כי זאת מצווה לדחוק את השרשורים שלכם לעמוד הבא תפסיקו לטנף את הפורום ולא אצטרך לעשות זאת, 0מולן .
ל לאIנרד New member 19/7/18 #34 אתה מקפיץ רק את השטויות שלך המונדיאל נגמר ביום ראשון ואתמול עוד סבלנו את ההודעות שלך עליו שלא היו מעניינות גם כשכתבת אותן. אתה חולה נפש שזקוק לליטופים ותשומת לב ללא הפסקה.
אתה מקפיץ רק את השטויות שלך המונדיאל נגמר ביום ראשון ואתמול עוד סבלנו את ההודעות שלך עליו שלא היו מעניינות גם כשכתבת אותן. אתה חולה נפש שזקוק לליטופים ותשומת לב ללא הפסקה.
דיברגנט חדש Well-known member 20/7/18 #35 ממש לא, אני פשוט מדחיק את הטינופת שלכם לדף הבא אם היו חוסמים אתכם, לא הייתי צריך לעשות את זה.
ח חוח האחד New member 18/7/18 #23 הרווחת זאת ביושר. בוש הוא אבן דרך לתרבות כותבי הפורומים. שנון ויודע להעביר מסר בצורה מאוד מיוחדת.