שלמה ארצי מקום

אור 2002

New member
בואו חבר´ בואו

נארגן קנונייה כלפי שמוקי דיז!!! מי שבעד ישים סמיילי כזה
מי שנגד ישים סמל כזה
רוצו למלא!!!

אור קטן

New member
לא מסכים

דווקא מגיע לו, היתה לו אחלה שנה, וחוץ מזה, שלמה זמר השנה ברשת ג´, וכבר זכה המון המון פעמים. סתם אתם עושים רעש לא מוצדק.

shoogy

New member
לא מסכימה גם../images/Emo31.gif

אני לא אוהבת את המוסיקה שמוקי עושה אבל תנו לו צ´אנס כי אם הוא זכה זה סימן שיש מי שכן אוהב את מה שהוא עושה להזכירכם לא כולם אוהבים את שולמ´קה אז תפרגנוווווווווווו

שיר3

New member
לזמר השנה בחיים לא היית נותנת

אולי לבדיחה של השנה.

שיר3

New member
ממש לא היתה לו אחלה שנה

בזכות שיר אחד שקצת קצבי הוא הרויח. אבל אפילו לא עושה רבע מהאמצים של שלמה זה היה פשוט צריך להיות מינימום הפוך ששלמה מקום ראשון והוא שני ומקסימום הייתי אפילו נותנת לו מקום אחרון מהזמרים. כי ראיתי אותו בהופעה שנתנו לי חינם וממש מגעיל.

אהה אגב

פילוני גר במושב שלי, ומוקי כל איזה יומיים פה אז אם אתם רוצים אני יכולה לפנצ´ר לו איזה גלגל...

אור 2002

New member
אור פיצי ושיר3

לא נאה לכם לכו אתם מכאן לדעתי אחרי שקראתי עכשיו את הביוגרפיה הרשמית אני יודע שמגיע לו עוד פעם וזה מוכיח שאולי אתם לא מתאימים לפורום שלנו! תארו לכם שהייתם שלמה ארצי ותחשבו שהייתם בערך עוברים את מה שהוא עבר כדי להצליח? תחשבו על זה בסדר??? תקראו את הביוגרפיה ואז אולי תסכימו!!!!

שיר3

New member
זה מה שאמרתי רק

שמגיע לו אחרי מה שעבר כדי להגיע לאן שהגיע . שאחרים חדשים לאט לאט יוכיחו את עצמם זה כל הכוונה.

מאיושית

New member
אור 2002

זה ממש לא לעניין! לכל אחד יש זכות לחשוב מה שהוא רוצה, ואני לא חושבת שלמישהו פה יש את הזכות להחליט מי מתאים או לא מתאים לפורום "שלנו". אני חושבת שאתה חייב התנצלות.

למעלה