שמאלנים הרסו גדר הפרדה על הקו הירוק

קצה

New member
חה חה חה

אתה מזכיר לי טיעון של חרדים שאין חרדים פושעים כי אם מישהו פושע הוא לא דתי מעצם זה שעבר על המצוות האנרכיזים זה סוג של שמאלניות היא חולקת את אותם הדעות עם השמאל ההבדל עד כמה רחוק הם מוכנים ללכת

אני יכול לבקש מאחד האנרכיסטים להסביר לך..

אשמח לייבא "אחד" מהקומונה שלהם, כדי להסביר לך, שכן קצה דייק בתשובתו מעליך. דע כי הם רהוטים מאוד וחדורי פילוסופיה מאחורי מעשיהם... אלו שבקונוה הזו הם לא ממנתצי הגדרות בכל אופן... יותר דיבורים, פחות מעשים.

Mesarim

Member
אל תביא ואל תעשה טובות

אני יודע מה זה אנארכיסטים, וממילא מי שתביא מייצג רק את עצמו אנארכיסטים אינם אנשי שמאל, נקודה לא תראה את נציגי מר"צ חותכים גדרות או משליכים אבנים על חיילים, וזאת בניגוד לימין היהודי (בחברון למשל) צא מהקטע, זה לופט-געשעפטן האמן לי

מסרים, אני מתפלא עליך. חשבתי "שאנשים חושבים"

פתוחים לשמע דיעות של אחרים. אתה שולל את דעתו של קצה, שלי ושל סוהי על הסף. נכון, האנרכיסטים דוגלים בדעה יחידנית. אך הם עצמם ה"שמאל הטהור" ולא אתם. סוציאליזם, מרקסיסזם, קומוניזם טהור, הכוח למעמד הפועלים, ביטול קניין פרטי והורדת בעלי ההון אפיים ארצה ו...כמובן - זכויות האדם.

Mesarim

Member
PAPA

אנשים חושבים אינם זקוקים להרצאות בנושאי אנארכיזם, יען כי הם יודעים מה זה כאשר אני התעניינתי בנושא, אתה היית בן 10 בערך (מבלי לפגוע, כמובן) אין לי עניין בהרצאות אנארכיזם אינו שמאל, נקודה, גם אם יש להם דעות שחלקן דומות לדעות המרקסיסטים/סוציאליסטים וכו' אנארכיסטים הם אנטי: שמאל - ימין - מרכז וכו' הם ... אנארכיסטים

אמרתי, "מעבר לשמאל".

לא שמאל קיצוני ובטח לא שמאל ציוני כמו מה שאנו מכירים. כן, יש מן המשותף לאנרכסיטים בדעות השמאל, דעות דומות/חופפות כמו שאמרת, אפשר לקרוא לזה כך. ספציפית, אנשי "האנרכיסטים למען הגדר" ושאר אירוגנים, אימצו לעצמם צד שמאלי, מה שלא מקובל על שאר האנרכסטים שהם "לא".

סוהי

New member
בדיוק נמרץ...../images/Emo45.gif

אבל את זה קשה לשמוע עם אוזן שמאלית אטומה...עין שמאלית עצומה...ופה שמאלני המשמיע הכחשות בקול ענות חלושה.

no 33

New member
בקיצור הוא פושע שיש להעלים אותו במהרה

בוגד ישראל שראוי לתלייה תגיד מסרים אם אתה 24 שעות בפורום מתי יש לך זמן לישון ולאכול,תופעת טבע אתה

Mesarim

Member
33 מתוקי ...

במדינת ישראל יש בתי משפט שמחליטים בעניינים כאלה אם היו מתחילים להעלים כאן אנשים, לא היה עובר זמן רב לפני שהיו מעלימים 1/2 מהכותבים הפורום הזה, וכולם היו ימנונים הקוראים "להעלים / לרצוח / להשמיד / למרוד / לירות בחיליי צה"ל / וכו'" אז, תרגיע, בקטנה, הא ? לשאלתך האישית ? כבר עניתי ביומיים האחרונים (תבדוק ותיווכח)

no 33

New member
אתה באמת מהשבכ

רק תגיד לי מתי ענית באיזה שעה ובאיזה תאריך הרי אתה 24 שעות כאן חוץ מזה אנחנו רוצים מדינה נקייה מערבים,ובוגדים לגורדום

Mesarim

Member
33 חמודי

אנחנו רוצים מדינה נקייה מטפשים, פורעי חוק, מתלהמים ושטותניקים את הגרדום תשאיר למדינות אחרות, למה אתה אף פעם לא יודע, מתי יקראו לך לגרדום

Mesarim

Member
מה האחיות שלי קשורות לעניין

קצת כבוד, תינוקי אני לא מדבר על האחיות שלך, ואתה תרד מהאחיות שלי דבר לעניין, והעניין אינו כולל בני משפחה יא קורקבן קטן וחוצפן

no 33

New member
אולי תלך לישון קורקבן גדול וחוצפן

24 שעות בפורום אתה עייף עוף לנו מהעיינים מרוב עייפות אתה לא יודע מה שאתה מדבר

Mesarim

Member
אני אלך לאיפה שאני רוצה

ואתה תלמד לקיים דיון, בלי לערבב בני משפחה, ובלי קללות כך יכבדו אותך

למעלה