שלם :)

Elluli

New member
שלם :)

יש כאן אולי סטודנטים שלומדים ריפוי בעיסוק? אם כן, מהם תנאי הקבלה לחוג זה? [פסיכומטרי+בגרויות] משום מה לא מצאתי את החוג באתר של האונ'

tutiris

New member
אני- כבר לא סטודנטית לריפוי בעיסוק...

תנאי הקבלה משתנים משנה לשנה. כשאני התקבלתי הסכם [פסיכומטרי+בגרויות] היה 670, שנה אח"כ שמעתי שזה ירד ל 650 ונדמה לי שככה זה נשמר לאורך זמן. בכל מקרה, טווח המתנה מתחיל מסכם נמוך יותר (בזמני- 620 אם אני לא טועה) ורוב הכיתה שלי (כולל אותי) התקבלו לאחר מילוי שאלון בטווח המתנה. כמובן גם בתוך הטווח ככל שהציון יותר גבוה, הסיכוי להתקבל יותר גבוה. בהצלחה!

Elluli

New member
תודה..עוד שאלה

לפי מה שהבנתי הסכם עומד היום על 700, נראה לי קצת הזוי שדורשים לזה כ"כ גבוה - זה דורש פסיכו' מעל 700. הממוצע בגרויות שלי גבוה ועדיין לפי חישוב הסכם באתר האונ' זה הראה לי שאני צריכה מעל 700 בפסיכו'. בשביל להיות בטווח המתנה יש גבול מסויים שמתחתיו לא ניתן להיות בטווח בכלל? סתם דוגמא, עם סכם 500 ניתן להיכנס לטווח המתנה או שהפרש כזה גדול של 200 זה כבר מוגזם?

tutiris

New member
בהחלט יש גבול תחתון

כמו שכתבתי קודם- טווח ההמתנה בשנה שלי היה 620-690, כאשר מי שמתחת לזה לא מתקבל, מי שמעל מתקבל אוטומטית, ומי שבטווח- מתקבל אם יש מקום פנוי ועל פי קריטריונים נוספים של החוג (למשל השאלון שמילאתי). כתבתי קודם 670 אבל התבלבלתי- נזכרתי שזה היה 690 (670 היה הסכם שלי). בדר"כ זה יורד ולא נשאר על ה 700, אבל לא צפוי לרדת בצורה כ"כ דרסטית... (נדמה לי שלי אמרו בהתחלה 715 ואז זה ירד ל 690). בכל זאת, התקבלתי עם סכם נמוך ב 20 נקודות... הפרש של 200 זה כבר מוגזם ואין סיכוי להיות בהמתנה עם סכם כזה, גם אם הדרישות של החוג ירדו. לגבי פסיכו' ובגרויות- לי דווקא ממוצע הבגרויות לא הוריד את הסכם (הוא העלה אותו ב 4 נקודות). לא משמעותי כ"כ כי היחס הוא 3:1 מבחינת המשקל שמחושב לסכם כאשר לפסיכומטרי יש משקל רב יותר בחישוב. מצטערת אם אני לא מעודדת, אבל מניסיון, החוג הזה די קשוח...

Elluli

New member
הבנתי,

אני פשוט בסטרס כזה כי עדיין לא קיבלתי תוצאות של הפסיכו' וזה מה שתולה אותי באוויר.. נקווה לטוב.. תודה רבה לך

למעלה