שלללוווום :)

archangel3

New member
שלללוווום :)

קראתי פה כמה פעמים אז אמרתי לעצמי למה לא להצטרף.... אתם נראים אנשים נחמדים ולא נושכים (למרות שנשיכות זה ממש נחמד לפעמים :p) טוב אני אני אביב גר בגן יבנה (וגאה בזה!) בן 17 (י"א) ועוד משהו קטן על עצמי: אני אוהב חיבוקים,בנים (דהההה),עוגיות (ובמיוחד טים טאם במידה וזה נחשב) ואת משה דץ!

שעטנז

New member
חחחחח../images/Emo70.gif ברוך הבא אחשלנו../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

ENJOY YOUR STAY.

i v g y

New member
LOL

נקרעתי כמעט מהכל משה דץ? אממ יאק ובכיף תבוא תשב נחבק אותך כמה שתרצה גן יבנה? אתה גר בחוץ? אין לך בית ואתהגאה בזה?

../images/Emo88.gifלא התקבלת!! קישטה!!!!!!!

משה דץ
ברוך הבא כפרות. וטים טם

starfield

New member
לא חשוב יצאתי מפגר חחחחחחח

לא ראיתי שזה ציטוטים מכל מיני פרקים
עוד פחות משבוע רואים את סיילר מכפכף את פיטר פטרלי!

TheRainMaker

New member
מכוער../images/Emo3.gif

חח סתם, הוא נראה טוב לא ממש עושה לי את זה.... בניגוד לפיטר

starfield

New member
נ.ב ! ../images/Emo58.gif

[חפירה]נזכרתי מתי רמזו שזאק הומו
בפרק 9 שהוא מטפס לחלון של קלייר, היא מציעה לו ללכת איתה בתור זוג למסיבה והוא מסרב, ואז כשהיא שואלת למה הוא עונה שיש "מיליון" סיבות. ואז היא אומרת שאם זה שג'קי אמרה שהוא הומו זה נכון זה לא אכפת לה, ואז הוא אמר "את חושבת שאכפת לי מזה, לא אכפת לי מה היא (ג'קי המעודדת הזונה) אמרה עלי, אני לא הולך להיות מובך מזה! אני יודע מי אני וטוב לי עם מי שאני" מלך
ואז הם דיברו כמה להיות שונה זה מגניב וזה וזהזהזהזוהזוהזוהוזהו ממש יפה!
[/חפירה]

starfield

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo150.gif../images/Emo58.gif

ווהו../images/Emo70.gif

באמת כבר הגיע הזמן, לא בסדר ההפוגה הענקית הזאת שעשו ככה באמצע... אה, תגיד משהו, מה הפשר של החתימה שלך? *תוהה*

starfield

New member
החתימה שלי?

זה מתוך קטע של פלטפוס: "אני משוגע אני" חפש את זה בYOUTUBE יש גם עוד קטע יפה רעיון לחתימה הבאה, גם מתוך פלטפוס: "אני לא מוזיקאאאאאלייייייייייייייייייייייייייייייייי............ שמישהו ירהההההה בייייייייי! " נחמד

יא../images/Emo70.gif

אנייייייייייי אני משוגע אניייייייייייייי יש לי יציאות לא ברורות אניייייייייייייייייייייייייייייייייייי
נא להתעלם.

למעלה