../images/Emo105.gif../images/Emo205.gifמועצת הנהגה-אתמול../images/Emo105.gif../images/Emo205.gif
שם / כינוי:שיר.
שבט:אלון.
הנהגה:שרון צפון.
תפקיד:אתמול התפקיד במועצת הנהגה היה- נציגת שכבת השמיניות של שבט אלון וחברת צוות מוביל (יו"רים).
שכבה גילאית:שמיניסטית.
שם השכבה:אשד.
שעת הגעה לשבט בן יהודה:17:30 היינו בשב"י אבל יצאנו מהבית ב16:00 בגלל האוטובוסים שצריך להחליף.
שעת חזרה משבט בן יהודה:סיימנו שם ב21:15 בערך אם אני זוכרת נכון והגעתי הבייתה ב22:00 ככה כי מושיקו החזיר אותנו.
כמה שבטים הגיעו למועצה?
היו -
אלומות אלון אפיק בן יהודה בני היער גולן לביא עומר פולג צור תמיד
לא היו-
מגל רגבים אלמוג
איך היה?ארוך אבל סה"כ מעולה.
ומה היה?הצגת שב"י, חלוקה לועדות, הודעות בנושא השישיסטים כחלוץ, עצרת הנהגתית בחנוכ"ד, מערך הסכמות.
מה לבשת?מכנסיים אפורות, גופיה לבנה, סוואצ'רט עם ריצ'רץ' אדום וצעיף שחור והיה לי קר!
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:היו סופגניות! אחחחח אין על צוות מוביל! כפרעלינו!
וסתם משהו מעניין שקרה:הוחלט שמי שנתפס מעשן בפעם השנייה עף הבייתה על חשבונו ומודיעים להורים שלו!
ובנוגע לאלכוהול אותו דבר רק שבפעם הראשונה ולא בפעם השניה ושהוא גם מושהה מהשבט לחודש. בנוסף גם הוחלט שכל עיניין המורל הנגדי בהנהגה ומה שהוא גורר אחריו גורם ליותר מידי בעיות שנכחנו לראותם במחנה קיץ לכן אין לעשות מורל נגד, אין על זה עונש אבל יש לערוך דיונים בנושא בישיבות השכב"ג הקרובות... ועוד כמה דברים שאני כבר לא הכי זוכרת מרוב חפירות ודיונים שהיו מהממים באמת דיונים טובים שהיו במועצה.
האיש שעשה לך את היום:צוות מוביל של המועצה!
למה?כי אני מתה עליהם! הפצצנו מבחינתי, הכל היה מוכן וגם התגבשנו בתוכנו והישיבה עברה סבבה מלבד הרעש של צור-גולן שיתחנכו עם הזמן...
מסר לאיש שמעלך:יש לכם מועצת הנהגה בהנהגה? אם כן איך היא עובדת ופועלת?
אייקון שמתאר את היום:
בוס
ואייקון שמתאר את המועצה:
ציטוט יומי:"אני נשבע בהדרכה 2000 לומר את האמת ורק את האמת..."
"שקט בבית המשפט!"|בום הפטיש נשבר ומתעופף
מסקנה יומית:צוות מוביל תעשו לי ילדים!
הודגש באמצעות מדגישומטיק