שלישי שישבתת!!

yaeltyl

New member
שלישי שישבתת!!

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? מתי הסמינר קיץ שלכם? איפה עברת/העברת את הפעולה? מה לבשת מתחת לחאקי? מה לבשת מעל לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

yaeltyl

New member
ועונהה

שם / כינוי: יעל שבט: שורק! הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ה' שעת הגעה לשבט: 14:30 שעת חזרה מהשבט: 20:00 בערך.. כמה חניכים הגיעו? 9 -> 5-> 4! וזה קבוצה ובדרך כלל אינלי קבוצה אז...כיף:) איך היה? כיףף!! ומה היה? ערב קיץ.. תחנות תחרות בלאגנים.. מקום ראשוןןןן!! מתי הסמינר קיץ שלכם? אממ.. 21-22? איפה עברת/העברת את הפעולה? בשבט!? מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת מחנ"ק 2006 מה לבשת מעל לחאקי? כלום! מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מה לאאא!! וסתם משהו מעניין שקרה: ניצחנוו:) האיש שעשה לך את היום: חניכים חדשים..? למה? ככה מסר לאיש שמעלך: היי? פיצול... אייקון שמתאר את היום: |= ואייקון שמתאר את הפעולה: ((= ציטוט יומי: עזבו לא לפה מסקנה יומית: מלא זמן לא הלכתי סתם ברחוב עם חיוך

noname202

New member
עונה

שם / כינוי:גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ח' שעת הגעה לשבט: 2 וחציD: שעת חזרה מהשבט: 7 ומשהו, אני מאמינה כמה חניכים הגיעו? 5
ועוד אחד הלך באמצע איך היה? חביב ביותר ומה היה? פעולה כללית על מה זאת הבטחה...עם בוגרים והכל מתי הסמינר קיץ שלכם? מסתבר שב15-16 ליוני
איפה עברת/העברת את הפעולה? ממ, בהתחלה בחורשה, אח"כ הם הלכו לניווטים ואני הלכתי עם הבוגרים..ואז בגן משחקים מאחורי התיכון ואז ליד השבטD: מה לבשת מתחת לחאקי? ממ חולצה בטורקיז כזה מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: שי והשירים שלו, זה ממשש עצוב. ממש. [או, ועוד משהו. אורנית והחבל...זה לא את, זה הוא.] וסתם משהו מעניין שקרה: גרמנו למפגש מחזור כזה של בוגריםD: האיש שעשה לך את היום: נועה, המדריכה שלי מכיתה ז' למה? כי היא פשושית עלל והיא דיברה איתי בדרך והיא כזאת חומד]: מסר לאיש שמעלך: שבת שלום! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "ואז היא ליטפה לעצמה את הרגל.." אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עשית לי טראומה
מסקנה יומית:הבוגרים של השבט הם פשושי עלD:

אם כבר הזכרת את הבוגרים..

ראית אולי במקרה את ליטל גרופר? אם כן היא הייתה המרכזת הראשונה שלנו השנה וזאת שהתחילה את גל הפרישה השנה אצלנו..חח

noname202

New member
אחת כזאת עם שיער אדום?

היא ספציפית לא הייתה, אבל אם היא עונה לתיאור אני יודעת מי זאת :X

kormanit

New member
אאאאעעעההה ליטל גרופר?

היא היתה המדריכה שלי בכיתה ו'.... איזה מלכה היא שהיא מרכזת.... איך היא בתור מרכזת? ודרך אגב,היא היתה בשבט לפני איזה שבועיים....

עונה

שם / כינוי: ענבל, מוקי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ו' שעת הגעה לשבט: עשרים ל3 ככה שעת חזרה מהשבט: אממ אין לי מושג 8? כמה חניכים הגיעו? 2 :/ היו אמורים לבוא יותר איך היה? חביב + ומה היה?פעולת גאוות יחידה, וישיבת שכב"ג בדשא מתי הסמינר קיץ שלכם? 15-16 ביוני איפה עברת/העברת את הפעולה? בדשא ליד השבט מה לבשת מתחת לחאקי? גופיה כחולה מה לבשת מעל לחאקי?כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אממ מילאל בא על חאקי :) וכתבנו את אגדת שטקעלס וסתם משהו מעניין שקרה: בוגרים, הרבה האיש שעשה לך את היום: נועה המדריכה שלי מז' למה? כי היא חמודה, והיא אמרה שכיף לה לראות אותנו מדריכים מסר לאיש שמעלך: אחלה מפגש בוגריםם, יאללה כל יום שישי בשבט? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "מוקי וכומר לנצח" חחח "מה ענבל מרגישה שוב בכיתה ו'?" איזה חניכות חמודות מסקנה יומית:בוגרים זה אחלה..

