ציוד../images/Emo70.gifציוד../images/Emo70.gifציוד../images/Emo70.gif
שם / כינוי: חן/ חנוש' המדהימה...
שבט:
שבט עמית המושלם כפרה עליו
הנהגה: הנהגת איילון
הנהגה שיגעון
תפקיד: מחסנאית מטורפת וכמובן שמגניבה ברמות היסטריות
שעת הגעה לשבט: 16:00
שעת חזרה מהשבט: 21:30
כמה חניכים הגיעו? מספיק.
איך היה? היה פאנן בהתחלה ואח"כ מחרפן.. הגעתי לסף העצבים שלי ופשוט הייתי כל כך עצבנית ועייפה ורק רציתי לחזור הביתה לראות מרחק נגיעה...
ומה היה? הגיע מלא מלא ציוד למושמושים לטיול פסח אז היינו צריכים לספור ולראות שהכל הגיע ואז לארגן את זה בארגזים לכל צוות לפי הרשימה שלו והיה כל כך הרבה ציוד וחצי מזה בטח סתם לא ישומש... וקיצר סידרנו את הכל בארגזים לפי גדודים וזה היה נוראי וכולי נחתכתי מבריסטולים והתלכלכתי בנצנצים וגזרתי את עצמי יחד עם המיליוני מטר אלבד שגזרתי ונפלו עליי כל כך הרבה דברים וקיצר היה נחמד אבל מייגע וזוועה וכל פעם באים אנשים ומבקשים דברים כאילו הם לא רואים שאנחנו עסוקים ומתחילים לצעוק עלינו וקיצר... התחרפנתי ברמות היסטריות עד שבסוף התפרצתי והתחלתי לצעוק על הצוות המסכן שלי {בודי וג'וני באמת סליחה מקרב לב אני מתה עליכם} ואז הם הרגיעו אותי עם חבילת עוגיות שוקולד צ'יפס טעימות ברמות ובקבוק גדול של נסטי
ואז נרגעתי וחזרנו לעבוד עד תשע.. שעתיים שלמות לקח לנו לסדר הכל
איפה העברת את הפעולה? במחסן החמים והבטוח מפני גשם שלי
מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה ארוכה דקה של פוקס ...
מה לבשת מעל לחאקי? סוייטשירט שכבה מזעזע שהוצאנו בפטי"ק...
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: הותקפתי על ידי בריסטולים ענקיים בכמויות מטורפות
וגם אני ובודי שיגענו את הקופאית כדי שתיתן לנו מבצע {לא עבד בסוף
}
וסתם משהו מעניין שקרה: הגיע מלא מלא מלא מלא ציוד חדש {שבטח יגמר תוך יום-יומיים....}
האיש שעשה לך את היום: בודי וג'וני...
למה? כי אני מתה עליהם והם צוות מדהים והם יודעים איך להרגיע אותי כשאני במצבי לחץ ועיצבון והם מדהימיםיםיםיםיםים
מסר לאיש שמעלך:לעולם לא להזמין ציוד למושמושים ברמה מטורפת כי זה סתם בזבוז כסף וזמן וחיים של המחסנאים
החמודים
אייקון שמתאר את היום:
{כי חילקנו את הציוד לארגזים וכל היום רק ראיתי ארגזים בעיניים ואני מומחית בלהרכיב ארגזים
}
ואייקון שמתאר את הפעולה: כנ"ל שאלה קודמת...
ציטוט יומי: "שוחי אל תיגע לי בעוגיות.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " {אני צועקת על שוחי שמנסה לקחת לי עוגיות
} / "למה אני חברה שלה...? " {אני מנסה להבין למה אני חברה של ז'יק ועד עכשיו לא מצאתי תשובה..}
מסקנה יומית: מלא מלא מלא ציוד זה לא דבר טוב
וגם אנשים לא