שם של כותבים בפורום

שם של כותבים בפורום

פעם השמות היו בעברית והיה פשוט להבחין כותב או כותבת כיום השמות הנכתבים באנגלית, לא תמיד יודעת משמעות השם ואם הכותב הוא כותב או שמא כותבת, זה גורם לפתיחת הכרטיס וגם שם לא ברור האם זה זכר או נקבה , זה משנה שכותבים בעברית להבדיל מאנגלית באנגלית תמיד יש גוף של YOU מקבל פועל לאשה וגבר אותו הניסוח לא קרה שכתבתם לגבר והתברר שמשאיר ההודעה זו אשה? היש פתרון קלסי לעניין הזה , והכי קשה זה בצא עם השמות באנגלית הארוכים הללו איך אמרו פעם אדם עבריי דבר עבריתתתתתתתתתתתתתתת למזלנו בפורום שלנו זה לא קורה הרבה לכן הופתעתי שהתייחסו אל BEN כאל אישה עברית קשה שפה וגם שפה מתגלגלת , שצריך להקפיד על הלשון שלה

שירקאן12

New member
קורה נסיכה

גם לי זה קרה בעבר. מתקנים לא נורא. אכן באנגלית זה שונה . אגב נסיכה יש גברים שנקראים בשם יונה.....אז... זו גם יכולה להיות טעות שיפנו אליו כנקבה..לא.

שמות פרטים הנתנים לילדים כיום

כך גם השמות הנתנים לילדים כיום , מי יודע אם דניאל היא בת או בם כנ"ל נועם או מור , ועוד המון שמותץ כאילו הפכנו את ענין במינים שבשמות למין אחד או כמו שתה נתת דוגמה לשם יונה הניתן לגברים ונשים בעבר

נסיכה,אני כבר הרבה זמן בנט ועוד לא התרגלתי

לכינויים המופרעים, מילא עם כתיבה כינויים באנגלית אני עוד מתמודדת ושוברת ת'שניים כל זמן שיש פירוש הגיוני, אבל בעברית ואני טובה בשפת האם שלי ,מזה החרטות האלו,וזה לא עניין של טעם וריח זה עניין של טעם רע בבחירת כינוי מטורלל, פעם פגשתי חברה במציאות ואמרתי לה שהכינוי שלה נשמע כמו קללה בתימנית,ועוד מישהו סיפר שהוא מתחרט שהוא לא כתב מהתחלה כמוני לפחות שם פרטי, אמרתי לו מה הבעיה תחליף, אמר לא כבר כולם מכירים אותי עם הכינוי,

אז מחליפים ומיידעים את החברים

בתחילת הדרך הייתי הנסיכה הסגולה, בגלל הציור הסגול שלי ואז יום אחד פנה אלי מישהו בפרטי ואיים על חיי כי לא רציתץי להענות לנסיונות החיזור שלו הוא עלה לצט בשם עם כוכבית כך שלא יכולתי לעשות כלום אז בציק החלפתי לנסיכה של הכוכב , נכנסתי לפרטי של אילו שבכירו אותי וזהו לפעמים חוזרת לנסיכה הסגולה , אבל זה בפורים , בתחפושת אבל מהר יודעים שזה אני בגלל סגנון הכתיבה

s h o o s h a

New member
גלגולו של כינוי

פעם קראתי [או אולי שמעתי] שהכינוי מעיד על זה שבחר בו. אז הבה, בואו ננסה להסביר כאן- מדוע בחר כל אחד מאיתנו בכינוי שבחר? אני אתחיל גלגולו של כינוי רציתי כרטיס שישא את שמי האמיתי,שוש שוש היה תפוס, כך גם shosh וגם Shosh אז ניסיתי שושה, אבל גם הכינוי הזה היה תפוס אז בשמחה וצהלה הקלדתי shoosha ובטח כבר הבנתם- היה תפוס. Shoosha? 'השם שבחרת תפוס' היתה תשובת המערכת. על סף יאוש ניסיתי ש ו ש ה וכשכבר החלטתי לנטוש את הניסיונות חזרתי בי וניסיתי- s h o o s h a יששששששש! ו....הנני כאן וזהו סיפור הכינוי שלי כי מה בסך הכל רציתי? כרטיס שישא את שמי