יומולדת לשבטטטטט:]]

שם / כינוי: שירז שבט: יובללללל שחוגג 9 :] הנהגה: איילוןן תפקיד: מדריכה ה' שעת הגעה לשבט: 3 בערך שעת חזרה מהשבט: 8 כמה חניכים הגיעו? לי בקבוצה 17 איך היה? היה הכי כיף בעולםםםם ומה היה? היה יומולדת לשבט ועשינו הפנינג מטורף לכל חניכי השבט ובסוף היה מסדר סיום עם תחרות עוגות והיה ממש כיף:] מתי הסמינר קיץ שלכם? =/ היה אמור להיות..והתבטל כי אנחנו חרשניםםםםם איפה עברת/העברת את הפעולה? הפנינג, בשטח השבטי מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה כחולה של מחנ"ק 05 דהההה מה לבשת מעל לחאקי? כלום? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אממ כל הפעולה הייתה מצחיקה=) אבל במיוחד היה מצחיק איך ששקד הצילה חניכה מהזיקוק המטורף וסתם משהו מעניין שקרה: אממ נסעתי עם רום ללפיד להחזיר תרמקולים והיה מעניין:]חח האיש שעשה לך את היום: לא לפה.. למה? כי לא לפה..חח מסר לאיש שמעלך: סופ"ש מדהים אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: לא זוכרתת מסקנה יומית: לא לפה:]

נה נה בננה..:)

שם / כינוי: יולייהה שבט: אלומות אימפרייה שכזו! הנהגה: שאר"צצצצ כי אין אימפרייה אחרת! תפקיד: מדריכת ד' שעת הגעה לשבט: 14.38 שעת חזרה מהשבט: 18.35 כמה חניכים הגיעו? 9 איך היה? מתחיק בטירוף ומה היה?מבצע מייפים את קציר מתי הסמינר קיץ שלכם? 31.5-1.6 איפה עברת/העברת את הפעולה? בגן שעשועים אחרי הביצפר מה לבשת מתחת לחאקי? גופיית סבא ורודה מה לבשת מעל לחאקי?כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: החניכות התלכלו מצבע וניסו להוריד עם מים ואז הראשג"דית באה ואמרה שהיא תביא טרפנטין, אחרי שעה שהיא לא הביאה חניכה שלי באה ואמרה לי "נו איפה הריטלין הזה?" אני:"איפה המה?!" היא:"הריטלין, שני אמרה שהיא תביא לי!" אני:" היא לא אמרה שהיא תביא לך ריטלין, יש הבדל גדול בין ריטלין לטרפנטין" היא:"נו לא משנה איפה זה?" וסתם משהו מעניין שקרה: הרבה מאוד אנשים באו לעזור לנו לנקות גן שעשועים עלוב. האיש שעשה לך את היום: קוקי למה? כי היא כזאת מצחיקהה מסר לאיש שמעלך: סופ"ש מדהיים!! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: טופז:" מה את אוכלת?" אני:"נמנמנמ לזניה" טופז:"מה?" אני:"לזניה!" טופז:"לזניהההה?!" אני:"כןןן לזניההה!" מסקנה יומית: אסור לחכות לראש השבט עם ארטיק סגור ביד בחום הזה הוא פשוט ימס גם אם נראה לכם שלא, זה נמס!!

s h a r o n 7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif../images/Emo41.gif מחר פסטיגימללל ../images/Emo126.gif

