שלמה ארצי שלי

גל ים..

New member
שלמה ארצי שלי../images/Emo20.gif

הוא הגיע משום מקום... והוא היה משוגע על שלמה... ואני נסחפתי אחריו.. בלי בושה... בלי להניד עפעף וכשהוא שם לי בצ´ט הקולי... נבראתי לך... ידעתי ... הבנתי.. שאני ושלמה הולכים להיות יחדיו... בלי שום הבנה... איך למה.. וכיצד ידעתי שרק הוא מסוגל לגרום לי להבין מהי אהבה .. רק הוא מסוגל לגעת... מסוגל לדעת... מה אני באמת חושבת ומרגישה... והוא ממשיך ולוחש אוהבת?? ואני כותבת לו במקלדת כןןןןן בטירוף... אוהבת משוגעת מוטרפת.. והוא לוחש לשים עוד ?? כן כן בבקשההההה ומתפללת בליבי שהוא לא ירדם לי עוד דקה.. בכל זאת השעה שעת בוקר כמעט זריחה והוא ממשיך ושם את ואלס חמש ושלושים ויודעת בליבי שאותי הוא מזמן הקסים.. ואני לא עייפה ולא רעבה רק ממשיכה לכתוב לו במקלדת עוד עוד בבקשה.. וחלפו עברו ימים שבועות ואולי חודשים אך בכל פעם ששומעת את שלמה המקסים נזכרת בך מזילה דמעה ולוחשת כך בשקט בשקט שאף אחד לא ישמע שאתה חסר לי נורא מתגעגעת אליך לשירים שהיינו שרים שם לפנות בוקר בחמש ושלושים... ואם אתה עובר בסביבה רואה את המכתב שיר שכתבתי לך ודאי תזכור את אותה ילדה שעדיין מחכה שתשיר איתה את השיר ההוא הנפלא אני תפקידי לנגב לך את הדמעה ואת השיר שהיית שר לי ממש לפני השינה אני נבראתי לך אשה.. זוכרת אותך בכל רגע ובכל דקה גם כשאתה לא נמצא איתי כבר חצי שנה... גל ים...

גל ים..

New member
תודה יש עוד דברים אבל לאט לאט../images/Emo8.gif

אוהבת את שלמה ארצי מאוד ועשיתי המון כמה דברים נחמדים בגללו... שלך גל ....

אני מאוד אשמח לעוד דברים

את מאוד כישרונית. בכלל, את מוזמנת לכתוב בפורום שלנו. יש פה אנשים חביבים ביותר (במיוחד אני!) ונשמח לקבל אותך.

גל ים..

New member
מקדישה לך שיר נוסף קריוקי ../images/Emo79.gif

היא הגיעה לבדה רק גיטרה בידה חייכה במבוכה לקהל שחיכה רק לה המתין לבואה מחיאות כפיים נשמעו מכל עבר שריקות הגברים סומק על פני הנשים בדלי סיגריות על הרצפה ריח בושם כבד מעורבב עם וודקה והיא מחזיקה בידו לוחשת מול שפתיו פוחדת נורא אולי אזייף קמעה אולי בכלל אשכח את המנגינה והוא רק לוחש עלי ילדה אני פה מביט בך בפינה הבמה רק לך מחכה מחייכת לעברו מעט מסמיקה ולחשה יוצאים לדרך שיהיה בהצלחה עלתה על הדרגש שהגיש עבורה מכנס סגול צמוד לגופה חולצת עור שחורה וברגע שכבו האורות ונר קטן דלק לו בפינה עשרות עינים הביטו לעברה מחכות רק לה היא שחכה אותו ואולי גם אותה ופרטה על אותה גיטרה ישנה את המנגינה הישנה המנגינה הכל כך מוכרה ואני תפקידי לנגב לך את הדמעה ואתה ידעת בליבך שרוצה אתה שהיא תנגב את דמעתך שתישק על שפתיך ותלחש רק לך אוהבת אותך והם עמדו נלהבים מוחאים כפיים שרים איתה את אותו שיר מוכר וישן שרק מתבשם עם הזמן כי מי לא שמע ולא ידע מילה במילה את השיר של שלמה אני תפקידי לנגב לך את הדמעה אך כשהיא שרה ידעת שגם שלמה הגדול היה מחבק מצמיד אותה אל גופו ולוחש לעברה את גדולה ילדה.. כי הביצוע שלה היה עוצר לב ונשימה...

../images/Emo7.gif

זה כל כך מרגש..... אם בשירים עסקנו, נזכרתי שפעם בכיתה ח´ אמרו לי לכתוב איזה שיר להצגה שהעלינו, אז הטרחתי את עצמי אל הארון הגדול שיש לי בבית, שם נמצאים כל מיני אוצרות מימי הרנסאנס וזה מה שמצאתי: מלחמה אגודת התותחנים מבקשת מהנאשמת לפתוח חזית אחורית הכנס ´שק! הוצא ´שק! תותחנים אש עוד קצת, עוד קצת מלחמה נגמרת, יש פצוע התותחנים גמרו מבט תקוע פצועים פצועים, הרבה דם הרבה צעקות ועוד שניה שקט הכל נדם נגמרה מלחמת התשה וכאב מתחילה מלחמת הישרדות הגוף ישרוד, נפטר הלב. נו?

רגע, אני בשוונג עכשיו

עוד משהו היא היא הולכת, מעופפת. מחייכים ומחייכת. צוחקים והיא צוחקת. מדברים ומדברת. ומילה והיא שותקת. ומילה והיא דוממת. ומכה ונעלמת.

מה כל כך עליז בכיתה ח´?????

נחמדים הדברים שכתבת. אתה כותב גם עשיו, או שזו היתה מוזה רגעית של "כיתה ח´ העליזה"?

למעלה