שלישישישבת!

yaeltyl

New member
שלישישישבת!

קודם כל ממשיכה את שיר אלון-שישי שלום לכולם:) שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? התחלתם תהליך קיץ בשבט? איפה עברת/העברת את הפעולה? מה לבשת מתחת לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

yaeltyl

New member
ועונה- יום הפוך!

שם / כינוי: יעל שבט: שורק הנהגה: חוף תפקיד: היום-חניכת ה'! שעת הגעה לשבט: 13:30 שעת חזרה מהשבט: 20:00 בערך כמה חניכים הגיעו? לאדעת לא ספרתייי איך היה? כיף:) ומה היה? יום הפוך, החניכים מחליפים את כל בעלי התפקידים בשבט התחלתם תהליך קיץ בשבט? בטח איפה עברת/העברת את הפעולה? עברתי- בכל רחבי השבט מה לבשת מתחת לחאקי? ים אל ים 2005 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מה לא! וסתם משהו מעניין שקרה: אממ.. לאדעת>< האיש שעשה לך את היום: כל העולם בערך למה? ככה:) אייקון שמתאר את היום: (= ואייקון שמתאר את הפעולה: :) ציטוט יומי: "אני לא מבין איך את מעבירה אפילו פעולה אחת!" (לא לי אמרו..) מסקנה יומית: עוד שניה סוף שנה

את מתכוונת ל..

ממשיכה את שיר כהן. שם / כינוי: יולי שבט: אלומות השבט הכי משוגע הנהגה: שאר"צצ תפקיד: מדריכת ד' + צוות שכב"גייה שעת הגעה לשבט: 14.35 שעת חזרה מהשבט: 20.30 כמה חניכים הגיעו? 6 איך היה? מעולההה ומה היה?חשיפת נושא למחנה קיץ התחלתם תהליך קיץ בשבט? בטחחח איפה עברת/העברת את הפעולה? בחורשה מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה כחולה יפה כזו של TNT מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וואו קרו הרבה דברים, למשל אחרי ההבטחה החזרתי חבלים למכולה, הדלת הייתה סגורה וחשבתי שהיא נעולה אז שעה עמדתי שם בלי לזוז, עד שבא ראש"גד אחד ואמר לי" תפתחי ת'דלת יא נעל" וסתם משהו מעניין שקרה: נשארתי בשבט אחרי הפעולה רק בשביל ההבטחה האיש שעשה לך את היום: לורן חניכה שלי למה? היא כמעט בכתה כשהסברנו לה שלא נדריך אותם שנה הבאה מסר לאיש שמעלך: לילה טובבייקקק אייקון שמתאר את היום: XD ואייקון שמתאר את הפעולה: :) ציטוט יומי: "ממש לא שירוכייפים יותר נכון שירוגעליים" אחת החניכות אחרי שהסברתי להן על השירוכימיים מסקנה יומית: מערך קיץ זה דבר טוב מוראל חדש של חניכות שלי.. המצאנו היום. - לפי "קצבבב וקצבבב" "שבט אלומות הולך ובא הולך ובא בא שבט אלומות שבט אלומות, שבט הכי משוגע שבט אלומות בואו לפה כי לא נפסיק לשיר שבט אלומות בואו לפה נעיר את כל העיר"

יאללה מחר סמינר קיץץ :)

שם / כינוי:אורנית שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ה' שעת הגעה לשבט:3 שעת חזרה מהשבט:חחח 11:30 ככה
נו כי היינו באיזה משהו של המועצת נוער כמה חניכים הגיעו? יותר מידי
איזה 28 בגדוד איך היה? חרא ומה היה?פעולת כחול לבן התחלתם תהליך קיץ בשבט?ממ כן איפה עברת/העברת את הפעולה? בחוץ מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת צפונבורי 2005 מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: נמנמנ.... וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: אמ...אין ממש מישהו מיוחד.. למה? מסר לאיש שמעלך: היוווווווש
אייקון שמתאר את היום: אין לי כוח ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: "בולבול שעיר" [שקד החניך שלי...נו מה
] מסקנה יומית:"והעיקר והעיקר שבט עידן שבט עידן כאן והעיקר והעיקר שבט עידן כ-א-ן-!" :)

hadarinke

New member
עונה...

שם / כינוי: הדר שבט:
און הנהגה: דר"ג תפקיד: חניכת ח'
שעת הגעה לשבט: משהו כמו עשרה ל5...הגעתי עם דניל באיחור... שעת חזרה מהשבט: 6 וקצת... כמה חניכים הגיעו? הרבה!! איך היה? בהתחלה בסדר, אחר כך סבבה, ואז דיי חרא... ומה היה?נכנסתי בדיוק שבאו לשחק את מלך החיות רק בסטייל המחנה שלנו (ישראל), אז עם אנשים מההסטוריה הישראלית או משהו כזה... התחלתם תהליך קיץ בשבט?
איפה עברת/העברת את הפעולה?לשניה בחדר גדוד, ואז ברחברת מפקדים ובסוף שוב בחדר.. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת גדוד
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ממ הציעו לנו וועדות למחנה והיינו צריכים לבחור, ולא יצא כמו שרציתי...טוב הדר
דיי להיות אגואיסטית
וסתם משהו מעניין שקרה:אני ודניאל קנינו לפני הפעולה מתנות ממש יפות לחברות שלנו
האיש שעשה לך את היום: ליתמור (ליתי+לימור) למה? כי היה להן מומולדת:) מסר לאיש שמעלך: שבת שלום וחיים טובים
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה::-| ציטוט יומי: לא זוכרת עזבו אותי משטויות מסקנה יומית:נמנמ.....

