שלישי שישבת

שלישי שישבת

שם/ כינוי: הנהגה: שבט: תפקיד: שעת הגעה: שעת חזרה: כמה חניכים הגיעו? איך היה? מה היה? מה לבשת היום? התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים? היה לך קר? ציטוט יומי: מקנה יומית:

../images/Emo80.gif עונהההXD

שם/ כינוי: יוליההה
הנהגה: שרון צפון!!
שבט: אלומות
תפקיד: מדריכת ד' בנות
שעת הגעה: 17.24
שעת חזרה: 19.00
כמה חניכים הגיעו? 8
איך היה? נחמד ומעצבן
מה היה? פעולת קהילה
מה לבשת היום? כפפות ירוקות חותלות ירוקות צעיף אדום - אמא סרגה לי וחאקי
התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים? נתחיל לעבוד על הפורימון ב24.3
היה לך קר? לא היה לי חם אבל מה זה חם!!
ציטוט יומי: "אל תצלמי אותי אני יודעת שאני יפה" חניכה שלי חשה
מסקנה יומית: אסור להתווכח עם אנשים שבחרם עלייך
מסר לאיש שמתחתייך: שיהיה לך לילה טוב ואל תיהיה מסטיק של אחרים

yaeltyl

New member
עונה

שם/ כינוי:יעל הנהגה:חופ שבט:שורק תפקיד:מדריכת ה' שעת הגעה:ארבע ורבע שעת חזרה:שמונה כמה חניכים הגיעו?20בערך איך היה?סבבה מה היה?סרט מה לבשת היום?חאקי יפה (לאשלי) ומתחתיו סווטשרט בצפר התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים?בטחח היה לך קר?לא מסר לאיש מתחתיי:יומטוווווב

אני...:)

שם/ כינוי:תאיר הנהגה:שרון-צפון שבט:רגבים תפקיד:מדריכה ז' שעת הגעה:16:30 שעת חזרה:20:00 כמה חניכים הגיעו?23 איך היה?נחמד
מה היה?פעולת סגירת מחצית מה לבשת היום?חאקי. התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים?לא, זה מפעל של ט'טניקים היה לך קר?לא ציטוט יומי:"את תקבלי עכברת.." מסקנה יומית:אופק אמפריה

אניי../images/Emo110.gif

שם/ כינוי:לירונע הנהגה:איילון שבט:יובל תפקיד:מדריכת ד' בנים שעת הגעה:16:30 שעת חזרה:עכשיו כמה חניכים הגיעו?ממ זה היה שיחות אישיות לא זוכרת איך היה?נחמד מה היה?שיחות אישיות מה לבשת היום?גופיה שחורה וסווצר אפור התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים?בוודאי! היה לך קר?לא כלכך ציטוט יומי:"אוי והבוי והבוי אוי אוי" חח ו-"דיכי פריקי פריקי דיכי" חחח מקנה יומית:אני אוהבת שמיניסטיםם!

שRונה

New member
עוננהנהנהנה

שם/ כינוי:שירלי הנהגה:אילון שבט:יובל תפקיד:מדירה ו' שעת הגעה:אמ... 4 וחצי שעת חזרה:לאזוכרת... כמה חניכים הגיעו?לא מספיק... איך היה?אמ.. הפעולה עצמה.. נגררת כזאת.. למלמית.. אבל אחר כך היה אחד המצחיקיםםםם מה היה?פעולה מוזררה... וישיבת שישיות שמניות... מה לבשת היום?סוטשירט פורוםםםםםםםםםםםם התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים?באאאאארור היה לך קר?לא כלכ ך... ציטוט יומי:"פריקי דיקי דיקי פריקי" "אוי ואבוייי ואבויי הוי הויייי".... חיחיחיחיחיחיחיחי מקנה יומית: שכב"ג לא החלטיייי

