שלישישבת
+
=

cohen shir

New member
שלישישבת../images/Emo161.gif+../images/Emo157.gif=../images/Emo23.gif

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? איפה העברת את הפעולה? מה לבשת מתחת לחאקי? מה לבשת מעל לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

cohen shir

New member
עונה../images/Emo9.gifיש לי תפקיד חדש!../images/Emo99.gif

שם / כינוי
שיר. שבט
אאאאאאאאאאאאאע-לון! הנהגה
שאר"צ תפקיד
ראשמ"דית
, ראש אוטובוס בטיול פסח שבטי, מדריכה בסי"ס 2007 ועושה שטויות רשמית בישיבת שכב"ג. שעת הגעה לשבט
15:15. שעת חזרה מהשבט
20:20. כמה חניכים הגיעו?
מלאמלאמלאמלאמלא! איך היה?
מטורף! ומה היה?
כיף גדול וענקי! איפה העברת את הפעולה?
מגרש, חורשה, מועדון, חורשה, פרגולה, מגרש. מה לבשת מתחת לחאקי?
גופיה ירוקה. מה לבשת מעל לחאקי?
סוואצ'רט אדום. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה
במבה עם חומוס זה מסריח! וסתם משהו מעניין שקרה
הייתה פעולה עם חמשושים ביחד.
האיש שעשה לך את היום
יעלוש. למה?
ככה! היא כזאת מדהימה! אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה! מסר לאיש שמעלך
שיהיה פסח מהמם!
אייקון שמתאר את היום
ואייקון שמתאר את הפעולה
ציטוט יומי
"אולי בהיכרותה המעמיקה הזאת הוא יספר לנו עליו קצת יותר... כמו נגיד על זה שהוא יצא מהארון!" מסקנה יומית
מטונף זאת אחלה מילה!

cohen shir

New member
ממש מזל"ט.

מדריכה מהצוות שלי פרשה ואין בנתיים מי שיחליף אותה.

cohen shir

New member
זה היה בציניות מוחלטת. ../images/Emo4.gif

למען האמת דרושה לי בדחיפות הפסקה כללית מצופים לאיזה שבוע-שבועיים. אבל אני הכי לא אחת שזורקת זין ואומרת תסתדרו... נחייה ונראה, נקווה שימצא מחליף...

MayLuvsDoug

New member
שמעתי על זה.

לא יכולה להבין אנשים שפורשים. \: בהצלחה אהובתי!D:

השנייהה

שם / כינוי: ילדת ריטלין שבט: אלומות - השדים האדומים הנהגה: שאר"צצצצצצצצ תפקיד: מדריכת ד' בנות שעת הגעה לשבט:17.15 שעת חזרה מהשבט: 19.06 כמה חניכים הגיעו? 11 איך היה? מעולההה ומה היה? טקס עניבות + פעולה חופשית איפה העברת את הפעולה? בחורשה, בבית לולה מה לבשת מתחת לחאקי? חולה ארוכה וחולצת שבט מחנ"ק 2006 מה לבשת מעל לחאקי?כלום קפאנו כולנו מקור מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: התבלבלתי במשחק אז סתם המצאתי שאני מנסה לבלבל אותן וסתם משהו מעניין שקרה: החניכות לא סובלות את אחת החניכות עד כדי כך שהן לא רוצות לגעת בה..אני מרחמת עליה האיש שעשה לך את היום: לילך האמא של שתי חניכות למה? כי היא הביאה לי פיצה למרות שלא רציתי.. מסר לאיש שמעלך: שירו מדהימה אחת!! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "אוי אוי אוי" מסקנה יומית:אני בלתי נראית

gorck

New member
גמני...

שם / כינוי: עופר שבט: נוה מגן הנהגה: שר"דר תפקיד: יו"ר פנ"ש ט' + חבר קומנגו שעת הגעה לשבט: 4 שעת חזרה מהשבט: 10 וחצי כמה חניכים הגיעו? חבר ועדה אחת...אבל זה בסדר... איך היה? האמת שקצת התאכזבתי אבל סבבה ומה היה? הייתה אמורה להיות ישיבה ראשונה...אבל לא הייתה...הייתי במטווח M-1. איפה העברת את הפעולה? לרא העברתי מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה לבצפר מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

noname202

New member
עונה

שם / כינוי: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ח' שעת הגעה לשבט: 3 שעת חזרה מהשבט: 10 כמה חניכים הגיעו? לא העברתי היום פעולה [לא לקבוצה שלי לפחות...] איך היה? נחמד ומה היה? יומפעילות. רוב החניכים שלי בלהקה בשם "כובע טמבל" [הלהקה הייצוגית של מוצקיןD:] אז לא הייתה פעולה...אז סתם עזרתי ואח"כ מור ואני החלפנו מישהי, ואח"כ הלכנו להופעה של החניכים המדהימים שלנו
פשושי על, ממש אבל. אח"כ חזרנו לשבט ואז פעולת שכבה, וממ..זהו איפה העברת את הפעולה? בחוץ :X מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה ארוכה שחורה מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מממ וסתם משהו מעניין שקרה: מוקי :X האיש שעשה לך את היום: החניכים שלי למה? כי הם היו כאלה פשושי על!
מסר לאיש שמעלך: שבוע טוב אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה: נמ ציטוט יומי: "עטופה בירוק מלאה תושבים..." מסקנה יומית:נמנמנמ

