שלישישי!

talbebchuk

New member
שלישישי!

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שכבה גילאית: שם השכבה: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? מה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? היית בבית ספר היום? איך היה? מה היה? ומה לבשת בבית ספר? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: וסתם משהו מעניין שקרה היום: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: מסר לאיש שלמטה: אייקון שמתאר את היום בכלל: אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר: אייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית: למשקיענים - תמונת היום

talbebchuk

New member
עונה לעצמי D: - יום מעניין ../images/Emo8.gif

שם / כינוי: טל בבצ'וק D: שבט: דן בת-ים! הנהגה: חוף תפקיד: ראשג"דית ו' D: שכבה גילאית: שביעיות (!) שם השכבה: אופק (אימפריה!) שעת הגעה לשבט: 13:30 שעת חזרה מהשבט: 18:00 (ליווים..) כמה חניכים הגיעו? בגדו'ד 19 D: איך היה? מגניב.. מה היה? פעולת מפקד וחארי - היום העברתי מפקד ראשון אעאעאעאעעע מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בצפר היית בבית ספר היום? כן איך היה? רע. מה היה? הרגשתי ממש לא טוב. אמא באה להביא לי סווצ'ר (היו לי צמרמורות) וכדור.. ואז הרגשתי יותר טוב.. ומה לבשת בבית ספר? חולצת בצפר וג'ינס. ואז סווצ'ר מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: אמא הביאה לי כדור, שהייתי בטוחה שהוא כדור מציצה. ופשוט שיעור שלם הוא היה אצלי בפה ולא הבנתי איך הוא לא נהיה יותר קטן ולא נבלע. בסוף כשהסתכלתי על הקופסה שלו הבנתי שזה טבליית לעיסה!!!! וצריך ללעוס את זה ולא למצוץ!!! ושעה שלמה סבלתי וזה היה מגעיל!!! וסתם משהו מעניין שקרה היום: העברתי מפקד ראשון!!! האיש שעשה לך את היום: חן למה? כי הוא ביקש סליחה.. מסר לאיש שמעלך: היי... אני מוכרת לעצמי מאיפושהו! D: מסר לאיש שלמטה: שבוע טוב! ו... שבוע הבא קורסים תנועתיים!! אייקון שמתאר את היום בכלל: אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר: אייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: "גדו'ד כנרת עמו'ד נו'ח עמידה חו'פשית!!! הקשב!!!!" מסקנה יומית: להעביר מפקד זה מוי כיף D: למשקיענים - תמונת היום

gorck

New member
שתדעו שבאמת יהיה מגניב....

יש אחלה צוות הדרכה לקורס הזה....

Big Joni1

New member
איזה באסה.. אני לא אהיה שם...

מחירים מוגזמים

gorck

New member
את תצטרכי להכיר אותי...

אני אמנם לא מדריך ברשג"דים, אלא ביו"רים, אבל 2 מהקומונה שלי מדריכים ברשג"דים ואנחנו בקומונה של בית שאן...איתך בהנהגה...

אלכסהה

New member
המממ

שם / כינוי: אלכס שבט: יהודה הנהגה: חוף תפקיד: ראשצית(יו"ר) להקה והיום ראשגדית ד' מחליפה שכבה גילאית: שמיניסטית שם השכבה: נחשול שעת הגעה לשבט: 15:30 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? 80 וואהוו (= איך היה? קשה מה היה? ישיבת ראשצים, מלא בעיות עם חניכים מה לבשת מתחת לחאקי? גופיה וחולצה של צוות גדר מחנק 08 היית בבית ספר היום? כה איך היה? קצר מה היה? שלוש שעות מתמטיקה ומה לבשת בבית ספר? חולצה של אמריקן איגל :) מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: - וסתם משהו מעניין שקרה היום: איזה כיף לחזור לראשגוד ד'!!!! התפקיד הכי טוב שקיים האיש שעשה לך את היום: רויי למה? כי התגעגעתי אליו מסר לאיש שמעלך: =] מסר לאיש שלמטה: =] אייקון שמתאר את היום בכלל: =] אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר: =] אייקון שמתאר את הפעולה: =] ציטוט יומי: - מסקנה יומית: ראשגוד איז לייף למשקיענים - תמונת היום

למעלה