הנה הסיפור של השם שלי

למה בחרתי בשם כזה כשם עט שלי ,הנה הסבר לשם שבחרתי לי שנסיתי להכנס לתפוז שמי הפרטי נתפס ע"י אחת הבנות אז חשבתי איזה תקופה בחיי היתה הכי מאושרת , שהייתי ליד הסבא שלי אבל היו הרבה נסיכות הייתי זקוקה לתוספת ומצאתי המשך נפלא : של הכוכב וככה פתחתי כרטיס בצט : הנסיכה של הכוכב , והתחלי לכתוב בשם הזה אכן הייתי הנסיכה של סבא שלי, הנכדה הרשונה שנולדה וגדלה לידו , משפחה מאד אצילית , צנועה בחומר ועשירה ברוח , משפחה עניפה וגדולה לצערי הוא נפטר בעת שנאבקתי על חיי ,היה לי סרטן בלימפה שנקרא הוצקין , הוא נתן לי את החיים ועלה שמים . מותו היתה נקודת מפנה במחלה שלי . , אז היום הוא כוכב שמלווה אותי משמים , "סבא שלי" האיש שהשפיע הכי על חיי . והכוכב הנוסף הוא כוכב הצפון שמראה לי את הדרך עוד מימי בסיני , שלא אסתה מדרך החיים ומהאמונה שלי , שאהיה נאמנה לדרכי בחיים אבל שקשה לי בחיים מרימה את העיניים לשמים , ומבקשת כוחות מהכוכב שמלווה אותי הרבה שנים והרבה יסורים וקשיים שצריך לתפקד על אף ולמרות המצוקה לכן עליתי לאינטרנט עם השם הנסיכה של הכוכב שפתחתי לי מקלעת שבה שמרתי את היצירות בסופטי נדרשתי לקצר את השם אז קצרתי לנסיכת הכוכב הוא הפך לשם עט להמון רשימות וסיפורים שכתבתי וכותבת, ומקווה שאוכל לכתוב ברגע שהראיה שלי תשתפר , וגיו לי שאפילו בגוגול אני מופיעה כערך תחת השם הזה ושם יש הפנייה לכתיבה שלי ., שאשאיר בעולם הזה שאעצום את עיניי סימן ועדות שחייתי פה כמה שנים , ומזכרת למשפחה העניפה שלי שאף אחד מהמשפחה לא מכיר את הכתיבה שלי , את הצד הזה באישיות שלי . והאמת שמאז שמכנים אותי נסיכונת חיי רק השתפרו ורואה יותר שמחה בחיי אולי אני צריכה באמת להחליף את השם שקבלתי מהוריי כשנולדתי נסיכונת

itaf10

New member
נסיכונת ריגשת אותי

בפעם הראשונה שנדרשתי לתת כינוי התלבטתי מאוד. איזה כינוי לבחור. האמת לא חשבתי על משהו מיוחד. היה לפני 6-7 שנים באותו זמן היתה סדרה בטלויזיה והגיבורה מצאה חן בעיני חלק מהפורטלים השם תפס, ורק בתפוז, השם היה תפוס בכל הוורסיות שנתתי. החלטתי מה עושים? מאחר ולא שיריינתי כל כינוי, הייתי בטוחה ששם כזה "רק" אני האחת והיחידה
ירדתי מזה, החלטתי שאחלק את שמי, ובאותיות המרכבות ארכיב לעצמי שם כמו "אדית פיאף" וכך יצא itaf10 ה-10 הגיע, משם שגזרתי מחבר ששלח באותו זמן אימייל . גילגולו של ניק חחחחחחחח

שושה...תיארת במדויק

את הנסיונות המתישים בתהליך פתיחת כרטיס
.הקושי היחיד הוא בכינוי.מקלידה את הכינוי שרציתי [בדרך כלל קשור בשמי האמיתי]ומיד מופיעה הכתובית...השם קיים במערכת .ואז בוחרת אחד מהתוספות-היחיד/ה,המקורי/ת,האחת,האחד....אוףףףףףף.וגם אז מופיעה כתובית...השם קיים במערכת. בכינוי העכשוי שלי.מרי [בעברית]לא איפשר לי להרשם.התעקשתי על הכינוי אז ניסיתי לשנות ללועזית...גם לא הלך בקלות.גם בלועזית ניסיתי אות גדולה והשאר רגילות.....בתוספת היחידה...........הצליח לי........וואו

ben 911

New member
זוכר שלא היתה לי סבלנות לחפש משהו מקורי

הדבר הכי מקורי שעלה לי אז בראש היה.. האביר על הכוס הלבן.
אז גם הבנתי שאם השם לא תפוס, אז הבחירה לא משהו.
ניסיתי ben1 ben2 ben3 כשהיגעתי ל-11 הבנתי שחבל"ז אז התחלתי את הספרות הפוך מ999 (69 היה תפוס)
לפתע נזכרתי שבארהב כשזקוקים לעזרה מתקשרים ל 911.

למעלה