שלןם לכולכם..

savion78

New member
שלןם לכולכם..

אחרי שקראתי מה הולך כאן.. נראה לי שאצטרף! אני תולעת כבר מגיל צעיר,אבל לאחרונה פשוט אין לי חשק לקרוא. קרה לכם פעם?

danieljj

New member
../images/Emo20.gifהיי סביון

אני לעומתך לא תולעת מגיל צעיר, כשהיתי קטנה קראתי ספרים אבל לא הרבה. לעומת זאת היום אני קוראת מתי שאני רק יכולה, וקורה לי שאין לי חשק לקרוא , אבל לא ליותר מכמה שעות, זאת אומרת, לא קורה לי שיש תקופה של כמה ימים שלא בא לי לקרוא. בכל אופן, אם בא לך לספר איזה ספרים את אוהבת, איזה סגנונות?

קובנר

New member
כן

שלום לך גברת/אדון (?) סביון. אני התחלתי את דרכי הספרותית קצת לפני צבא. התחלתי עם קפקא והסה וגם שלרוב לא הבנתי מה הם רוצים ממני נורא אהבתי את התיאורים והשפה. לאחרונה נקלעתי לתקופה של חוסר חשק לקרוא. פשוט חוסר רצון להיכנס לשפה הכבדה שמכריחה את המוח לחשוב. ("ימי ציקלג") אז החלטתי פשוט לקרוא משהו פשוט. קליל. יש הבדל בין מטופש לבין פשוט. אז פשוט לקחתי את "תרנגול כפרות" של אלי עמיר וביום אחד סיימתי אותו. זה נתן לי כוחות מחודשים. אם תמצא/י איזה משהו "תרנגול" משל עצמך, אולי תחזור אליך החדווה. א. קובנר

neta2

New member
היי סביון ../images/Emo140.gif אשאיר לריווי לבקש

ממך טקס חניכה
ברוך בואך.

Rivendell

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ואני מצטרפת לקונצנזוס ומזמינה אותך לטקס החניכה. כל מה שאת צריכה לעשות, אם אתה רוצה כמובן, הוא לספר לנו על כמה מהספרים שהכי אהבת ולמה

למעלה