יום מוזר ://
שם / כינוי: טל, בבצ'וק, בבצ'וקית, איך שבא לכם... שבט: דן בת-ים הדת האדומה!!! הנהגה: חוף תפקיד: קורסניקית בשלבי סיום, מדריכת צמי"ד בחימשוש

שעת הגעה לשבט: 17:25 (איחרתי כי באתי מחזרות..) שעת חזרה מהשבט: 20:30 כמה חניכים הגיעו? אמממ לא זוכרת... איך היה? מגניב

ומה היה? באתי באיחור, בגלל החזרות להצגה בהבימה

, אז לא נכנסתי להעביר פעולה.. במקום זה--> הלכתי למשרד ועזרתי שם והיה מצחיק

ואח"כ עזרתי לאריאל לפרק את הפעולה, ואז סתם ישבתי בשבט ועשינו צחוקים

איפה עברת/העברת את הפעולה? במשרד? חח מה לבשת מתחת לחאקי? אממ גופיה שחורה נמתחת ועליה חולצה סגולה... מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אני מותשת מהחזרות.. כל יום כל היום.. ואז רציתי קו מסויים בשביל להגיע לשבט, ולקח לי חצי שעה בת"א עד שמצאתי תחנה שלו.. ובסוף איחרתי ולא העברתי את הפעולה... ואז אריאל סיפר לי שכל הפעולה החניכים החמוווודים שלי שאלו "איפה טל?" "למה טל לא באה?" "יאייי זה מה ששיחקנו עם טל", וזה עשה אותי מאושרת למרות שהעברתי להם רק פעולה אחת בינתיים

וסתם משהו מעניין שקרה: אממ חפרתי :// האיש שעשה לך את היום: אממ טלוש, ושחר! למה? טלוש כי היא עשתה איתי כיף בהבימה.. ושחר, כי הוא הוציא ממני את השיעמום של לראות את כולם מעבירים פעולות, ואני.. לא.. מסר לאיש שמעלך: יום חמישי קורס מסכם מטורףףףף של הנהגת החוף החמודים! אבל אני יוצאת יום שישי! אז.. שנהנה! אייקון שמתאר את היום:

ואייקון שמתאר את הפעולה: :? ציטוט יומי: וואי כל היום בהבימה רק צחוקים... וגם שדיברתי עם שי, הוא מספר דברים מאתגר, ואני בתגובה "לא מדברים איתי על אתגר, לא מדברים איתי על אתגר, לא מדברים איתי על אתגר" עד שהוא סיים... נו, זה מה שקורה שאת כ"כ מחכה למשהו מסוים, ובסוף לא יוצאת אליו כי את חולה מתה! :// מסקנה יומית: אחווה עם עמיתוש זה דבר שהולך להיות כיףףף