שלישישישבת

yaeltyl

New member
שלישישישבת

שלישי שלום לכולם:) שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? התחלתם תהליך קיץ בשבט? איפה עברת/העברת את הפעולה? מה לבשת מתחת לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

yaeltyl

New member
ועונה..יומירוק

שם / כינוי:יעל שבט:שורק הנהגה:חוף תפקיד:מדריכת ה' שעת הגעה לשבט:16:00 שעת חזרה מהשבט:20:30 כמה חניכים הגיעו?אממ.. לאדעת..לא הייתי עם הגדוד:) איך היה?מעניין..חחחחח סתם חצי פעולה כייפית חצי משעממת ומה היה?יומירוק..אז אני סתם בשבט כזה התחלתם תהליך קיץ בשבט?בטח! היום חניכים קיבלו דפים על מחנה:) איפה עברת/העברת את הפעולה?אממ.. הטריבונות-חדר שכב"ג-הבית של פיסטוק:) מה לבשת מתחת לחאקי?חולצת סופ קורס מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:מלא וסתם משהו מעניין שקרה:לאדעתת האיש שעשה לך את היום:הצוות.. והחניכות למה? כי היהכיף כזה היום.. וחניכות אמרו שירשמו והתלהבו והכל:) אייקון שמתאר את היום: |= ואייקון שמתאר את הפעולה:(= מסקנה יומית:לא להדריך ביומפעילות יכול להיות קצת משעמם

ועכשיו 'ניXD

שם / כינוי: יולי תעלולי שבט: אלומות אימפריית הגיהנום!! הנהגה: שאר"צצ ההנהגה הכי מתוסכבת! תפקיד: מדריכת ד' + צוות שכבג"ייההה שעת הגעה לשבט: 16.43 שעת חזרה מהשבט: 19.25 כמה חניכים הגיעו? 6 איך היה? נחמד והזוי ומה היה? חשיפת ועדות למחנהה התחלתם תהליך קיץ בשבט? ברורררר!! איפה עברת/העברת את הפעולה? בחורשהה מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של רולינג סטונס מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אחת החניכות חושבת שמחנה קיץ זה נופש באיזה מלון,למה? 1. היא מתכננת על מזוודה 2. אם לא יתנו לה להטעין את הפלאפון היא לא תשרוד בלי לדבר עם אמא שלה 3. היא חייבת שיהיה ארון נעליים 4. היא תביא את החרסינות שלה וכמה תמונות של המשפחה 5. וגם ארון בגדים היא חייבת 6. היא לא תסדר בלי ה - MP כמה ימים (3 ימים) 7. שני חניכים ואני סיפרנו לה מה זה שירוכימיים "מה אז אם אני רוצה אני אראה את החרא של כולם?" "וגם אם את לא רוצה!" "איכככססס אז נבנה שירותים בטבע" וסתם משהו מעניין שקרה: היום החניכות למדו בפעם השנייה איך כופתים והם דווקא הצליחו רק צריך לחזק את הכפיתות שלהן אחרת המבנה יקרוס. האיש שעשה לך את היום: מושקיקו המרכז הבוגר וקוקי למה? קוקי רצתה שנעשה יום כייף רק אני והיא מתישהו חשבתי וחשבתי בסוף אמרתי לה לא אז היא כעסה, מושקיקו (קוראים לו מושיקו אבל אני קוראתת לו מושקיקו ), כי אחרי הפעולה הוא אירגן לכל השכב"ג נסיעה לתוכנית החדשה "מסדר זיהוי" ביום ראשון הקרוב. מסר לאיש שמעלך: לילה טוביקקק אייקון שמתאר את היום: :) ואייקון שמתאר את הפעולה: XD ציטוט יומי: "בדקתי ואנחנו נוסעים לאילת לא בתאריך של המחנה אבל אני לא באה - למה? - כי לא בא לי *אחרי כמה דקות* אני באה למחנה *אחרי כמה דקות* אני לא באה למחנה" נוי ממש לא החלטית. מסקנה יומית: מחנה קיץ 2007 הולך להיות (תחליב רחצה) לפאנים!! בתמונה: אני כמה דקות לפני שראש השבט אספה אותי לשבט...גחגחגחגח

s h a r o n 7

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif י ו ם - י ר ו ק ../images/Emo126.gif