שם / כינוי: שרוןן
שבט: ג'
הנהגה: ת"אאא
תפקיד: חמישיסטייתתת
שעת הגעה לשבט: 15:30
שעת חזרה מהשבט: 1:00 עם הפסקה של שעתיים
כמה חניכים הגיעו? כל השבט הגיע לראן אבל רק השכב"ג והחמישיסטים ליום עבודה
איך היה? יואוואואווו עמוס ביותר חחח
ומה היה? בהתחלה היה הפנינג ואז בשבט היה יום עבודה אחה"צ ובלילה חחח וראן וחזרות
מתי הסמינר קיץ שלכם? מחנה קיץ כאילו? לא זוכרת חח אני זוכרת רק של החלוץ הנהגה (!!!!) 4-13.7
איפה עברת/העברת את הפעולה? שבט
מה לבשת מתחת לחאקי? אין חאקי
מה לבשת מעל לחאקי? להלהלה
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: שיחות סיכום תמיד הכי מצחיקות חחח.. השיחת סיכום של הלילה חחחחחחחח
וסתם משהו מעניין שקרה: ישבנו כל השכבה על הטריבונות פתאום בום חחחחחחח זרקו עלינו ממאחורה בלוני מים
האיש שעשה לך את היום: הגדוד!! חחחחחחחחחחחח
למה? אנחנו כאלה בהמות חחחחחחחחחח
מסר לאיש שמעלך: שבת שלום
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "מגיעים לשבט בשלישי שישי שבת, 79 אנשים ו מ ש פ ח ה גדולה אחת!"
מסקנה יומית: אני לא עוטפת יותר בחייייייים כופסאות קולה חחחחח

הדריק1

New member
טוב....

שם:הדררררר...
כינוי:הדרי...הדיש...ועודש מלאנתלפיםםםם
הנהגה:איילוןןןןן...
תפקיד:חמשושית+מדריכת ד' בנותתת
שעת הגעה לשבט:15:00
שעת חזרה:19:00
כמה חניכים הגיעו:7 מתוך
13 איך היה:נחמד(-)
ומה היה:פעולת חיוכיםםםםםם----->חופשית
מתי הסמינר קיץ שלכם?:בעוד יומים יום שנייייי...
(בשבועות.) איפה העברת את הפעולה?:בשבטטטט
מה לבשת מתחת לחאקי:חולצה לבנה עם הדפס של חיה חמודה עם קרניים שהם מאוהביםםםםם
מעל לחאקי??:כלוםםםםםםםםם אמאאא חםםםם...
מקרה מביך/מצחיק/עצוב שקרה:כעסו עליי בישיבת שכב"ג שלא עשיתי כלוםםם חוסר היתחשבות כי הם בעצמם מדברים...
וסתם משהו מעניין שקרה?:לעמיתיייי יש יומולדת טודיייי...
האיש שעשה לי את היוםםם:אפחאד...
למה:כי לא קרה משהו מעניין היוםםםם....
אייקון שמתאר את היום:
אייקון שמתאר את הפעולה:
(מיה פעולת חיוכים לא??) ציטוט יומייייייי:אין אין אין אין

ונטורי

New member
הכרישים הכי טובים ../images/Emo66.gif

שם / כינוי: טל ונטורה שבט: יהודה
הנהגה: חוף תפקיד: מדריך תכרישים! (ד') שעת הגעה לשבט: 15:50 אתמול חד פעמי בגלל תנועה פקוקה שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? 17 כפרעליהם! איך היה? היה ממש כיף גיליתי שאין להם תלונות והם מרוצים מהכל ומתים על הקבוצה על השבט ועל הגדוד! ומה היה?שיחות אישיות! מתי הסמינר קיץ שלכם? שבוע הבא! איפה עברת/העברת את הפעולה? בכל מיני מקומות מוצלים כאילו עברנו 3 פעמים מקום כי היו שיחות אישיות מה לבשת מתחת לחאקי? גופייה! מה לבשת מעל לחאקי?כלום היה חום אימייייים מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: השתזפתי כמו לא יודע מה.. וסתם משהו מעניין שקרה: אמממממ כוכב נולד נגמר:) האיש שעשה לך את היום: הבטטה שלי למה? כי היא אהבת חיי מסר לאיש שמעלך: לא שמתי לב מי זה אבל - אל תגזים עם שמן גזר בים..שלא תשרף,כמוני. אייקון שמתאר את היום:
יםםםםםםם ואייקון שמתאר את הפעולה:
חם אשש ציטוט יומי: "אני נבראתי לך" מסקנה יומית:הכל מכוררר! חח אני בהופעההה:)

