-של מי השורה הזאת?!-

mayam15

New member
יוני ,

אני לא מכירה אותך .. אבל אני מכירה תהרגשה שמישהו הלך לעולמו =\ זה נוראי, וזה עצוב, וזה תחושה של חיסרון .. אבל חייבים להמשיך הלאה, תחשוב עליה .. ועל כל הדברים הטובים שעשיתם בייחד , ותגיד תודה , על כל מה שהיה לך איתה. ואני יודעת שבחיים לא תשכח אותה .. אז תשמח בשבילה, אני בטוחה שזה מה שהיא הייתה רוצה. 3>

אני בהחלט ככה חושב..אבל

קצת קשה לפעמים את יודעת.. אני דווקא די בעלייה עכשיו... אבל בעלייה הזאת יש לי הרבה מכשולים..את חלקם אני מצליח לעבור לבד... ואת מה שקשה לי אני עובר עם עזרה של חברים...שהם בשבילי כל החיים.. הם פשוט עוזרים לי המון..והדברים שאתם אומרים כשאתם בכלל לא מכירים אותי זה מעודד ותומך גם. תודה.

loolilo

New member
:(

אני כ"כ מצטערת.. אין לי מה להגיד. תמשיך להיות חזק.

התלבטתי מה לעשות... (סתכל בפנים חח)

לעשות ככה:
או ככה:
והבנתי שצריך לעשות ככה:
כי נכון כולם צודקים חיים רק פעם אחת צריך להרים ת'ראש למעלה להודות שאני חי ונושם ולהמשיך לצעוד כי זה המתכון היחיד לצאת מהדברים האלו...

צודקים זה מה שכל החברים אמרו

לי גם. וכמו שציינתי...אני בעלייה...אך בעלייה יש מכשולים... לא תמיד אני מצליח להיות השמח והמאושר...אז החברים שם בשבילי. לפחות זכיתי בחברים טובים. תודה לכם גם....

רעיון נחמד../images/Emo13.gif

"טוב לך בלעדיי אני רוצה יותר מדיי שתוותרי בשבילי אבל זה ישתלם אני לא אעלם כשתצטרכי אותי..." המממ סיפור ארוך ואתם לא ממש תבינו... אז אני רק אקדיש... לאהבת חיי: מכבי ת"א.

n e g l e c t

New member
"תראי, זה אני."

"טוב לך בלעדי. אני רוצה יותר מדי שתוותרי בשבילי." חברה הכי טובה שלי נמצאת אי שם בבוורלי הילס, כבר קרוב לחצי שנה. היא תמיד אומרת שאני טועה, אבל ככה אני מרגישה לגביה. ואני תמיד אומרת לה - "תראי, זה אני." בעז"ה הפי אנד

driffted girl

New member
אכן... ../images/Emo127.gif

כ"כ עמוק כשמגלים את זה אחרי שהקיר גבס מתנפח וקורס

נמ..

אולי הכל עכשיו מוזר ומעורבב זה לא משנה אותי כי זה הגיוני
מחכה שתגלי שנשארתי רק אני, עומד וצועק, צועק בקול. כי זה עוצמתי בשיר, (החלק המהיר בסוף) וזה מרגש

mayam15

New member
אנייי D:

אבל זה ישתלם, אני לא אעלם כשתצטרכי אותי אז בואי נדבר, נעצור ונתקרב, אז שוב נבין הכל. מממ .. בגלל חברה שלי .. שהתרחקנו ולמרות הכל אני תמיד אהיה שם בשבילה.. בכל מצב. :]

מורלוש

New member
../images/Emo207.gifסורי שאני מנצלשת לפה ..

אבל אני מכפר-יונה , ורציתי לדעת מי מכם בא ? [: אם יש כאלה שבאים ? חח

למעלה