שלישישי

שלישישי

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שכבה גילאית: שם השכבה: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? מה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? היית בבית ספר היום? איך היה? מה היה? ומה לבשת בבית ספר? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: וסתם משהו מעניין שקרה היום: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: מסר לאיש שלמטה: אייקון שמתאר את היום בכלל: אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר: אייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית: למשקיענים - תמונת היום

talbebchuk

New member
בא לי מאוד D:

שם / כינוי: טל בבצ'וק D: שבט: דן בת-ים הנהגה: חוף תפקיד: ראשג"דית ו' שכבה גילאית: שביעיות שם השכבה: אופק (!) שעת הגעה לשבט: 16:20 (בי"ס. בלאט.) שעת חזרה מהשבט: 19:30 (אחרי ליווים..) כמה חניכים הגיעו? אמממ 16. לא משהו בכלל. איך היה? אמממ בסדר, אני יודעת? מה היה? פעולה שהתפוצצה, אדישות, חניכים, מדריכים, ראש"גים, מרכזים, פעילים, שבט.. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בצפר היית בבית ספר היום? כן איך היה? רגיל כזה, אני יודעת מה היה? נכשלתי במבחן באנגלית (אני שונאת את זה), שעתיים תנ"ך חופרות במיוחד, חינוך ושעתיים מחשבים. ומה לבשת בבית ספר? חולצת בצפר וג'ינס מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: אני מאוהבת במורה שלי למתמטיקה. סופית :D כפרעליו!!! וסתם משהו מעניין שקרה היום: אממ.. חניכות הביאו לי מתנה D: חמסה של שנה טובה מהן D: חחח כפרעליהן! האיש שעשה לך את היום: נונה למה? כי הייתי איתה בפעולה והיה מצחיק. הכנו פיתות לגדוד שלה (שהוא בכלל הגדוד שלי שנה שעברה חח) מסר לאיש שמעלך: יום טוב D: מסר לאיש שלמטה: גמר חתימה טובה וזה.. אייקון שמתאר את היום בכלל: :// אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר: :ZZZZ אייקון שמתאר את הפעולה: :?!?! ציטוט יומי: "אני לא יכול לראות ילדה יפה כמוך בוכה.." אחחח איתן איתן.. מסקנה יומית: וואהה יש כ"כ הרבה.. :// למשקיענים - תמונת היום - לא משקיעה בכלל

tslil1991

New member
בא לי לעשות פעם אחת...

שם / כינוי: צליל שבט: עוז הנהגה: דר''ג תפקיד: יו''ר שכב''ג שכבה גילאית: שמיניות (או לא להיות) שם השכבה: צבר (אהבתי היחידהה) שעת הגעה לשבט: 15:00 שעת חזרה מהשבט 22:45 (הייתה גם פעולת שכבה ראשונההה) כמה חניכים הגיעו? לי?! לשבט?1 אממ.. איך היה? היה חביב פלוס מה היה? סתם צחוקים, ישיבות, שיחות, מפקד שכב''ג... מה לבשת מתחת לחאקי? גופיה של הווליום.. היית בבית ספר היום? יאאפ.. איך היה? קצר וקולע..=] מה היה? סתם איזה ספורט וחברה... ומה לבשת בבית ספר? חולצת "אורט" ומכנס ספורט.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: סתם רבתי עם מישהו.. וסתם משהו מעניין שקרה היום: פעולת שכבה ראשונה!!!! האיש שעשה לך את היום: אלירן! למה? חמוודי עודד כשהיה רע..=]=]=] מסר לאיש שמעלך: שיהיה צום מועיל וחתימה טובה=] מסר לאיש שלמטה: גם...צום קל ומועיללל!! אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר:
אייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "ההצלחה מביאה חברים הכישלון בוחן אותם" מסקנה יומית: להפסיק להיפגע מסתם..אנשים.. הוספתי תמונה... אבל לא קשורה לפעולה...=]=] ((תמונה עם חמוריייי)))

tslil1991

New member
אממ..

כעיקרון ממש ממש ממש ממש רציתי לצאת אבל התבאסתי בטירוף כי אף אחד מהשבט לא יוצא לשום קורס.. ולא רציתי לצאת לבד ולהיות היחידה מהשבט.. מה התפקיד שלך?! גם יו''ר שכב''ג?

noname202

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif פעולת גיוסים ^^

שם / כינוי: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ט' :) שכבה גילאית: י"ב שם השכבה: אלמוג שעת הגעה לשבט: 4 שעת חזרה מהשבט: 8 ורבע :X כמה חניכים הגיעו? 10
איך היה? מעולה מה היה? פעולת גיוסים לפנים מה לבשת מתחת לחאקי? גופיה כתומה היית בבית ספר היום? לא איך היה? אחלה מה היה? יצאתי בתור מש"צית ליום שדהD: ומה לבשת בבית ספר? חולצה של צוות ח' משנה שעברה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: וסתם משהו מעניין שקרה היום: הגיעו לי 10 חניכים, כבר אמרתי? :p האיש שעשה לך את היום: החניכות המהממות שלי למה? כי הן הגדילו את הקבוצה D: מסר לאיש שמעלך: צום קל מסר לאיש שלמטה: " אייקון שמתאר את היום בכלל:
אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר:
אייקון שמתאר את הפעולה:
! ציטוט יומי: מסקנה יומית: למשקיענים - תמונת היום

Yael 130

New member
שלישישי.. =)

שם / כינוי: יעל שבט: עמית הנהגה: איילון תפקיד: חניכה שכבה גילאית: ח' שם השכבה: ירדן שעת הגעה לשבט: 18:20 שעת חזרה מהשבט: 20:15 כמה חניכים הגיעו? בגדוד איזה 40.. איך היה? קרח'נה !!! היה ממש ממש ממש כיף!! מה היה? פעולה ממש ממש ממש כייפית!! מה לבשת מתחת לחאקי? גופיה וחולצה היית בבית ספר היום? סתם.. איך היה? - - - - מה היה? שיעמום... ומה לבשת בבית ספר? לא זוכרת... מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: - - - וסתם משהו מעניין שקרה היום:- - - האיש שעשה לך את היום: אממ.. אין כ"כ.. למה? כי אין.. מסר לאיש שמעלך: שלום =) מסר לאיש שלמטה: צום קל וגמר חתימה טובה! =)

talbebchuk

New member
שלישישי!

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שכבה גילאית: שם השכבה: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? מה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? היית בבית ספר היום? איך היה? מה היה? ומה לבשת בבית ספר? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה היום: וסתם משהו מעניין שקרה היום: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: מסר לאיש שלמטה: אייקון שמתאר את היום בכלל: אייקון שמתאר את יום הלימודים בבית ספר: אייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית: למשקיענים - תמונת היום

למעלה