שלישי שישי

noname202

New member
שלישי שישי

כי מלאנתלפים זמן לא היה :p שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? איפה עברת/העברת את הפעולה? מה לבשת מתחת לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

noname202

New member
וגם עונה...../images/Emo3.gif

שם / כינוי: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ח' שעת הגעה לשבט: 3 שעת חזרה מהשבט: 8
כמה חניכים הגיעו? 3
איך היה? ממ ומה היה? ממ...מיני פעולה, שחשוחים, ישיבת שכב"ג, ו"סגירת הרשמה" לצפונבורי איפה עברת/העברת את הפעולה? בחדר שמוליק שסופסוף מסודררר מה לבשת מתחת לחאקי? את החולצה של אורלנדו :$ מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: שלוש חניכות הבריזו ואני עצבנית עליהןן רצח וסתם משהו מעניין שקרה: 61. 100? D: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: פררר אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: :-| ציטוט יומי: "איך אומרים..." "יד רוחצת יד, וגם רגל"
מסקנה יומית: ב"ה 80 אעעעעע

noname202

New member
אולי אצלך

אצלנו המחנה רק ב27 ליולי, עד אז פעילות כרגיל [והאמת שישמצב שיהיו גם פעולות פה ושם אחרי
בעע]

hadarinke

New member
דיברתי ככלי...

אין יותר שגרה של פעולות...יש יותר יום בריכה,יום שבט, פשפשוק וכו.. והמחנה שלנו 6 ימים לפניכם

talbebchuk

New member
יום מוזר ://

שם / כינוי: טל, בבצ'וק, בבצ'וקית, איך שבא לכם... שבט: דן בת-ים הדת האדומה!!! הנהגה: חוף תפקיד: קורסניקית בשלבי סיום, מדריכת צמי"ד בחימשוש :) שעת הגעה לשבט: 17:25 (איחרתי כי באתי מחזרות..) שעת חזרה מהשבט: 20:30 כמה חניכים הגיעו? אמממ לא זוכרת... איך היה? מגניב :) ומה היה? באתי באיחור, בגלל החזרות להצגה בהבימה :), אז לא נכנסתי להעביר פעולה.. במקום זה--> הלכתי למשרד ועזרתי שם והיה מצחיק :) ואח"כ עזרתי לאריאל לפרק את הפעולה, ואז סתם ישבתי בשבט ועשינו צחוקים :) איפה עברת/העברת את הפעולה? במשרד? חח מה לבשת מתחת לחאקי? אממ גופיה שחורה נמתחת ועליה חולצה סגולה... מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אני מותשת מהחזרות.. כל יום כל היום.. ואז רציתי קו מסויים בשביל להגיע לשבט, ולקח לי חצי שעה בת"א עד שמצאתי תחנה שלו.. ובסוף איחרתי ולא העברתי את הפעולה... ואז אריאל סיפר לי שכל הפעולה החניכים החמוווודים שלי שאלו "איפה טל?" "למה טל לא באה?" "יאייי זה מה ששיחקנו עם טל", וזה עשה אותי מאושרת למרות שהעברתי להם רק פעולה אחת בינתיים:) וסתם משהו מעניין שקרה: אממ חפרתי :// האיש שעשה לך את היום: אממ טלוש, ושחר! למה? טלוש כי היא עשתה איתי כיף בהבימה.. ושחר, כי הוא הוציא ממני את השיעמום של לראות את כולם מעבירים פעולות, ואני.. לא.. מסר לאיש שמעלך: יום חמישי קורס מסכם מטורףףףף של הנהגת החוף החמודים! אבל אני יוצאת יום שישי! אז.. שנהנה! אייקון שמתאר את היום: :) ואייקון שמתאר את הפעולה: :? ציטוט יומי: וואי כל היום בהבימה רק צחוקים... וגם שדיברתי עם שי, הוא מספר דברים מאתגר, ואני בתגובה "לא מדברים איתי על אתגר, לא מדברים איתי על אתגר, לא מדברים איתי על אתגר" עד שהוא סיים... נו, זה מה שקורה שאת כ"כ מחכה למשהו מסוים, ובסוף לא יוצאת אליו כי את חולה מתה! :// מסקנה יומית: אחווה עם עמיתוש זה דבר שהולך להיות כיףףף

pollex

New member
אני :]

