שלמה ארצי מקום

starsgirl

New member
מאיושית צודקת!

אי אפשר לכפות על אנשים את הדעות שלכם! אני מסכימה עם אור הקטן שאנחנו אוהבים מאוד את שלמה נכון בגלל זה אנחנו כאן אבל לא יזיק אם נפרגן!!! תתארו לעצמכם שבפורום של מוקי ילכלכו ככה על שלמה זה ייעצבן אתכם! למוקי הייתה אחלה שנה אז תפרגנו! חוצמיזה שלמה זכה הרבה פעמים באיש השנה אז נחכה לשנה הבאה ונראה..אי אפשר כל הזמן לנצח!! -עדי-

Dor K

New member
אני מסכים עם כל מילה של אור קטן

למוקי בהחלט מגיע לפחות כמו שלמה להיות זמר השנה, כי זאת באמת היתה שנה מצויינת עבורו, ואני בהחלט חושב שמגיע לו, ושהיתה לו שנה לא פחות מצויינת משלמה. וביננו, המצעד הזה בנוי על האנשים שבחרו בו, ולכן הוא לא מייצג דבר. תראו: 20,000 אנשים קנו את "שמע ישראל", ו150,000 את "צימאון", וזה מדבר בעד עצמו, ואנחנו לא צריכים מצעד שהצביעו בו אלפים בודדים, שיחליט עבורינו מי זמר השנה. בשבילינו שלמה זמר השנה תמיד, גם אם הוא לא נבחר. וללא שום קשר, לדעתי שיר וכל מי שירד על אור פה, התנהג בצורה מגעילה, כי אור לא אמר שום דבר לא בסדר, הוא בסך הכל פירגן לזמר אחר, וכבר התקפתם אותו כאילו ירד על שלמה וקילל לו את האמא. אם הוא לא היה אוהב את שלמה, הוא לא היה בפורום הזה, כך שלא רלוונטי להגיד שלא נאה לו, או שילך מפה. בן אדם חדש, תגידו לו ברוך הבא, תדברו כמו בוגרים, ולא כמו ילדים קטנים שפגעו להם במושא הערצתם. קצת בגרות, באמת!

תרגעו אנשים,

כל אחד ודעתו הוא. אף אחד לא הולך מכאן וכדאי שכולם יתחילו לפרגן לכולם. מוקי זכה בגל"צ ? אוקיי, שלמה זכה ברשת ג´ מה זה אומר ? שלאנשים שונים יש טעמים שונים במוסיקה. וזה לא דבר רע. בשבילינו שלמה תמיד יהיה מספר אחת. בשבילי זה מספיק

אור 2002

New member
אוקיי

מצטער שפתחתי את השיחה הזו בכלל היא מדרדרת מרגע לדודלי!!!! בואו נסכים שלכל אחד החלטה משלו מוסכם?

למעלה