איך הכל מתחיל להגמממממממר
שם / כינוי: שרוןןןן שבט: ג'
הנהגה: תל אביבב תפקיד: מדריכת ה' להיום וחמישיסטית! חחחח שעת הגעה לשבט: 15:20 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? בקבוצה שלי 15
איך היה? חוויה בואו נגיד חחחחח ומה היה? קבוצה שאמרו לי שהיא קלה וסוכריה וזה... אבל תכלס היה לי טיפה קשה... יש להן מלא ריבים בינן לבן עצמן והיה קצת קשה להעביר תפעולה אבל סה"כ היה כיף ולמדתי מלא התחלתם תהליך קיץ בשבט? כןןןן איפה עברת/העברת את הפעולה? העברתי (!!) בשביל בין בצפר ברושים למתנ"ס מה לבשת מתחת לחאקי? סבא לבנה וחולצה של השבט מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: כל הפעולה החניכות היו צריכות לאסוף כמה שיותר שעועיות כדי לזכות בפרס בסופו של דבר חחחח אז כל כמה דק' זרקתי להן על הרצפה שעועיות חחחחח וסתם משהו מעניין שקרה: היה כיף ממש להתנסות ככה... פעם שעברה שהייתי עם קבוצה ככה (בליווים בפסח) אז היה פחות קשה האיש שעשה לך את היום: הרשג"דית של הגדוד למה? היא נתנה לי מוטיבציה ממש כאילו ואח"כ דיברנוו חחחח היא מדהימההה מסר לאיש שמעלך: שבוע טובבב
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "כולם קוראים לי לין... אבל יותר נעים לי שקוראים לי לין המלכה" מסקנה יומית: רק לא ה'!!!!!!! (או לפחות לא את הקבוצה הזאת חחח)

Loony Moony

New member
שמחה שהיתה חוויה

אצלנו עדיין לא אמרו אפילו מי מדריך מה ביום ירוק.. ויש מצב שיעשו אותו במחנה קיץ כי אין זמן

s h a r o n 7

New member
מחנה קיייייץ? ../images/Emo42.gif../images/Emo126.gif

וואי זה מאוחר ממש אצלינו יש אחד היום ואחד יום שלישי הבא במחנה קיץ יש את המרכזי פעילות שבטיים בהצלחה בכל אופן
מה את רוצה?

Loony Moony

New member
תכלס אני לא כל כך יודעת

וכן אני יודעת שמחנה קיץ זה מאוחר.. פשוט יש עוד פעולות הורים והיה רק עכשיו פסטיבל אז לא הספיקו...

liss 8D

New member
אם יש משהו שלמדתי מההתנסות

זה לא להחליט רק בגללה לגבי ההדרכה. ההתנסות שלי הייתה לפני שבוע, בנים ד', ה'קבוצה הקשה' של השבט. בהיכרות הם היו הכי סבבה בעולם, אני הייתי אופטימית, חושבת לעצמי "טוב, הם לא כאלה רעים כמו שחשבתי שיהיו" ואז, עם תחילת המשחק הראשון הם התחילו לקלל ולריב כמו שבחיים שלי לא תיארתי לעצמי שילדים בכתה ד' יקללו ויריבו. הפסקתי את הפעולה, ניסיתי לדבר איתם, לא הכי הלך\: המדריכה שלי והמרכזת הצעירה באו ודיברו איתם, בזמן שאני נכסתי לשבט. כשחזרתי הם היו פשוט מדהימים. אפילו נשארתי עם חלקם אחרי הפעולה לשחק פולו! זה היה פשוט הזוי. ולמשל, הקבוצה השניה של הבנים מ-ד', אלה המתוארים כתותחים וזהוזה, במחזור הראשון זו שהדריכה אמרה שהם פשוט מדהימים וזו שהדריכה אותם המחזור השני יצאה ממש מבואסת בפעולה. קיצר, לקחת בקלות ובע"ה, אם רק ירצה יהיה טוב
חיחי^^'

s h a r o n 7

New member
אני מסכימה ממש../images/Emo126.gif

ותכלס מזדהה... בליויים בפסח אמרו לי שקיבלתי קבוצה קשה ממש, אם לא הכי קשה בשבט ובהיכרות לפני הטיול הן היו חמודות ממש וגם אח"כ בטיול היה לי מדהים... כאילו יצאתי עם הרגשה מעולה וכן יש להן קצת שטויות וזה, אבל תכלס לא היה קשה כמו שציפיתי חחחח ודווקא עכשיו שהכינו אותי לקבוצה קלה וחמודה וזורמות והכל- היה מעפן... הכל הייתי צכה להסביר 30 פעמים וגם אז לא הלך... ולא יודעת... היה קשה אבל מה שכן... שרשמתי שלמדתי- התכוונתי שלמדתי כאילו ברמה של מה אני עושה פעם הבאה... לא בקטע של מה להדריך חחח
תודה בובייי

