שלישישי!

סאפ18

New member
הצטרפתי רשמית =]

שם / כינוי: סאפ שבט:עידן *אימפריה* הנהגה:צפון תפקיד:ראשגדית ז' שכבה גילאית:שמיניסטית שם השכבה:אלמוג שעת הגעה לשבט:15:00 שעת חזרה מהשבט:18:15, מוקדם יחסית כמה חניכים הגיעו?החלפתי את בלה בפעולה, אז 18 חניכות. ו-123 בשבט איך היה?חביב מה היה?חניכות מתווכחות איך לקרוא לקבוצה..סיוט. מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת צופים כחולה היית בבית ספר היום?לא היה :p מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: החלפתי את בלה- אז הדרכתי בפעם הראשונה השנה. וסתם משהו מעניין שקרה היום:ממ..עבר מהר היומפעילות (בדר"כ אין מה לעשות כי אני ראשגדית..) האיש שעשה לך את היום:חניכה חמודה :p למה?כי סתם, היא חומד אייקון שמתאר את היום בכלל: ^_^ אייקון שמתאר את הפעולה: =] ציטוט יומי:תאמת, שאין אחד.. מסקנה יומית:יש סיבה למה רציתי ראשגוד, חניכים זה עם קשה

הדריק1

New member
אני

שם / כינוי: הדר שבט:לפיד הנהגה:איילון תפקיד:מדירח'ה! שכבה גילאית:שביעיסטית1 שם השכבה:סהר שעת הגעה לשבט:15:30 שעת חזרה מהשבט:18:30 איך היה?לא יודעת מה היה?פעולת סוכות מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה ורודה עם מפלצות של פול אנד בר היית בבית ספר היום?כן איך היה?סבבה מה היה?סדנת אומנות!):לא יצא לי רישום טוב): ומה לבשת בבית ספר?חולצת בצפר מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום:לא קרה עדין וסתם משהו מעניין שקרה היום:לא יודעת האיש שעשה לך את היום:אין למה?כי אין מסר לאיש שמעלך:היי מסר לאיש שלמטה:במקרה תיהיה בקורס מדריח'ים!?? אייקון שמתאר את היום בכלל::\ אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר::| אייקון שמתאר את הפעולה:\: ציטוט יומי: מסקנה יומית: למשקיענים - תמונת היום

Big Joni1

New member
נמנמ

שם / כינוי: ג'וני שבט: עלית הנהגה: דר"ג תפקיד: ראשג"ד ו' שכבה גילאית: י"א שם השכבה: עודד (בצר"ח) שעת הגעה לשבט: 12:30 שעת חזרה מהשבט: 19:00 כמה חניכים הגיעו? 40 איך היה? יש לנו את הסוכה הכי שווה בשבט!! מה היה? פעולת סוכות + בניית סוכה
מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת חמשושים (שהיינו חמשושים..) היית בבית ספר היום? לא, שישי... איך היה? - מה היה? - ומה לבשת בבית ספר? - מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: חניכה קראה לי חתיך
וסתם משהו מעניין שקרה היום: צוות מוגבל... האיש שעשה לך את היום: רשג"דית ח'.. למה? סודי... מסר לאיש שמעלך: תהנו בסמינרים! מסר לאיש שלמטה: יוצאים לטיול שכבות-סוכות? אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר: לא היה.. אייקון שמתאר את הפעולה:
(אחרי הפעולה..) ציטוט יומי: "קוראים לי תומררררר" מסקנה יומית: קוראים לו אור. למשקיענים - תמונת היום - עזובתי באמאשלך

אמממ

אז ככה רציתי לענות וזה אז רציתי לעלות תמונה של חניך שלי שצילמתי ואז לא הלך אז ויתרתי.

למעלה