שם הריי גולן..

יונתןתן

New member
שם הריי גולן..

מכירים את זה שאתם חווים חוויה מסויימת מקסימה ומהממת ואתם מתלבטים האם לספר עליה,או אולי לשמור אותה לעצמכם כדי לשמור על הקסם שבה? באביב 2003 חוויתי דבר שאומנם לחבריי הקרובים סיפרתי עליו בקצרה,משהו כמו,"וואי איזה קטע היה לי עם מישהי בצפון,נסענו לאיזה נחל וחבל לכם על הזמן". בזה זה הסתכם,מה שהם לא ידעו,ועד היום אף אחד אחר לא ידע,שמאחורי המשפט הזה מסתתרת אחת החוויות הכי חושניות שעברו עליי באותה תקופה.. אז ככה.. באחד מלילות אביב 2003 מצאתי את עצמי יושב בשעת לילה מאוחרת ומזיע מול מחשב,שרב כזה תקופה ארוכה לא היה,לאחר זמן מה תוך כדי שיוטו באחד הצ'טים,נכנסה אחת בכיוני מצחיק,והחלה לנסות להיכנס למשחק,לאחר כמה משפטים שנונים שזרקתי לעברה,ולאחר זמן לא רב אורה הכחול היבהב לי בפרטי שוחחנו על כל מיני נושאים כאלה ואחרים נגענו בפרטיים אישיים קצת,מסתבר שהבחורה גרה באזור המרכז 3/4 שעה ממני,בת 30 נתתי לה את הטלפון שלי ולאחר כמה דקות הטלפון צילצל,דיברנו המון היתה הרגשה של כימיה לא נורמלית,תוך כדי שיחה בתחילת הלילה החלפתי את כל מקומות הישיבה בביתי מליד המחשב למרפסת מהמרפסת לסלון לספה למטבח להכין איזה נישנוש,שוב לרפסת ושוב לסלון,ולקראת הבוקר למיטה,עד לרגע שבו לא יכולנו להחזיק מעמד והחלטנו שאנחנו הולכים לישון לא לפני שקבענו להיפגש למחרת. למחרת אחהצ' צלצלתי לבחורה שלצורך העניין נעניק לה שם בדוי "איריס" וקבענו להיפגש,בשעה 2100 נכנסתי למכוניתי והצפנתי לאחת הערים הצפוניות שבשרון,תוך כדי נסיעה חשבתי על אותם מחשבות שחושבים תמיד ועל איך יהיה והאם הכימיה תישאר כמו שהיתה,ידעתי פחות או יותר מהתיאורים שלה איך היא נראית,הבנתי שהיא מלאה והיא בעלת שיער ארוך עיניים שחורות,וכו' וכו'. לאחר שחניתי את מכוניתי התקרבתי למקום שבו קבענו להיפגש,לא המתנתי זמן רב עד ששמעתי מישהי קוראת לי בביטחון בשמי(אני שלחתי לה תמונה) הסתובבתי וראיתי את אותה,סקסית בטירוף,מלאה ועסיסית,שחומה,שיער שחור גלי שכזה עיניים מלאות שמחת חיים והריח שהיא שמה עליה..אוחחחחח. נעים מאוד אמרתי,והערב החל ישבנו צחקנו טיילנו קצת,עד ארבע לפנות בוקר שהעת ללכת הגיעה,התנשקנו,לא קרה כלום מעבר לזה. לאחר כמה ימים יצאנו שוב נהננו מאוד הכימיה זרמה מכל הכיוונים. ושוב חזרנו לבד כל אחד לביתו שלו,עדיין לא קרה כלום לאחר עוד 2 יציאות יחד שוחחנו כהרגלנו בטלפון,וסיפרתי לה על תשוקתי לשכב איתה ושאלתי האם היא מרגישה בדיוק כמוני,היא ענתה שהיא חשה אליי משיכה כמו שאף פעם לא חשה למישהו,והיא פוחדת מעט כי האדם האחרון שהיה לה ששכבה איתו היה חבר שלה וזה היה לפני שנה וחצי,ואיתו יצאה חמש שנים. לאחר מכן הוסיפה אני רוצה לעשות את זה איתך ,אמרתי לה בואי.. בואי אליי אני חושק בך. היא אמרה לא והוסיפה,שבוע הבא באמצע השבוע מה אתה עושה. שאלתי ..מתי את מתכוונת? שלישי בבוקר. אמרתי לה שאני עובד,תיקח חופש היא אמרה לי תבוא תיקח אותי בעשר בבוקר עם נעליי הליכה המון מצברוח ומים לשתייה,שאלתי אותה האם אני אמור לדעת משהו שהיא יודעת ואני לא..והיא הוסיפה:"נגלה יחד" אחכה לך אמרה וקבענו לא לשוחח עד יום שלישי בבוקר. המשך במודעה הבאה:

יונתןתן

New member
שם הריי גולן..