cohen shir

New member
תתרגשו, אני עומדת לענות עכשיו 4 פעמים...../images/Emo42.gif

סמינר שכב"גי הנהגת שארון צפון+פעולה
פעם ראשונה על הסמינר כראשג"דית. פעם שנייה על הסמניר כיו"רית. פעם שלישית על העלייה ליער. פעם רביעית על הפעולה בשישי.
עונה בפעם ה1 על הסמינר כראשג"דית
שם / כינוי:
שבט:
הנהגה:
תפקיד:
שעת הגעה לשבט:
שעת חזרה מהשבט:
כמה חניכים הגיעו?
איך היה?
ומה היה?
התחלתם תהליך קיץ בשבט?
איפה עברת/העברת את הפעולה?
מה לבשת מתחת לחאקי?
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:
וסתם משהו מעניין שקרה:
האיש שעשה לך את היום:
למה?
מסר לאיש שמעלך:
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:
מסקנה יומית:
עונה בפעם ה2 על הסמינר כיו"רית
שם / כינוי:
שבט:
הנהגה:
תפקיד:
שעת הגעה לשבט:
שעת חזרה מהשבט:
כמה חניכים הגיעו?
איך היה?
ומה היה?
התחלתם תהליך קיץ בשבט?
מה לבשת מתחת לחאקי?
וסתם משהו מעניין שקרה:
האיש שעשה לך את היום:
למה?
מסר לאיש שמעלך:
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:
מסקנה יומית:
עונה בפעם ה3 על העלייה ליער
שם / כינוי:
שבט:
הנהגה:
תפקיד:
שעת הגעה לשבט:
שעת חזרה מהשבט:
כמה חניכים הגיעו?
איך היה?
ומה היה?
התחלתם תהליך קיץ בשבט?
מה לבשת מתחת לחאקי?
וסתם משהו מעניין שקרה:
האיש שעשה לך את היום:
למה?
מסר לאיש שמעלך:
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:
מסקנה יומית:
עונה בפעם ה4 על הפעולה
שם / כינוי:
שבט:
הנהגה:
תפקיד:
שעת הגעה לשבט:
שעת חזרה מהשבט:
כמה חניכים הגיעו?
איך היה?
ומה היה?
התחלתם תהליך קיץ בשבט?
מה לבשת מתחת לחאקי?
וסתם משהו מעניין שקרה:
האיש שעשה לך את היום:
למה?
מסר לאיש שמעלך:
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:
מסקנה יומית:
נראלכם באמת שיש לי כוח אחריי הסמינר הזה לענות על הכל?! אני אסכם בפשטות..... מחנה קיץ 2007 הולך להיות המחנה הטוב בעולם שכמותו עוד לא נראה!!! שכב"ג אלון הוא האולימפוס של ההנהגה, השכב"ג הכי לא שפוי בעולם, שדפק את הכניסה של החיים של העולם לסמינר ואת הריקוד מחנה הכי מהמם שנראה בתנועה העולמית שחוגגת 100 שנה!!!! אני מתה על כל היוסופים, מנדים, אייבלים, פוקים, קוקים, טופחים וכל המוזרויות שיש לנו בהנהגה! שארון צאפון ההנהגה הכי טובה בעולםםםם!!!!!!!1 לסיכום בפשטות - שכב"ג אלון הוא אלוהים!!!!!! היה לפרצפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!! יער ציפורי - [כמה טוב שבאת הבייתה.... כמה טוב שבאת פתאום...] - תתכונן, מח"צ 2007 של שבט אלון מתקדם אלייך בצעדיי ענק! הולך להיות..... טירופוס!!!!!!!!!!!!!

אגב שירול

לא ראיתי אותך וזה ממש לא יפה. שמת לב שהעבירו אתכם מקום ואחר כך שוב דחסו קצת לכיוון אפיק כי בן יהודה גדלו והתשלטו לנו על השטח?! היער ממש נראה שונה בלי כל המבנים והגדרות והצמחים שפתאום צמחו שם. וואי וואי הולך להיות (תחליב רחצה) לפאנים!!!!

cohen shir

New member
מכל סיפור הדחיפות שאין מקום ושההנהגה גדלה....

בן יהודה דחפו אתכם ובצדק, אתם דחפתם את לביא, לביא אותנו..... אפיק דחפו אותנו גם מהצד השני ורק לאלון לא נשאר..... אז אלון הלך הלך הלך הלך הלך הלך לנימי אחריי שהוא רקד ועשה שטויות והיה לו כייף בשיחת פתיחה.... ונימי שונא את אלון בזמן האחרון אז הוא אמר שזה מה יש....
שימי לב, נמרוד מת על פולג באמת שהוא מת עליהם!!!! ועוד משהו.... נראלי שראיתי אותך מרחוק כזה אבל לא הספקתי להגיד לך שלום נעלמת לי....

cohen shir

New member
אגב ההנהגה גדלה ואין מקום ביער....

אם ההנהגה תמשיך לגדול עוד ועוד גם בשנה הבאה יש מצב שיהיו שני מחזורים נראלי....

אחח איזה סמינר הזוי מהתחת..

צודקת באמת.. אממ נראלי שגם אני בעצם ראיתי אותך מרחוק. כשהתיישבנו ביער אחרי שרקדתם ישבת ליד יעל?

cohen shir

New member
את הריי יודעת שאני שונאת אותך אז מה זה משנה?!

סתם הדרדרי! אני מתה עלייך אחות קטנה שלי.

למעלה