-של מי השורה הזאת?!-

TzlilSimple

New member
-של מי השורה הזאת?!-

הסבר כללי בוחרים מילה / שורה / כמה שורות / בית שאתם הכי אוהבים מתוך השיר, ולהסביר למה. השבוע נתחיל בשיר תראי זה אני זכרו, כשאתם בוחרים שורה, כמה שורות או בית, הסבירו למה בחרתם דווקא בזה. קישור למילות השיר: http://www.mp3music.co.il/lyrics/10710.html

fofo2468

New member
אני=]]

"כי כול מה שהיה מהסוף להתחלה נזכר ורושם סליחה" לא יודעתת אהבתי ת'משפט הזה חחח תחשבו על זה סינרגיההה בכפרר יונהההההההההה :):):):) איזההההה שליטההההההההההה

תראי, זה אני?

"ולא אני לא מוכן, לשכוח את הזמן, שאת היית בשבילי" יש לי ידידה שאיתי בכל מצב, וכל פעם שאני שומע את המילים האלה אני נזכר בה, ואומר תודה.....:)

TzlilSimple

New member
mememe

אבל זה ישתלם, אני לא אעלם כשתצטרכי אותי אז בואי נדבר, נעצור ונתקרב אז שוב נבין הכל. מחכה שתגלי שנשארתי רק אני, עומד וצועק בקול תראי זה אני, בוכה אל תלכי, כי לא נשאר דבר! בחרתי בבית האחרון כיוון שאני חושבת שזה החלק הכי מרגש בשיר. 1. המילים בחלק הזה מרגשות ביותר! מילים יפות. 2. החלק הזה שונה מבחינת המגינה בשיר כלומר, כל השיר שקט ופתאום כשמגיעים לבית האחרון, השיר נהיה רועש לא רועש רועש אבל לא שקט.

ornit4

New member
אני

לא אני לא יכול לברוח מהכל את לא עונה בגללי ולא אני לא מוכן לשכוח את הזמן שאת היית בשבילי כי כל מה שהיה מהסוף להתחלה נזכר ורושם סליחה. אולי הכל עכשיו מוזר ומעורבב זה לא משנה אותי סתם כי זה הכי מתחבר אליי...

בת 1986

New member
אאמממ...

רוצה שתדעי מה שאת בשבילי תני עוד מבט אחד אמממ.. בחרתי ת'שורה הזאת כי היא מרגשת אותי כזה... הוא רוצה להגיד לה מה היא בשבילו ושתתן לו עוד מבט אחד לפני שהיא הולכת.. (לעולם??!?) קיצר- מרגש...

שלומיתת

New member
אני

אולי הכל עכשיו מוזר ומעורבב זה לא משנה אותי זה ממש משפט חכם..ממש אהבתי אותו:) לא משנה מה זה לא משנה אותי.

אנייייייי

"תיראי זה אני בוכה אל תלכי כי לא נישאר דבר".... המשפט הזה אומר לי המון... כי איבדתי את אחותי התאומה לפני 3 שנים... ואני רק בוכה עליה כל הזמן... ואני מרגיש שבאמת לא נישאר לי דבר...פשוט כלום בלעדיה... החיים שלי ריקים....ואני פשוט רוצה שהיא תיראה אותי ותתן סימן שהיא שומרת עליי. כי כל "הניסים והניפלאות" קורים לי מאז שהיא הלכה......

יוני אוהבים אותך, באמת

אני יודעת איך אתה מרגיש.... נכון שזאת לא הייתה אחותי התאומה אבל בת דודה, זה עדיין כואב

TzlilSimple

New member
יוני../images/Emo201.gif

אני לא מכירה את ההרגשה כל כך אבל התוכי שלי מת לפני כמה שבועות והוא היה כמו הבן שלי ואני יודעת שזה לא מנחם אותך כל כך כי זה לא אותו הדבר למרות שבכיתי שזה קרה

vered151

New member
../images/Emo24.gif

אני לא מכירה אותך ואני גם לא מכירה אותה אבל אני בטוחה שהיא לא הייתה רוצה שתהיה עצוב.. זה קילשאה אבל היא נכונה..חיים רק פעם אחת יוני, תנצל כל שנייה =] ואל תגיד שהחיים שלך ריקים בלעדיה, אולי איתה הם היו הרבה יותר מלאים אבל בטוח שהם לא ריקים..כי יש עוד אנשים שאוהבים אותך!!! תהיה חזק, פה בשבילך

למעלה