cohen shir

New member
../images/Emo27.gifעונה.../images/Emo27.gif../images/Emo9.gif

שם/ כינוי
שירול.
הנהגה
שארון צפון.
שבט
אלון.
תפקיד
ראשג"דית ד' ואזעקה ראשית לג'וקים בשכב"גיה.
שעת הגעה
15:30.
שעת חזרה
19:15.
כמה חניכים הגיעו?
אין לי מושג.
איך היה?
כיף גדול!
מה היה?
כל הפעולה הראשג"דים והפעילים וניר המרכז המדהים סידרנו ת'שכב"גיה התחלנו לבנות ת'מטבח ות'ספריית הדרכה מחדש כי היא מתה.
מה לבשת היום?
מכנסי חאקי, חולצת ביצפר לבנה, חולצת חאקי, צעיף צבעוני כזה וסוואצ'רט ריצ'רץ אדום.
התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים?
אצלנו זה מפעל של החמשושים וכן הם התחילו, אפילו עזרתי היום ליו"ר עיר קופים לסרטט.
היה לך קר?
כן!
ציטוט יומי
"הוא סבבה והכל אבל..."
נתקע בשכב"ג מהסמינר אמצע פשוט כל הסמינר היה מלא משפטים סטייל זה. "עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אמאאאאאאאאאא יש פה משפחת ג'וקים ענקית! שחףףףףףףףף המתת חסד!"
היום כסידרנו ת'שכב"גיה גיליתי את יכולותי בתור אזעקת מצב חירום לדוגמא במצב שיש מלא ג'וקים בשכב"גיה.
מסקנה יומית
יש בית ענק של ג'וקים בשכב"גיה, צריך למצוא אותו ולעשות לו המתת חסד!

s h a r o n 7

New member
יום מייסדדדד../images/Emo126.gif

יום החלפת תפקידים!
שם/ כינוי: שרוןןן
הנהגה: ת"א
שבט: ג'
תפקיד: חמישיסטית
שעת הגעה: 16:30
שעת חזרה: 18:40
כמה חניכים הגיעו? בגדוד בערך 50, בשבט 581?
איך היה? ממש כיף
מה היה? יום החלפת תפקידים (לא יום ירוק...
)... חברים שלי העבירו פעולה ולמרות שהיא לא הלכה ממש טוב, המתודות היו מעולות!
מה לבשת היום? חולצת חאקי, גולף חום ומתחת גופייה שחורה, מכנס חאקי, ומתחת טייץ
התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים? כן בערך חחח... היה ימי עבודה לנסות מתקן
היה לך קר? טיפונת
ציטוט יומי: "גדוד נוח עמד נוח עמידה חופשית" חחחחחחחחחחחח
מסקנה יומית: יאללה יום ירוק 2007 בטירוףףףף חחח (אה ועוד חודש ומשו יש ליוויויייםםםםםםםם קולולולולולו)

amit641

New member
עונה :) ../images/Emo129.gif

שם/ כינוי: עמית הנהגה: ת"א יפו שבט: ג' תפקיד: חניכת ח' שעת הגעה: 16:32 שעת חזרה: 18:45 כמה חניכים הגיעו? 583 איך היה? לא משהו מה היה? פעולת החלפת תקפידים, היה מעפן מה לבשת היום? חאקי ומתחת סוטשירט ורוד דק התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים? לא היה לך קר? כן

ענבל317

New member
טוב, אז גמאני...../images/Emo9.gif

שם/ כינוי:ענבל הנהגה:חוף שבט:יעד תפקיד: מדריכת ו' שעת הגעה: 16:00 שעת חזרה: לפני 5 דקות חח אבל גם הייתי אצל חברה אח"כ... כמה חניכים הגיעו? 6 נראלי איך היה? כיףףףף מה היה? פעולת משוב יומצופה
ואז הלכתי להילהההה ללמוד לכימיה, הצילה אותי!! חח מה לבשת היום? חולצת פורום, חאקי, פוטר פתי"ק משנה שעברה...חח התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים? פו-רי-מון!! שבט יעד בשמיים!! פו-רי-מון!! חורף 2007!! יאפ. היה לך קר? ממ לא בכלל לא ציטוט יומי:"אני בנאדם אחר עכשיו, ליטל, ולחברה הכי טובה שלי קוראים קורל. מה את לא מבינה?" או בעצם..."מה?? לישראל אין גבול עם טורקיה??" חחחח או אולי..."אוי אוי אויייייייי" שגיאאאאא החמודדדד
מסקנה יומית: אופטימיות לשלטון. אקונה מטטה אנשים