אלללה יומולדת לשבט יובלל!!../images/Emo110.gif

שם / כינוי: לירונע שבט: יובלל אימפריהה הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ד' בנים שעת הגעה לשבט: ממ 14:30 שעת חזרה מהשבט: 19:00 ומשו כמה חניכים הגיעו? 350:] איך היה? כיףףףף ומה היה?בהתחלה כלמני תחנות מגניבות כאלה ואח"כ מסדר סיום ותחרות עוגותת מתי הסמינר קיץ שלכם? אין סמינר;-[ איפה עברת/העברת את הפעולה?בשבט כמובן מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה כחולה של המחנק לפני שנתיים מה לבשת מעל לחאקי?כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:ממ לאיודעת וסתם משהו מעניין שקרה: היו פשוט מליוןןןןןןןןןןןןןןן עוגות האיש שעשה לך את היום: שבטיובל
למה? כי היה לו יומולדת! מסר לאיש שמעלך: שבוע טוב:] אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: מסקנה יומית:שבט יובל אימפריההההההההה

נמנמנ

שם / כינוי: אורנית שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ה' שעת הגעה לשבט:3 שעת חזרה מהשבט:7-7:30 משהו כזה כמה חניכים הגיעו? 6 :[ איך היה? נחמד מאוד! ומה היה?פעולת יחסי יהודים ערבים מתי הסמינר קיץ שלכם? 15-16.6
איפה עברת/העברת את הפעולה? בחוץ מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בי"ס ורדרדה
מה לבשת מעל לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חחחחח מה שסיגל סיפרה לי... עזבו וסתם משהו מעניין שקרה: גיא הגיע עם חאקי
כבוד האיש שעשה לך את היום: סיגלגלונת :) למה? כי היא חומד מסר לאיש שמעלך:נמנמ אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:גם
ציטוט יומי:"ואז היא התחילה ללטף לעצמה את הרגל"
מסקנה יומית:סיגלגלונת טיפשה
חחחח

talbebchuk

New member
העברנו פעילות פעם ראשונה!! אללה ד' בנות!

טוב, אתמול (שישי).. העברנו פעם ראשונה פעילות (כן, פעילות, לא פעולה, זה היה רבע שעה...) על זה"ב לכל הקבוצות בשבט :) אני הדרכתי ד' בנות!
שם / כינוי: טל :) שבט: דן בת-ים אימפריההה הנהגה: חוף! תפקיד: קורסניקית! שעת הגעה לשבט: 15:00 שעת חזרה מהשבט: 19:30 או משהו כזה.. לא זוכרת.. כמה חניכים הגיעו? אממ בקורס נראה לי היינו 26 או משהו, בקבוצה שהדרכתי 8.. :) איך היה? פעם ראשונה כמדריכה!! אעאע מדהים
.. למרות שהן די דיברו יותר מדי, ולא תמיד זרמו, אבל... נו יהיה טוב... ומה היה? חחח הן חשבו שאני מופיעה בקליפ של "רוצה בנות" :-?... אז כל הפעולה ביקשו ממני חתימות חח... כולי סלב בהתהוות.. :) סתם אבל זו הייתה חוויה מטורפת להדריך פעם ראשונה ילדים קטנים ממך... מתי הסמינר קיץ שלכם? :// לא יודעת... אם יש כזה.. איפה עברת/העברת את הפעולה? בשבט :) מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה ירוקה.. מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ביקשו ממני חתימה.. וצחקו על בן (שהדריך איתי) שקוראים לו בן.. :// והוא בן... אז החניכות בתגובה: "אם הוא מעצבן אותך, תגידי לו 'אתה בן המעצבן' " חח וגם חניכות אמרו לי שאני בגובה שלהן.. נו נמאססס לי להיות 1.55!!! וחצי :) וסתם משהו מעניין שקרה: נו חפרתי :) האיש שעשה לך את היום: אמממ נו זה כל הקורס היפה שלי
כ"כ פירגנו... למה? פירגנו אחד לשני, עזרנו בהכנה למי שלא הספיק להכין את כל הפעולה, ואח"כ עזרנו לפרק... היינו נדיבים וחמודים חח מסר לאיש שמעלך: יום טוב! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "הנה בן, הוא בן והוא מעצבן!" מסקנה יומית: הדרכת ד' בנות זה כיף! אבל קצת קשה.. ://

למעלה