amit641

New member
ראיתי אותך היום ../images/Emo9.gif ../images/Emo129.gif

שאני הייתי בכיתה ה' היה לנו יום ירוק עם מישהי שהדריכה אותנו בכיתה ו' והיא סיפרה לנו שאחרי היום ירוק שהיה לה איתנו היא רצתה לא להדריך... אז זה לא נורא כמו שזה נראה... חניכים תמיד אוהבים להרוס פעלות של חמישיסטים. אני זוכרת שלנו היה ימים ירוקים ותמיד הרסנו אותם חח אה ועכשיו נזכרתי שגילי הייתה מדריכה ביום ירוק שלנו שהיינו בכיתה ה' ועשינו לה את המוות! חח יש לך יום ירוק גם שבוע הבא או שזה ילדים אחרים?

s h a r o n 7

New member
חח אני זוכרת שלינקר הייתה מדריכה../images/Emo126.gif

שלי ביום ירוק פעם פעם פעם פעם מי היה מדריך שלך שנה שעברה? ובכיתה ה' נוריק? כעיקרון יש לנו יום ירוק שבוע הבא אבל אני לא מדריכה חח

Loony Moony

New member
פעולה הפוכה

שם / כינוי: ענבל שבט: הנשיא הנהגה: תל אביב תפקיד: חמשושית שעת הגעה לשבט: 16:20 שעת חזרה מהשבט: 20:40 כמה חניכים הגיעו? אין לי מושג איך היה? ממש כיף :] ומה היה? פעולה הפוכה לכל השבט, לנו פעולה רגילה על לקחת אחריות בקשר לסיגריות, אלכוהול, אנורקסיה התחלתם תהליך קיץ בשבט? אמממ איפה עברת/העברת את הפעולה? בשני דגלים מה לבשת מתחת לחאקי? גופייה חומה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מדריכה שלי התבלבלה במשחק אחרי שקראה לנו מפגרים
וסתם משהו מעניין שקרה: נפתחה ההרשמה למפעלי קיץ האיש שעשה לך את היום: שיררר למה? כי היא פשוט מותק מסר לאיש שמעלך: עוד מעט יש לך חלוץ הנהגה!! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "את נראית היפית. לכי תחבקי עצים" מסקנה יומית: שבט הנשיא אימפריה

s h a r o n 7

New member
יש תמונה של היוטה שלכם../images/Emo126.gif

בפליירים חחחח הנשיא חוגגגגגג

........./images/Emo110.gif

שם / כינוי: לירונע שבט: יובל הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ד' בנים שעת הגעה לשבט: 3 וחצי שעת חזרה מהשבט: 8 אבל הגעתי הביתה ב9 כמה חניכים הגיעו? לאמדבריםעלזה איך היה? נחמד ומה היה?פעולת נושא שבטי והנהגתי התחלתם תהליך קיץ בשבט? אהא איפה עברת/העברת את הפעולה? בדשא מתחת לשבט מה לבשת מתחת לחאקי? גופיה לבנה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מממ לא לפה וסתם משהו מעניין שקרה: יומולדת ללינויי!! האיש שעשה לך את היום: ממ חניכיםם למה? כי הם הכי מקסימים בעולםם!! מסר לאיש שמעלך: יומטוב! אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:אין על החניכים שלי:]

amit641

New member
עונה :) ../images/Emo129.gif

שם / כינוי: עמית שבט: ג' הנהגה: ת"א יפו תפקיד: חניכת ח' שעת הגעה לשבט: ארבע וחצי שעת חזרה מהשבט: שבע כמה חניכים הגיעו? בגדוד משהו כמו 35. בשבט 550 נראה לי... איך היה? כיף ומה היה? פעולה ואז פורום קיץ התחלתם תהליך קיץ בשבט? כן איפה עברת/העברת את הפעולה? בביצפר היסודי ואז בחדר חמישיות מה לבשת מתחת לחאקי? גופיית סבא לבנה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: היה ממש מצחיק בפעולה וסתם משהו מעניין שקרה: פורום קיץ מסר לאיש שמעלך: שבוע טוב :) אייקון שמתאר את היום: =/ ואייקון שמתאר את הפעולה: :) מסקנה יומית: עוד שבוע וחצי סמינר הבטחה הודגש באמצעות מדגישומטיק