gorck

New member
עונה

שם/ כינוי: עופר הנהגה: שר"דר שבט: נוה מגן תפקיד: לא ידוע (היום הייתה שיחת שיבוצים) שעת הגעה: בערך 3 וחצי שעת חזרה: עכשיו כמה חניכים הגיעו? אין לי חניכים איך היה? דווקא נחמד מה היה? יו"פ חצוי- חלק משכב"צ עד 6 וחצי ואז עד 8 השכב"נ, אח"כ ישיבת שכב"ג בקשר לפורים ואז פעולת שכבה ושיחת שיבוצים מה לבשת היום? התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים? לא, החלטנו שהשכב"נ יעשה אותו היה לך קר? לא מאוד

noname202

New member
עונה

שם/ כינוי: גלי הנהגה: צפון שבט: עידן תפקיד: מדריכת ח' שעת הגעה: 3 וקצת שעת חזרה: 6, 6 ומשהו כמה חניכים הגיעו? 5=/ איך היה? חביב, חוץ מהעובדה שחצי קבוצה בעצבים על חניכה [אחח, עכשיו אני מבינה איך שי מרגישה איתנו] מה היה? פעולת שדאות מה לבשת היום? חאקי? :D התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים? הצוות של זה כן, השכב"ג לא היה לך קר? לא ציטוט יומי: אין ממש מקנה יומית: נמ

Waver G

New member
אנייי

שם/ כינוי: גל ורצ הנהגה: דר"ג שבט: רמת גן תפקיד: רשג"ד ו שעת הגעה: 3 וחצי שעת חזרה: 6 וחצי (הייתי צריך ללכת כי היה לי ערב סיכום פולין וחפרתי עליו מלא בשרשור פולין וזה לא שלח לי) כמה חניכים הגיעו? 25 איך היה? בסדר מה היה? פעולה מה לבשת היום? חולצה של בליינד וסווטרט של השכבה שלי התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים? ברור.... אני אחראי באטל דום!!!! היה לך קר? כןןןןןן מסר לאיש מעליך: האפי ולנטיין ציטוט יומי: "לעופר ניסים מסיבה בדום"...... ערב פולין!!!!!! מקנה יומית: אני צריך לפרוש.... דחוף!!!! (זה לא רק מהיום)

עוווונה

שם/ כינוי:עוז/עוזה הנהגה:חופ שבט:דן בת ים תפקיד:מדריך ה' בנות שעת הגעה:14:00 שעת חזרה:21:30 כמה חניכים הגיעו?כל השבט 99 איך היה?לא העברתי פעולה מה היה?לא יודע מה לבשת היום?חולצה אדומה של פומה התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים?לא היה לך קר?לא ציטוט יומי:"אתה דומה לאושרי כהן במיוחד בגבות" מקנה יומית:לא כיף לא להעביר פעולה

עונה

שם/ כינוי:אורנית הנהגה:צפון שבט:עידן תפקיד:מדריכת ה' שעת הגעה:3? שעת חזרה:6:30 ככה כמה חניכים הגיעו?8-9? לא ספרתי.. איך היה?נחמד מה היה?פעולת מחנאות מה לבשת היום?חאקי? חחח סתם,חולצה של התג מעליה חאקי ומעליה סווצ'ר פוקס אדום+מכנסי חאקי?
התחלתם לעבוד על הפורימון/ קרנבל פורים?אמ.. כן בערך היה לך קר?לא ממש ציטוט יומי:"פיתחתי מחקר על זה שבנות תמיד יודעות באיזה צבע התחתונים שלהן, ענבל את יודעת מה הצבע תחתונים שלך? כן! טל את יודעת מה הצבע תחתונים שלך? לא נו בטח,כי את גבר!" ועוד אחד:"מור את לומדת שיווק?כן רוצה שאני אביא לך חומר?" חחחחחחחחחחחחחחח מסקנה יומית:שבט של מוגבלים! אבל היה משעשע :]

למעלה