שלישי שישבת

hadarinke

New member
עונה-יום חרא.עדיף שלא תיכנסו לקרוא

הסבר פהisrablog.nana.co.il/353139. שם / כינוי: הדר שבט: און הנהגה: דרג תפקיד: חניכת ח שעת הגעה לשבט: 5 שעת חזרה מהשבט:7 וחצי כמה חניכים הגיעו? 16 עלוב איך היה? לא הכי הכי ומה היה? פעולת הישרדות עם ניפויים אבל בכלל לא התייחסתי לפעולה מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:אולי אני מפגרת מבחוץ אבל בדמיון אני לא וסתם משהו מעניין שקרה: לימור היא המאמי הלאומית שלי תקף אותך סוס ים? כן האיש שעשה לך את היום:לימור למה? כי ככה מסר לאיש שמעלך:מקווה שלא תיכנס לסיטואציה כמו שלי אייקון שמתאר את היום: :( ואייקון שמתאר את הפעולה::| ציטוט יומי: מי החרא המזדדיין?!?!!? אני יפוצץ לו תצורה!!!!!!!!! מסקנה יומית:מי שעשה את זה לרז הוא מניאק בן זונה

hadarinke

New member
כן. אבל..

היום נכנס לי בורג לרגל כי הלכתי יחפה למכולת ואני יכולה להבריג את הבורג חזרה לרגל וזה נורא כואב.

ענבל317

New member
אני עונה:]]

שם / כינוי: ענבל שבט: יעד
הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ו' שעת הגעה לשבט: 15:20 שעת חזרה מהשבט: 21:15 כמה חניכים הגיעו? 6 איך היה? כיףףףףףףףףףףףף כ"כ כיףףףףףףףףףףףף ומה היה? פעולה אחת הטובות שבסופה-האוכל הצופי הראשון שאכלתי שהיה אשכרה מבושל!! בצק מבושל!! חחחחחח מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת קורס מסכם 2006, ומעליה פוטר שכבתי חנוכה 06. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: התוכנית נגד שחק חח וסתם משהו מעניין שקרה: היא עוזבת:'( תקף אותך חזיר בר? חחחחחחחחחחחח לא למה שיתקוף? אה בעצם כן,שחר חחח סתם כפרע:] האיש שעשה לך את היום: אמממ...אביב ורבקה. למה? אביב כי היא הכי מצחיקה בעולם ופשוט נהניתי חח ורבקה כי היא הנשמה שלי...ואני הכי אוהבת אותה בעולם. מסר לאיש שמעלך: שיהיה לך המשך שבוע מקסים:] אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "זה הבית שלי. זה השבט ש-ל-י." וגם "אנחנו תותחים. יש לשבט הזה 1000 נשמות. 1000 לבבות." מסקנה יומית: אין כמו שבט יעד

יאללללללללה

שם / כינוי: סיוון שבט: יעד הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ה' שעת הגעה לשבט: 4 שעת חזרה מהשבט:9 וחצי ככה כמה חניכים הגיעו? 5 איך היה? סבבבבבבבבבבבבה ומה היה? סתם מה לבשת מתחת לחאקי? אמממ חולצת פליז חח היה לי קר מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: היה כיף וסתם משהו מעניין שקרה: היה.... מעניין היום תקף אותך חזיר בר? חח לא האיש שעשה לך את היום: :] למה? כי הוא קיוט מסר לאיש שמעלך: שבוע טוב חהחהחה אייקון שמתאר את היום: :) ואייקון שמתאר את הפעולה::) ציטוט יומי: מ- מסיבה ס-סבבה י זה יופי וב ברוך הבא היי אתה בוא למסיבה בוא למסיבה ושאמא לא תדע שש... מסקנה יומית: אחח..

ענבל317

New member
שבוע טוב?

לכי לכי תתני מסרים למישהו אחר... parrrrrrrrrrrty don't let your mama know parrrrrrrrrrrty cause she won't let you go!