המשך מהודעה קודמת ביום שלישי ברבע לעשר כבר הייתי מתחת לביתה עטוף במכנסיים קצרים שישיית מי עדן ועטוף בבנדנה לראשי, "איריס" כבר ירדה כמה דקות אחרי לבושה מכנסיי טייטס נעליי הליכה וגופיה לבנה שמבליטה לה את החזה המדהים שלה,התנשקנו ברכב לפחות עוד זמן שנראה כמו חצי שעה ויצאנו לדרך. כשהגענו לחניון המשושים בגולן,ויצאנו מהרכב הממוזג לחום המהביל בחוץ אפשר היה להריח את ההרומונים שלנו באויר משתוללים. המקום היה שומם,לאט לאט הבנתי מדוע בחרה "איריס" ביום שלישי של אמצע שבוע עבודה.והחלתי לחשוד מדוע אנו יורדים לנחל...אהבתי את מה שחשבתי.. לאחר כמה עצירות בדרך לשתייה ותמונות הגענו לאחר כשעה לבריכת המשושים למטה,החם היה כבד מנשוא,החלטנו שנחפש פינה שקטה ומוצלת שנוכל לנוח ולשתות ולאכול מעט,הורדתי את התיק,ולאחריו זוג ידיים חלקות ומדהימות הוכנסו אל מתחת לחולצתי ופשטו אותה אט אט למעלה, "איריס" החזיקה את החולצה ליד פניה מריחה,ואז זרקה אותה על אחד הסלעים בצד הנחל,הבנתי שהגיעה השעה להתחיל.כולי התרגשות פשטתי ל"איריס" את הגופיהמנשק את כתפייה מלקק את צווארה, האנחות השקטות שלה רק גרמו למוחי להשתבש עוד יותר,והתחלתי להרגיש משהו בי למטה מזדקר, נכנסנו למים תוך כדי ליטופים ונשיקות הדדיים,הורדתי לה את נעליה,תחבתי את אצבעות רגליה לשפתיי והתחלתי למצוץ לה אותם,ולהעביר את לשוני בין האצבעות..ליקקתי לה לאורך ומסביב לקרסול,עד לברך ומאחוריה ולרגל השניה,הייתי כל כך צמא לגופה השתוקקתי אליה ערגתי לה... התגלגלנו לרדודים תוך כדי שאני מלקק את ירכייה פנימה והחוצה, האנחות של "איריס" אט אט גברו על רעש מפל המים ועלו עליו..הריח שלה הטריף אותי,טעם גופה שיגע אותי..ותוך כדי ש"איריס" מלטפת לי את השיער הארוך..התחלתי למשוך לה את הטייטס מטה מטה..עד שנגלתה לי ערוותה.. כל סנטימטר בגופי באותו הרגע התרגש והסתחרר,איברי הזקור כמתפוצץ צועק לי להיכנס,ליטפתי את את שיער ערוותה השחור החלקתי את אצבעותיי מעלה מטה,נישקתי והרחתי אותו, "איריס" לחשה לי תיכנס,אני רוצה,אני צריכה אותך.. הקמתי את "איריס" הרמתי אותה והשבתי אותה על סלע מתחת למפל,פשיקתי את רגלייה הסקסיות והחלתי להעביר את לשוני מפנים ירכייה לכיוון ערוותה,מתקרב כל פעם עוד קצת,עד שהגעתי לשפתייה,לשוני העורגת ל"איריס" כאילו קיבלה חיים משלה,והחלה לשייט לאורך שפתייה למעלה ולמטהמעלה ולמטה עליתי לדגדגן נישקתי אותו ליקקתי אותו בעזרת לשוני "איריס" החלה לצרוח,ואנחותיה נשמעו עד למרחק רב, כאשר לשוני היתה על דגדגנה.. כאשר ידיי החזיקו את שדייה,התחננה "איריס" שאכנס שאדחוף אותו שאחליק אותו פנימה. פשטתי את מכנסיי,ולמראה איברי הזקור לכיוונה, "איריס" אחזה בישבני וניסתה לדחוף אותי אלייה כאילו נלחמת.. אמרתי לה עוד לא..