שלישישי!

talbebchuk

New member
שלישישי!

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שכבה גילאית: שם השכבה: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? ומעל? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

steila

New member
עונה :)

שם / כינוי: סתיו שבט: רמת חן הנהגה:דן רמת גן תפקיד: מדריכת ה' שכבה גילאית: חמשושית שם השכבה: עופר
שעת הגעה לשבט: 11:00 שעת חזרה מהשבט: 18:45 כמה חניכים הגיעו? 4 איך היה? יום כיפי ומה היה? בבוקר היה חנוכיקר ..להראות לנו מה יהיה בטיול חנוכה..בכיכר..ואז פעולת גאוות יחידה מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה שחורה ומעל? סווצרט שחור מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:חניכה שלי אמרה לאחת מהצוות שהיא דומה לעכבר(כבר איזה פעם מיליון) ועוד המון המון דברים קרו..יצאתי לאש לילה בכיכר..בפורום שכבג היה מצחיק ביותר..הצוות שלי זכה בתחרות של איסוף פעולות וחומרי מידע..זכינו בשני מגשי פיצה וקולה וסתם משהו מעניין שקרה:סתכלו למעלה..חח האיש שעשה לך את היום: דנה וגל למה?דנה-כי היא סטלנית!ואני אוהבת אותה ..וגל -כי התגעגעתי אליה וראיתי אותה היום מסר לאיש שמעלך:שבט רמת חן שולט :) אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:את דומה לעכבר מסקנה יומית:חנוכה זה להיט

talbebchuk

New member
אניאניאני!

שם / כינוי: טל בבצ'וק :) שבט: דן בת-ים - אימפריה אחת - משפחה אחת! הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ד' בנות שכבה גילאית: שישיות שם השכבה: אופק 3> שעת הגעה לשבט: 14:00 שעת חזרה מהשבט: 19:00 כמה חניכים הגיעו? לי אישית 8 איך היה? מוזר.. ומה היה? הייתי בטוחה שיהיו לי 4 חניכות היום, ואיכשהו באו 8 - 1 חדשה ו1 שהייתה בתחילת שנה.. ההתחלה הייתה מגניבה, הסוף קצת פחות, כשחניכה שלי ברחה מהפעולה בוכה כי מישהי מגדוד אחר שמה לה בלי כוונה גואש על העניבה.. :Q מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת קורס מסכם 2007 (!), וסווצ'ר I <3 NY ומעל? לא לבשתי מעל.. החלטנו שהחאקי מעל הכל.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: הקורס יצאו היום לפתי"ק! כ"כ בא לי!!!! וסתם משהו מעניין שקרה: עוד שבוע ויום טיול משפחותתתת.. וגם - עשיתי ליווים לבי"ס שלא ידעתי איפה הוא, וכשחזרתי היו מלא ערסים ואנשים מפחידים, וכולי רעדתי עד שהגעתי לאזור שאני מכירה.. האיש שעשה לך את היום: תום.. למה? כי הייתי עם מצברוח לא משהו, והוא עודד אותי.. מסר לאיש שמעלך: שבת שלום! אייקון שמתאר את היום: :) ואייקון שמתאר את הפעולה: :Q ציטוט יומי: "זה סוודר חדש! היום קיבלתי אותו והוא כבר מלוכלך" מסקנה יומית: בעע.. לא כיף שחניכות בוכות.. :Q

נוי514

New member
פעולת חורף מפנקת! ../images/Emo113.gif

שם / כינוי: נוי
שבט: עתיד
הנהגה: חוף
תפקיד: מדריכת ו' מדליקה ביותר
שכבה גילאית: י' שם השכבה: דו
, מדריכה את אדיר
שעת הגעה לשבט: 15:30 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? 8 לי, 122 בשבט. איך היה? היה טוב וטעים ביותר
ומה היה? הייתה פעולת חורף טובה וטעימה ביותר! ממש אין לי כוח להרחיב
מה לבשת מתחת לחאקי? סוודר ומעל? נהה.. לבשתי מתחת לחאקי את החלק המחמם. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניך נחנק מהשוקו מרוב שהוא היה חם
וחניכה שלי הכניסה לפה שלה טבלת שוקולד שלמה!
וסתם משהו מעניין שקרה: נבחר הנושא לעתידרופון (הפסטיבל השבטי שלנו) - ישראל! (ירדן והגאונות
) האיש שעשה לך את היום: הממ החניכים שלי למה? כי הם פשוט מלכים
מסר לאיש שמעלך: סופ"ש רגוע :] אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "בלילה הקר הזה חשבתי רק על ההומלסים שנמצאים בבית... " מסקנה יומית: באמת שאני מדריכה גדוד של מלכים.

Cheetah Girl

New member
אההההא!

