שלמה ארצי דועך

Nivreti Lach

New member
שלמה ארצי דועך

לצערי, ככה נראה לי.
מחלקים כרטיסים פה בתפוז, מחלקים 400 (במקום 200) בתחרות בפייסבוק, מוזילים כרטיסים בב"ש ושמעתי בעוד מקום שמחלקים כרטיסים.
לדעתי השנה פחות אנשים קונים כרטיסים להופעות של שלמה ולכן מחלקים כרטיסים בהרבה מקומות.
אני בטוח שבזאפה עדיין תמיד יהיה מלא! אבל לדעתי, בשנה הבאה אנחנו נראה פחות הופעות בקיץ מאשר השנה הזאת.

הלוואי שיופיע רק במקומות קטנים...

אבל עד שזה יקרה יקח הרבה מאוד זמן.
גם אם מחלקים מסיבה שקצת פחות הולך(אם לא היה הולך בכלל, היו מורידים אולי את המחירים), או בגישה של לתת הזדמנות לבוא ולראות אותו בזול (בכל זאת, 290 ש"ח בקיסריה), הדעיכה היא די מינורית, המכירות של הדיסק גבוהות מאוד (בעיקר ביחס למצב השוק הקיים, שאנשים פשוט לא קונים יותר מוזיקה) ובסה"כ, הוא שומר יפה על מעמדו. אל תמהר כ"כ להניח עליו פרחים.

הוא לא דועך, הוא פשוט לא יודע כמה

לקחץת בשביל הכרטיסים, כמה שיותר יותר טוב, אז
אנשים לא קונים.

zwzwzw1

New member
לא דועך ולא נעליים ...ולא בגלל שאני אוהב אותו

אז מחלקים פה בתפוז 8 כרטיסים זוגיים וואוו 16 כרטיסים ....ועוד כרטיסים בהנחה לבאר שבע נו אז מה ?
ב"ש זה מופע שכל הכרטיסים נקנו מראש על ידי המארגנים של הארוע ( לפחות על פי הידוע לי ) אז זה לא ממש מעניין .
קיסריה הראשונה כמעט סולד אווט השניה בדרך , הביקוש עולה על ההיצע עד היום .
מצידי שיעשה הפקות של 500 איש בהחלט מומלץ ועדיף .

חן אדיב

New member
אני חושב שבסך הכל עושים קצת שמח באינטרנט

מחיים קצת את הפורום, אנשים מספרים סיפורים, ניו-מדיה (פייסבוק, פורומים, כל הרשת בכלל) יכולה להיות מקום שוקק חיי חברה עם הדחיפה הנכונה. אני חושב שלעודד אנשים לספר סיפורים עם כמה עשרות כרטיסים זה רעיון חביב ביותר. זה לא מעיד על שום דבר מעבר. לא נראה לי בכלל שזה קשור איכשהו למחירים של הכרטיסים או למכירות [אם היו שמים חצי מהכרטיסים במבצע אז זה סיפור אחר].

זו באמת טיפה בים,

העובדה שיש כל כך הרבה מגיבים מוכיחה כי הוא ממש ממש לא דועך,
אלא להיפך...

לא יודעת אם היה דבר כזה בתפוז לפני כן..

zwzwzw1

New member
נו באמת .. אם היו מחלקים חפיסת שוקולד נראה לך

שהיו כל כך הרבה מגיבים

חן אדיב

New member
תמיד יש משהו רע להגיד, לא משנה להעלות\להוריד

מעלים את מחיר הכרטיס? שלמה ארצי חזיר חוצפן!

יש מבצעים ותחרויות נושאות פרסים או שמוזילים כרטיסים? שלמה ארצי דועך!

אולי צריך לעשות דבר חדש, מכירה פומבית לכרטיסים, כל אחד מקליד למערכת כמה כסף הוא מוכן לשים, והמערכת מודיעה לו אם הוא הולך לזכות ואיפה הוא נמצא ביחס לשאר המתחרים, או שהוא הולך להפסיד את הכרטיס כי שמו יותר כסף ממנו, ואז ניתנת אופציה להוסיף כסף. ככה אנשים יתחרו אחד עם השני על מחיר הכרטיס ויוכלו להגיד דברים רעים אחד על השני, אבל יפסיקו להגיד דברים רעים על שלמה. או שלא, כי מישהו יגיד מה נכנס לשלמה לראש עם המערכת מכירה פומבית הזאת.

כי לא משנה מה עושים, תמיד מישהו יגיד משהו רע. להעלות, להוריד, לא משנה. בואו נחפש את הרע בהכל.

ולענייננו: אני לא חושב שכמה עשרות כרטיסים וכמה תחרויות חביבות מעידות על דעיכה. זה רק מעיד על מודעות לניו-מדיה. זה בכלל לא מתקרב לרמת המבצעים של כל הזמרים ש"מילאו את קיסריה" כאשר 90% מהכרטיסים לא נמכרו במחיר מלא, אלא בתור איזשהו דיל עם חברה בשקל כלשהו.

norchay

New member
המופע של שלמה יהיה מלא בכל מקרה

אני בטוח ששלמה מרוויח מחלוקת הכרטיסים באתרים כמו פייסבוק ותפוז, וכמובן שמגיע לו להרוויח עליהם, אין סיבה שיחלק מאות כרטיסים בחינם.

אני לא מרגיש שהוא בירידה, ואני אישית עדיין מתרגש עם כל שיר חדש שלו שמשמיעים ברדיו.

זה חלק מהשיווק שלו באינטרנט, כמו דף הפייסבוק

שלו שצובר תאוצה.
וגם אם הוא היה קצת בירידה עדיין אף זמר לא היה מגיע להיקף ההצלחה שלו גם אז.
חוץ מזה אני בעד שהוא יהיה בירידה כי אז יש סיכוי שהוא ישנה דברים שהוא עושה.

או אני אנסח את זה ככה- זה שמחלקים 20 כרטיסים

לא מוכיח שהוא בירידה. אם משהו אחר יוכיח את זה אז יהיה אפשר להגיד שאולי גם חלוקת הכרטיסים קשורה לזה.

einat8

New member
שלמה אף פעם לא דועך זה לא נכון הכותרת

אז הוא מוכר בעוד כמה מקומות כרטיסים
אבל בין זה לבין דעיכה לפחות תדבוק דברייך
שהם בכלל לא נכונים להפך מאז אושר אקספרס
הוא שוב על המפה איזה הדיעכה למה להשמיץ סתם .

למעלה