עוד שניה.. תפסתי את ישבנה ועם בהונותיי פישקתי את רגליה דחפתי את לשוני לתוך נרתיקה,וסובבתי אותה בפנים כמעין נשיקה צרפתית, א-נ-י א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך ....נאמר לפתע בשקט ובעיניים עצומות על ידי "איריס" עליתי למעלה ונישקתי אותה,ואז היא לחשה לי באוזן,אתה חייב להיכנס,אני לא יכולה יותר.. אמרתי לה אני רוצה אותה כל כך ויש עוד דבר אחד שאני צריך לעשות לפני שאני נכנס.. השכבתי את "איריס" על הסלע,פיסקתי לה את ישבנה והחלתי ללקק את פי טבעתה..לפתע "איריס" זעקה את קולי בצעקה ואז בלחישות "מה אתה עושה לי...מה אתה עושה לי...דחפתי את לשוני בפנים לפי הטבעת שלה...ושיחקתי עם הלשון לצדדים ולמעלה ולמטה..תוך כדי שידי לוחצת על דגדגנה והיד השניה שלי בתוך הנרתיק שלה הרגשתי איך "איריס" גומרת..גופה רעד קלות...חיוך גדול כבש את פניה..והיא הביטה בי ואמרה שוב: אני אוהבת אותך.אמרתי לה הנה מה שרצית...ובאותו הרגע דחפתי את איברי לתוך נרתיקה.ואנחה של מישהי שלא שכבה עם גבר שנה וחצי נשמעה..זה משהו בלתי מוסבר..ניענתי את אגני קדימה אחורה לאט לאט הגברתי את הקצב עד שהניענוע הפך לניעור,ניערתי את "איריס" ואיריס נאחנחה ונאנחה,ואני איך לא,ביחד איתה...אט אט האנחות התגברו והפכו מהירות יותר,פניה האדימו ,וזיעה טיפטפה מבין שיערי ללחיי..לראות את גופה הלוהט מלמעלה גירה אותי מרגע לרגע יותר..וההרגשה של הפנימות המושלמת שלה..איך הנרתיק שלה עוטף את איברי,החום שלו,ידיי אחזו בשדייה כאילו מועכים ..כאילו מלטפים.."איריס" עצמה עיניים וקראה בקול בשמי,ואז ביחד הרגע המושלם ביותר שיכול להיות, הדבר האחרון שזהיתי לפני שאני עצמי נכנסתי להילוך שממנו אין יותר חזרה.. זה אותה מחוייכת שוב..ואז הרגשתי את בייציי טוענת את איברי,והדבר הבא היה לגמור ..בתוככי הנרתיק שלה שיחררתי את מטעני תוך כדי רעידות בכל גופי...ועוד מנה ועוד אחת..וההרגשה הכל כך טובה תוך כדי בביצים ובאיברי היורה..הצפתי אותה...נשארנו כך למשך כמה דקות..מביטים מחוייכים למשך כמה זמן,מתנשקים חיבקתי אותה בעוז,והרגשתי טוב רציתי את הבחורה הזאת רציתי אותה מאוד. לאחר זמן שנראה ארוך יצאתי מתוכה,ו"איריס קמה" הזרע שלי נזל מתוכה על ירכייה,נשכבנו על האדמה ליד הנחל ונרדמנו... "איריס" ואני נשארנו בנחל עוד כמה שעות,שבהן שכבנו עוד כמה פעמים יחד.. שכל פעם היתה מדהימה יותר מהשניה.אבל החוויה הראשונית איתה,החוויה שרציתי לשתף,היא ה-אחת שאין עליה.

אפולו68

New member
נפלא

מאד נהניתי למקרא הסיפור. אני גם מאד אוהב את הדברים הללו. קרא את סיפורי בפורום ותראה שסקס במקורות מים חביב עלי ועל רעייתי במיוחד. לאחרונה כתבתי שני סיפורים שנקראים מעיין ומבוע ובהם תיאורים של משגלי מעיינות.... תהנה אפולו68

יונתןתן

New member
תודה

על הפירגון אשמח לקרוא אותם

למעלה