שם / כינוי: מאיצ'ו שבט: דן
הנהגה: לא אוכלים פירה בלי עוףףף, הנהגת החוף:) תפקיד: מדריכת ה' בנות שכבה גילאית: שישיסטית שם השכבה: אופק
שעת הגעה לשבט: 14:40 שעת חזרה מהשבט: 18:30 כמה חניכים הגיעו? 6 איך היה? היה ממש סבבה! ומה היה? פעולת פתיחת מערך... פעולת חנות מתנות, היה מגניב לאללה:] והכנתי להם צ'ופר... קופסא כסופה כזאת.. ושמתי סרט יפה כזה.. כנמו שעוטפים מתנה.. ורשמתי להם ציטוטים שהם מן מוסר השכל לחיים מתוך הספר "המתנה" מה לבשת מתחת לחאקי? ממ חולצה ארוכה חומה ומעל? כלום, לא היה לי כל כך קר מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ממ כמעט דפקתי נפילה של החיים שלי לתוך שלולית ענננקית. וסתם משהו מעניין שקרה: כלום:) האיש שעשה לך את היום: ממ.. מה אכפת לכם
למה? ככה:) מסר לאיש שמעלך: אממ... היי! אייקון שמתאר את היום: |ישנוני| ואייקון שמתאר את הפעולה: :) ציטוט יומי: ""תביאו כסף לטיול משפחות!!@#$" מסקנה יומית: חח אין לי|:

hadarinke

New member
איתן אימפריה!

שם / כינוי:הדר שבט:און
הנהגה:דר"ג תפקיד:קורסניקיתP: שכבה גילאית:ט שם השכבה:איתן
שעת הגעה לשבט:4 שעת חזרה מהשבט:כמעט 7 כמה חניכים הגיעו?הרבה מאוד! 40 בערך איך היה?היה טוב, וכיף:) ומה היה?גם הכנו שלטים לגיוסים לגדוד, וגם בחרנו פעילויות של הגיוסים, וגם שרו לי יומולדת שמייח:) מה לבשת מתחת לחאקי?סתם חולצה ומעל?חחח כלום...היה נעים מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:עפו לי הבלונים בפעולה:( וסתם משהו מעניין שקרה:יש לי יומולדת!! האיש שעשה לך את היום:כל החברות שלי!! למה?כי הם הכי הכי שבעולם!! מסר לאיש שמעלך:יש לי מומולדת ולך לא.. אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
,
ציטוט יומי:"האהא את בת 15!! יא זקנה זה חצי מ30!!" מסקנה יומית:יש לי חברות מעולות]

NoA211

New member
לא הייתה פעולה אבל

שם / כינוי:נועה שבט:שורק הנהגה:חוף תפקיד:חניכה שכבה גילאית:ח' שם השכבה:גוןלן שעת הגעה לשבט:4 וחצי שעת חזרה מהשבט: 6 וארבעים כמה חניכים הגיעו?... איך היה?מצחיקק ומה היה?עשינו מסכת לשבת ח'! מה לבשת מתחת לחאקי?ממ....לא לבשתי חאקי רק חולצה ירוקה ומעל?סווצ'ר שכתוב עליו פוקס מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:חח חברה שלי עשתה איזה משהו והמדריכה כעסה עליה וכולם לא הפסיקו לשאול אותה מה היא עשתה והיא כזה תפסיקו לשאול אותי ופתאום כולם מתחילים לשאול כזה מה עשית מה עשית וסתם משהו מעניין שקרה:הכנו מסכת מצחיקה האיש שעשה לך את היום:צופית למה?כי היא מופרעת ומצחיקה מסר לאיש שמעלך:שבת שלום[= אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"ישש!!אני חננה!!" מסקנה יומית:המסכת שלנו מגניבה!

big jrden

New member
../images/Emo41.gif יומפעילות

שם / כינוי:ירדן שבט:עתיד
הנהגה:חוף תפקיד:ראשג"דית ה' שכבה גילאית:שביעיות שם השכבה:שביט
, מרשגדת את הראל שעת הגעה לשבט:15:00 שעת חזרה מהשבט:19:10 כמה חניכים הגיעו?לי 30 =/, כל השבט 122 =] איך היה?היה מצחיק ומה היה?פעולת בריאות מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה ארוכה שחורה וגופיית סבא לבנה ומעל?חחח זה היה מתחת =] מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:לא עולה לי משהו לראש... וסתם משהו מעניין שקרה:נבחר הנושא של העתידרופון!! ישראל... (אני הצעתי
) האיש שעשה לך את היום:מור למה?הרגה אותי מצחוק כל היום מסר לאיש שמעלך:שבס... אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
(בריאות...) ציטוט יומי:"אם היא ראשג"דית, אז אנחנו ח"גים..." (חניכי גדוד), חניכים שרוטים של הילה :) מסקנה יומית:קר לי... הודגש באמצעות מדגישומטיק

פעולת חורף מדהימה!

שם / כינוי:מירית שבט:
עתיד
הנהגה: חוף
תפקיד:מדריכת ו' שכבה גילאית:י' שם השכבה:דו
שעת הגעה לשבט:15:45 שעת חזרה מהשבט:19:15 כמה חניכים הגיעו?6 איך היה?ממש טוב! ומה היה?פעולת חורף כ"כ טובה! מה לבשת מתחת לחאקי? גופייה לבנה ומעל?ג'קט אפור מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: לא לפה..:) וסתם משהו מעניין שקרה:עשינו מדורה ופונדו האיש שעשה לך את היום:החניכות שלי למה?כי הן שיתפו פעולה והיו מדהימות! מסר לאיש שמעלך:חורף חמים ונעים :) אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"בלילה הקר הזה חשבתי רק על ההומלסים שנמצאים בבית..."(העתקה מטורפת מנוי אבל זהו ה-ציטוט היומי! ) מסקנה יומית:שבט עתיד שולט!

big jrden

New member
../images/Emo41.gif עוד לא הבנתי של מי הציטוט? מתי זה קרה?חחח

זה מתאים לאלה אבל לא חשוב..