noname202

New member
ממ

לא הייתי ביומפעילות, אז עונה על הפעולת שכבה שהייתה לנו עכשיו אעעע שם / כינוי: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ח' שעת הגעה לשבט: [לקריון] 7 ועשרה שעת חזרה מהשבט: [מהקריון] 10 וחצי בערך כמה חניכים הגיעו? היינו ממ...8-9 איך היה? מטורףף ומה היה? פעולת חנויות כזאת מגניבה בטירוף התחלתם תהליך קיץ בשבט? יאפ איפה עברת/העברת את הפעולה? בקריון [הקניון של קרית ביאליק] מה לבשת מתחת לחאקי? לא הייתי עם חאקי :$ באתי מטקס מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: כל הערב היה די משעשעD: לא ממש יודעת וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: שי למה? כי היא חומד [למרות שאני שונאת אותה] מסר לאיש שמעלך: נמ אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "אררררררררררר אני שונאת את שייי" מסקנה יומית: וואוו

gorck

New member
סתם יום כיפי...

שם / כינוי: עופר שבט: נוה מגן הנהגה: שר"דר תפקיד: יו"ר ועדת פני-שבט שעת הגעה לשבט: 14:30 שעת חזרה מהשבט: 22:30 כמה חניכים הגיעו? 3 חברות ועדה איך היה? יום כיף.... ומה היה? עד 4 ניקינו וסידרנו ת'שבט, ב4 וחצי הגיע רותם יואלי ודיבר קצת עם השכב"ג, אח"כ ישיבת ועדה החלטנו על גלופה לחולצת פנ"ש 2007. התחלתם תהליך קיץ בשבט? מזמן... איפה עברת/העברת את הפעולה? בחדר ממוזג מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת שכב"ג מחנ"ק 2004 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: לא לכאן וסתם משהו מעניין שקרה: לא לכאן האיש שעשה לך את היום: אני! למה? לא יודע, לא היה לי כוח לרשום אחרים מסר לאיש שמעלך: מי זה?! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
) ציטוט יומי: אין לי כוח מסקנה יומית: עייפות זה חשוב

Big Joni1

New member
נמנמנמ

שם / כינוי: ג'וני שבט: רמת חן הנהגה: דר"ג תפקיד: מדריך ה' שעת הגעה לשבט: 3 וחצי שעת חזרה מהשבט: 7 וחצי כמה חניכים הגיעו? 4 (יום קשה) איך היה? אחלה ומה היה? צחוקים התחלתם תהליך קיץ בשבט? התחלנו איפה עברת/העברת את הפעולה? מאחורי הבצפר מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה צהובה של צר"ח ובוקסר שחור מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניך אחד לקח את כל הברד שלו ושפך לחניך אחר על הראש
וסתם משהו מעניין שקרה: :S האיש שעשה לך את היום: הרשג"דית שלי. למה? עשתה לי שיחת מוטיבציה טובה. מסר לאיש שמעלך: מקורה? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "תחשוב לפני שאתה חושב" כתובת גרפיטי שראיתי. מסקנה יומית: להפסיק להרביץ לחניכים שלי. ג'וני

עונה:)

שם / כינוי: שירשרלו שבט: שורק הנהגה: חוף תפקיד: חניכת ח':) שעת הגעה לשבט:17:00 שעת חזרה מהשבט:אממ אחרי הפעולה הלכתי עם לידור לאכול אז אממ 20:00? כמה חניכים הגיעו? 24 :) איך היה? כיף ומה היה?אממ פעולה על החזון של התנועה ובסוף שאלות למי שהיה לראיון הבטחה התחלתם תהליך קיץ בשבט?כן איפה עברת/העברת את הפעולה? בשבט חח מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה מחנ"ק 2004 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חח מטרות בצופים "לא להיות עמרי זליג", והעיפו את הגדוד שלי מהת"ס:S וסתם משהו מעניין שקרה: אממ מלחמת בלוני מים באמצע הפעולה?:O האיש שעשה לך את היום:סתיו למה? כי הוא ממש מצחיק וחמודי:) מסר לאיש שמעלך: שלישי שלום!:) אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "מי שיאכל הרבה עמבה-ירקוד סמבה"D: מסקנה יומית:פעיל יותר נמוך מחניך, סתם לא:)

למעלה