שלף זכאי....

Ouri_s

New member
שלף זכאי....

פשוט נמאס לי , נשבר לי כבר מהאיגוד המחורבן הזה שנשלט ע"י דון שימון . נשבר לי. הנבחרת מוחרמת אצלי מעתה. גם כן , השעיה מסרט הקפטן למשחק אחד , פשוט ביזיון.

redron

New member
גור מעניש את עצמו,הדון מאשר!!

ArNoLd LaYnE

New member
אני שונא את גור שלף

אוח אני כל כך מתעב אותו נמאס לי מהאפס הזה ועוד יותר נמאס לי מההגנה שהם מקבלים מדון שמעון... מזרחי.... אני מאחל הצלחה רבה לך פנתנייקוס ותקרעו את מכבי כמו שקרעתם פעמים קודמות ושנים קודמות!

Red Spirit

New member
יאללה פנאתאנייקוס

יאללה לזיין את הצהובים. אריאל מקדונלד נשמה.

Red Spirit

New member
תודה רבה פנאתאנייקוס

יקירת החודש שלי. תודה רבה לך שזיינת ת´צהובים. איזה צחוק, הצהובים הדליקו אבוקה מסכנה, ושרו המשטרה בשוק!!! חחח... עלק בשוק.

יש!תודה לך פנאתנייקוס!

השפילו את מכבי ביד אליהו,ואנחנו האדומים רק יכולים להיות שמחים! ובקשר לגור שלף,באמת בושה...ומי ישב בועדה? דון שימון ומולי קצורין,שניהם בעלי אינטרסים ששלף ימשיך לשחק,דני קסטן יו"ר האיגוד,שהוא בעצם עושה דברו של הדון,ויו"ר הוועדה המקצועית (לא זוכר את שמו),היחיד שאין לו אינטרס ברור,אבל בכל זאת מול שלושה אנשים גם אין לו הרבה השפעה.כל הועדה הזאת היא ועדת בלוף,וכל העונש הזה הוא שטות אחת גדולה (המכה יטיף לנו נגד אלימות?...).בקיצור האיש שיצא הכי טוב מכל העניין,הוא בעצם האיש הרע העיקרי בסיפור גור(ילה) שלף. ככה זה שהכדורסל במדינה מנוהל על ידי המאפיה של דון שימעון.

Ouri_s

New member
יקירת החודש?

מאז שהם זיינו את מכבי בחצי גמר או גמר לא זוכר כבר הם היקירים שלי. כמובן שבגביע הלוליוליג שהם זכו זה לא נחשב. פאו אהובת חיי!

למעלה