Froogi

New member
אממ..

את יכולה לעזור לי בבקשה ולשלוח לי את הפעולת חורף לאי מיל (אפשר לראות ב"עולם שלי"). אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי! תודה!

cohen shir

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo205.gifמועצת הנהגה-אתמול../images/Emo105.gif../images/Emo205.gif

שם / כינוי:שיר.
שבט:אלון.
הנהגה:שרון צפון.
תפקיד:אתמול התפקיד במועצת הנהגה היה- נציגת שכבת השמיניות של שבט אלון וחברת צוות מוביל (יו"רים).
שכבה גילאית:שמיניסטית.
שם השכבה:אשד.
שעת הגעה לשבט בן יהודה:17:30 היינו בשב"י אבל יצאנו מהבית ב16:00 בגלל האוטובוסים שצריך להחליף.
שעת חזרה משבט בן יהודה:סיימנו שם ב21:15 בערך אם אני זוכרת נכון והגעתי הבייתה ב22:00 ככה כי מושיקו החזיר אותנו.
כמה שבטים הגיעו למועצה?
היו -
אלומות אלון אפיק בן יהודה בני היער גולן לביא עומר פולג צור תמיד
לא היו-
מגל רגבים אלמוג
איך היה?ארוך אבל סה"כ מעולה.
ומה היה?הצגת שב"י, חלוקה לועדות, הודעות בנושא השישיסטים כחלוץ, עצרת הנהגתית בחנוכ"ד, מערך הסכמות.
מה לבשת?מכנסיים אפורות, גופיה לבנה, סוואצ'רט עם ריצ'רץ' אדום וצעיף שחור והיה לי קר!
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:היו סופגניות! אחחחח אין על צוות מוביל! כפרעלינו!
וסתם משהו מעניין שקרה:הוחלט שמי שנתפס מעשן בפעם השנייה עף הבייתה על חשבונו ומודיעים להורים שלו!
ובנוגע לאלכוהול אותו דבר רק שבפעם הראשונה ולא בפעם השניה ושהוא גם מושהה מהשבט לחודש. בנוסף גם הוחלט שכל עיניין המורל הנגדי בהנהגה ומה שהוא גורר אחריו גורם ליותר מידי בעיות שנכחנו לראותם במחנה קיץ לכן אין לעשות מורל נגד, אין על זה עונש אבל יש לערוך דיונים בנושא בישיבות השכב"ג הקרובות... ועוד כמה דברים שאני כבר לא הכי זוכרת מרוב חפירות ודיונים שהיו מהממים באמת דיונים טובים שהיו במועצה.
האיש שעשה לך את היום:צוות מוביל של המועצה!
למה?כי אני מתה עליהם! הפצצנו מבחינתי, הכל היה מוכן וגם התגבשנו בתוכנו והישיבה עברה סבבה מלבד הרעש של צור-גולן שיתחנכו עם הזמן...
מסר לאיש שמעלך:יש לכם מועצת הנהגה בהנהגה? אם כן איך היא עובדת ופועלת?
אייקון שמתאר את היום:
בוס
ואייקון שמתאר את המועצה:
ציטוט יומי:"אני נשבע בהדרכה 2000 לומר את האמת ורק את האמת..."
"שקט בבית המשפט!"|בום הפטיש נשבר ומתעופף
מסקנה יומית:צוות מוביל תעשו לי ילדים!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

"והוא ישן במיטתי והוא אוכל מצלחתי"

שם / כינוי:עוז/עוזה הרשע שגנב תציפור שבט:דן הנהגה:חוף תפקיד:ראשגד ה' שיש לו פורום יום רביעי שכבה גילאית:י"א שם השכבה:חנוכה דרום איזה חום?!?!?! לא איזה קור אור אור אור אור אור אור הכי שווה להיות בואר שעת הגעה לשבט:14:00 שעת חזרה מהשבט:19:30 כמה חניכים הגיעו?202 לשבט לגדוד 16 איך היה?בסדרררררררר ומה היה?פתיחת מערך 3 מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה של אוניל לבנה ומעל?ז'קט של פוקס של מיקי מאוס משהו מגניב מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:חניך מהגוד שלי איים על המרכז הדרכה שהוא ירצח אותו חיחיחיחיחי זה היה מצחיק וסתם משהו מעניין שקרה:אממממממ כלום האיש שעשה לך את היום:אף אחד למה? מסר לאיש שמעלך:שיר את חייבת לי ילד מתי זה קורה????
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"אני ארצח אותך תביא לי תכבף" מסקנה יומית:חניכים זה עם מוזרררר

למעלה