שם / כינוי: רותם שבט: שורק הנהגה: חוף תפקיד: מדריכה' ה' מעולה' שעת הגעה לשבט: 15:00 שעת חזרה מהשבט: לא בדיוק מהשבט.. כי הלכתי אחרי זה לאכול במקדונלדס חחחח רבע לעשר.. כמה חניכים הגיעו? 4 איך היה? לא משהו.. ומה היה? פעולה עם ארנון חולון איפה עברת/העברת את הפעולה? בשבט מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת טיול פתיחה גדודית :) מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: שום דבר מיוחד.. וסתם משהו מעניין שקרה: שום דבר מיוחד.. היה יום מיותר לחלוטין! האיש שעשה לך את היום: חניכים שלי.. :) למה? כי הם כאלה חמודים והם גרמו לי לראות שעצוב להם שנשארו רק עוד 2 פעולות.. והם אמרו שהם יתגעגעו אליי.. אוווווו :] מסר לאיש שמעלך: תהני בקורס מסכם! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: :) ציטוט יומי: "בואנה! בואנה! בואנה! בוא נעשה מעגל גדול ונצאה במחול.." מסקנה יומית: חברים זה רק שם של תכנית טלויזיה.. חחחחחחחחחח סתם

cohenet91

New member
עונה :)

שם / כינוי: ענת. שבט: סהר. הנהגה: חוף. תפקיד: מדריכת ו'+צוות תורן. שעת הגעה לשבט: 12:00. שעת חזרה מהשבט: 21:00. כמה חניכים הגיעו? אממ.. לא יודעת. איך היה? מגניב. ומה היה? וואו. יום עבודה למחנ"ק+יום צופיות לשבט+שיחת שיבוצים+פעולת שכב"ג. איפה עברת/העברת את הפעולה? העברתי סימני דרך (אחת התחנות ביום צופיות) בגנווה... היה מצחיק
מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של השבט. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: גיא, אחד החניכים, ממש חמוד! וסתם משהו מעניין שקרה: אממ... תום ניסה לנגן על הסקסופון של רוני
האיש שעשה לך את היום: תים תם. למה? כי ככה
מסר לאיש שמעלך: תהני בקורס מסכם! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: לא הייתה פעולה. ציטוט יומי: לא זוכרת. מסקנה יומית: יהיה מחנ"ק מגניב. אבל יש הרבה דברים לעשות!

cohenet91

New member
*ישיבת שכב"ג

והתכוונתי לאחת שלפני זו שמעליי, שתהנה בקורס :)

yaeltyl

New member
עונה- פעולת אשכול עם ארנון

שם / כינוי: יעל שבט: שורק הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ה' שעת הגעה לשבט: 15:00 שעת חזרה מהשבט: 22:00 כמה חניכים הגיעו? כפול מהרגיל, גם ארנון היו אצלנו איך היה? לאמשו..! ואז אחלה ומה היה? פעולת אשכול עם ארנון לקראת המחנה.. ואז אחרי פעולה הלכנו הצוות לבאולינג איפה עברת/העברת את הפעולה? בשבטי מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת הבטחה 2005 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: טוב מקרה כייפי שפגשתי את חברה שלי מהמסכם שהיא מדריכת ה' בארנון האיש שעשה לך את היום: הצוות נראהלי למה? ככה מסר לאיש שמעלך: יהיה יותר ממגניב במחנה:) אייקון שמתאר את היום: (= ואייקון שמתאר את הפעולה: |= מסקנה יומית: יש רק עוד 2 פעולות!!!

יאללה נזרום../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

שם / כינוי:
דניאל/דניל שבט:
און
הנהגה:
דר"ג
תפקיד:
חניכת ח' גאה
שעת הגעה לשבט:
היה לנו היום יום בריכה. אז כל השבט הלך לבריכה במקום לפעולה
..4:24..או משהו כזה
שעת חזרה מהשבט:
22:20 כמה חניכים הגיעו?
מלא מלא! איך היה?
בנזונה! ומה היה?
היינו בבריכה וזה. ונשרטתי בעין
זה נפוח. וכל העין שלי נשרטה וזה ממש רציני. איפה עברת/העברת את הפעולה?
בבריכה
מה לבשת מתחת לחאקי?
לא לבשתי חאקי. שיט! זה מגרד. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:
היה מתנפחים..ונפלתי..חחח...זה כאב.. אה וגם.. ליהי אמרה לדואני "אתה כל יום לובש ת'בוקסר הזה" ואז הוא אמר לה "לא נכון. את בקושי רואה אותי. את רואה אותי פעם בשבוע. לפחות!" וזה היה כלכך מצחיק!!! וסתם משהו מעניין שקרה:
סתם. דיברנו עם ילדים בט' ובז' שהיו שם. והיה כייף. האיש שעשה לך את היום:
גללל!!! למה?
כי היינו ביחד בבריכה! היא כלכך מותק! מסר לאיש שמעלך:
אתה יכול לעשות שדניאל יענה באייסיקיו? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:
"ילדה, יש לך משהו מתחת לעין" וציטוט יומי שלי: "להההההה" מסקנה יומית:
אנשים טיפשים! מתי תבינו?! אני יודעת מה הולך לי מתחת לעין! זהו
-ג'ו-

למעלה