של מי היא השקיעה ?

של מי היא השקיעה ?

כשטיילנו שם, איפה שהגלים סוחפים, לפתע עצרת, ורשמת את שמו על החול, חייכת לעצמך. אחר כך התיישבת ואמרת- ``זו השקיעה שלי ושלו``. עצמת את עינייך. הסתכלתי לשם גם, ראיתי רק כדור כתום , שוקע בים כחול. ואת דמיינת חיים, ושרת לעצמך שירים. אולי יבוא יום, וגם אני אצייר שקיעה, וגם היא תהיה, שלי ושלך.

זהרי (אולי זה לא חשוב...) אבל,

תדפדף בבקשה לעמוד 12 רשמתי לך תגובה תחת הכותרת ``אתה שלא קיים`` אבל זה לא קפץ ללמעלה :-( ילדה.

אנגלינה

New member
השקיעה

השקיעה שלך ושלו תהיה הכי יפה בעולם ילדה השקיעה שלכם תהיה קסומה......... השקיעה שלכם תגיד הרבה מאוד על הכל מאחלת לך גם לכתוב את שמו על החול :) אוהבת מאוד אנגלינה

ביאנה

New member
מקסים

ממש מרגש השיר שלך! כתבת אותו לבד? יפהפה! גם אני כותבת שירים האמת שעם קצת פחות כשרון אבל גם שירים חמודים יום אחד אני אכתוב אחד גם פה

זהרי

New member
השקיעה שלי..

בשקיעה שלי יש זוג אוהבים בשקיעה שלי הם מחובקים שני אוהבים אוליי עומדים אוליי יושבים אולי נוגעים בודאי חשים שני אוהבים והשתיקה שם שולטת וההרגשה שם מחברת שני אוהבים מביטים הרחק על השקיעה חושבים על התקוה שני אוהבים.. לך באהבה..קראתי והגבתי..כאן ושם...

*קסנדרה

New member
כל שקיעה, מבשרת זריחה

ילדה קטנה הדימויים שלך מעניינים כמו תמיד. את נוגעת ברבדים העמוקים של הרגשות. קסנדרה

למעלה