ברוך הבא :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
מ מאיר לבן New member 18/4/07 #18 משה דץ?! אני מצטער אבל דבר כזה מונע ממך להיות חבר רשמי בפורום....... חחחחחחח בכל אופן, ברוך הבא, סחטיין על חלוקת המידע של מה אתה אוהב, ותהנה פה!! אה, ואיך הולך עם כל עניין השביתה וזה? תוקע לך את הבגרויות או משהו??
משה דץ?! אני מצטער אבל דבר כזה מונע ממך להיות חבר רשמי בפורום....... חחחחחחח בכל אופן, ברוך הבא, סחטיין על חלוקת המידע של מה אתה אוהב, ותהנה פה!! אה, ואיך הולך עם כל עניין השביתה וזה? תוקע לך את הבגרויות או משהו??
A archangel3 New member 18/4/07 #22 תודה לכולם... אממ ותרגישו חופשי קצת לספר גם על עצמכם ככה שיהיה לי מושג קלוש
נ ניק בלי הכוכבית New member 18/4/07 #24 ../images/Emo204.gifאתה גר בגן? אני גר ביבנה עצמה. וגן יבנה ויבנה לא קרובות כמו שכולם חושבים! אז כל מי שחי בסרט שזה קרוב, שייצא מזה. :|
../images/Emo204.gifאתה גר בגן? אני גר ביבנה עצמה. וגן יבנה ויבנה לא קרובות כמו שכולם חושבים! אז כל מי שחי בסרט שזה קרוב, שייצא מזה. :|
M matanky New member 19/4/07 #30 ברוך הבא ../images/Emo13.gif אני מתן גר בחיפה (וגאה בזה!) - היה דורש חחחח... בן 15 ( ט') ומשה דץ? הוא לא שר שירי ילדים? עברי לידר רולז!!!
ברוך הבא ../images/Emo13.gif אני מתן גר בחיפה (וגאה בזה!) - היה דורש חחחח... בן 15 ( ט') ומשה דץ? הוא לא שר שירי ילדים? עברי לידר רולז!!!
U UHUstick New member 20/4/07 #31 ../images/Emo217.gifברוך הבא אביב ושיהיה ברור - יש פה אביב אחד! וזה אני!
P probably New member 20/4/07 #33 ברוכבא. ../images/Emo205.gif כ"כ קורע, גן יבנה............ זה כזה מקום מטריד! הוא לא שייך לעולם. הקשר של המקום לעולם, איך לומר,..... מופלץ למידי! בכל מקרה, השתלבות נעימה ומקסימה. משה דץ זה יותר מלחיץ אפילו מגן יבנה. אז יום נעים אביב.
ברוכבא. ../images/Emo205.gif כ"כ קורע, גן יבנה............ זה כזה מקום מטריד! הוא לא שייך לעולם. הקשר של המקום לעולם, איך לומר,..... מופלץ למידי! בכל מקרה, השתלבות נעימה ומקסימה. משה דץ זה יותר מלחיץ אפילו מגן יבנה. אז יום נעים אביב.
F Fortuneteller New member 20/4/07 #35 ברוך הבא למרות שאני חדש פה אני חושב שאת תהנה פה כמו שאני נהנה! נ.ב. דץ?! דץ?! הוא מהבירה בירה, דץ?! הא? מה?! הא?!
ברוך הבא למרות שאני חדש פה אני חושב שאת תהנה פה כמו שאני נהנה! נ.ב. דץ?! דץ?! הוא מהבירה בירה, דץ?! הא? מה?! הא?!
E eliormagick New member 20/4/07 #36 לגור ביבנה ולהיות גאה בזה.. טוב נו... גם כאלה יש. ברוך הבא וכל זה