ענבל317

New member
אבללללללללל דיייייייייייייייייייי

חחחחחחחחחח
היה פה המשך אבל...עזוב חחחחחח אני אגיד לך אותו באייסיקיו... עמית אתה חייב להביא קולה ליום שישי

את יודעת בכלל איזה כובע שאת קופצת

כמו איזה עיזה פזיזה?!?!?! אאאאאאאההההההההההההה? חחחחחחחחחח

ענבל317

New member
עיזה פזיזה תקראי לסבתא שלך!!

לא לי!! תראו אותה,חוצפנית
כן,הממ... הכובע שרצית לקנות בת"א אולי? חחח

ליזיגי

New member
תתחדשי על המרכזת ../images/Emo13.gif חחח

שם / כינוי: ליאור שבט: עמית שווווולט וזה בולט כמו זוק מת
הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ז'''' שעת הגעה לשבט: 16:30 שעת חזרה מהשבט: 21:15 כמה חניכים הגיעו? 14 וווופי דווו איך היה? לא כיףף חחח ומה היה? פעולת לא נודע =]] מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה אפורה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חחח חניך שלי סיפר בסוף הפעולה את אחד הסיפורים המצחיקים וזה היה מצחיק חחח וסתם משהו מעניין שקרה: אמממממממ לא ניתן לספפרררר תקף אותך חזיר בר? לאא אוי מי גד! אותך כן ?! האיש שעשה לך את היום: נדב למה? חחחח לא יודעת, בקושי דיברנו גם מסר לאיש שמעלך: יום טוב ! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: הזה עם המשקפיים, אין לי כוח לשים אותו ציטוט יומי: "וווווווווווווווווו" מסקנה יומית: אנשים עקומי פה לא יכולים לכבות נרות חחח

shelosh1

New member
אני עונה ושבט לביא מעצמה!~

שם / כינוי: שלי שבט: לביא הנהגה: שרון צפון תפקיד: ראשגדית ה' שעת הגעה לשבט: 16:45 שעת חזרה מהשבט: 21:00 כמה חניכים הגיעו? לא אכפת לי.. הייתה רק קבוצה אחת איך היה? ממש מצויין!! באמת.. אתמול הייתה ישיבת צוות מוביל אצל ראש השבט שלנו ודיברנו על בעיות.. פרקתי את מה שהיה לי על הלב ומאז אני מרגישה ממש טוב וממש חזרה לי המוטיבציה!! חח אז קיצור.. היום לא הייתה ממש פעולה אבל לא כל החניכים ידעו.. אז שיחתי איתם תופסת.. חח ^^ אחרי הפעולה דיברתי עם מדריכה שלי ואפילו היה לי ממש נחמד!! אח"כ גם הייתה לנו ישיבה עם כל צוות ההדרכה על הירידת מוטיבציה.. וזה היה חפירווותתת.. ובסוף היה מוזיקה בחוץ ופשוט אני ועוד כמה אנשים התחלנו לרקוד.. היה ממש כיף^^ ומה היה? פחחח מה שכתוב למעלה מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת ביצפר מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מצחיק.. היה היום פשוט מצחיק אחרי הישיבה עם המדריכים..^^ חלק יצאו בבאסה.. אבל אני מזה לא.. חח וסתם משהו מעניין שקרה: לא קיבלתי ציון טוב במתכונת בספרות :( תקף אותך חזיר בר? כן!! אתם לא מבינים איזה מפחיד זה היה!!! האיש שעשה לך את היום: איציק למה? כי אני אוהבת אותו ^^. מסר לאיש שמעלך: שיהיה לך............ לילה טוב^^ ותהנה בשבט שלך!! אייקון שמתאר את היום: LOL ואייקון שמתאר את הפעולה: LOL ציטוט יומי: "כיעור אתת!!!" מסקנה יומית: "תהיו אופטימים!! זה כיף^^

למעלה