the useless

New member
עונה

שם / כינוי: שאקד שבט: סהר הנהגה: חוף תפקיד: מדריך ו' שעת הגעה לשבט: 18430 שעת חזרה מהשבט: 21:30 כמה חניכים הגיעו? רק שכב"ג [פעולת שכב"ג] והיינו משהו כמו 15 איך היה? מנווט P: ומה היה? הקורס למדו לנווט [קצת] איפה העברת את הפעולה? אני העברתי את הפעולה?! איזה מאגניב אני! מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה של הצוות שלי מה לבשת מעל לחאקי?חאקי מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: קרה? וסתם משהו מעניין שקרה: אמממ בנצי ניסה להתחיל עם רותם וארז היה עייף XD האיש שעשה לך את היום: רוני, כי השקפת עולמינו על חוליגנים דומה; להשמיד את כולם! למה? אע.. אממ. הרסתי את החידון PX מסר לאיש שמעלך: אני חתיך, ואת/ה? אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "תעיף את הזין שלך ממני!" [מצטער, הייתי חייב XD זה קרע אותי!] מסקנה יומית:שצריך להעיף אותו ממנו...

lolita205

New member
ציוד../images/Emo70.gifציוד../images/Emo70.gifציוד../images/Emo70.gif

שם / כינוי: חן/ חנוש' המדהימה...
שבט:
שבט עמית המושלם כפרה עליו
הנהגה: הנהגת איילון
הנהגה שיגעון
תפקיד: מחסנאית מטורפת וכמובן שמגניבה ברמות היסטריות
שעת הגעה לשבט: 16:00
שעת חזרה מהשבט: 21:30
כמה חניכים הגיעו? מספיק.
איך היה? היה פאנן בהתחלה ואח"כ מחרפן.. הגעתי לסף העצבים שלי ופשוט הייתי כל כך עצבנית ועייפה ורק רציתי לחזור הביתה לראות מרחק נגיעה...
ומה היה? הגיע מלא מלא ציוד למושמושים לטיול פסח אז היינו צריכים לספור ולראות שהכל הגיע ואז לארגן את זה בארגזים לכל צוות לפי הרשימה שלו והיה כל כך הרבה ציוד וחצי מזה בטח סתם לא ישומש... וקיצר סידרנו את הכל בארגזים לפי גדודים וזה היה נוראי וכולי נחתכתי מבריסטולים והתלכלכתי בנצנצים וגזרתי את עצמי יחד עם המיליוני מטר אלבד שגזרתי ונפלו עליי כל כך הרבה דברים וקיצר היה נחמד אבל מייגע וזוועה וכל פעם באים אנשים ומבקשים דברים כאילו הם לא רואים שאנחנו עסוקים ומתחילים לצעוק עלינו וקיצר... התחרפנתי ברמות היסטריות עד שבסוף התפרצתי והתחלתי לצעוק על הצוות המסכן שלי {בודי וג'וני באמת סליחה מקרב לב אני מתה עליכם} ואז הם הרגיעו אותי עם חבילת עוגיות שוקולד צ'יפס טעימות ברמות ובקבוק גדול של נסטי
ואז נרגעתי וחזרנו לעבוד עד תשע.. שעתיים שלמות לקח לנו לסדר הכל
איפה העברת את הפעולה? במחסן החמים והבטוח מפני גשם שלי
מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה ארוכה דקה של פוקס ...
מה לבשת מעל לחאקי? סוייטשירט שכבה מזעזע שהוצאנו בפטי"ק...
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: הותקפתי על ידי בריסטולים ענקיים בכמויות מטורפות
וגם אני ובודי שיגענו את הקופאית כדי שתיתן לנו מבצע {לא עבד בסוף
}
וסתם משהו מעניין שקרה: הגיע מלא מלא מלא מלא ציוד חדש {שבטח יגמר תוך יום-יומיים....}
האיש שעשה לך את היום: בודי וג'וני...
למה? כי אני מתה עליהם והם צוות מדהים והם יודעים איך להרגיע אותי כשאני במצבי לחץ ועיצבון והם מדהימיםיםיםיםיםים
מסר לאיש שמעלך:לעולם לא להזמין ציוד למושמושים ברמה מטורפת כי זה סתם בזבוז כסף וזמן וחיים של המחסנאים
החמודים
אייקון שמתאר את היום:
{כי חילקנו את הציוד לארגזים וכל היום רק ראיתי ארגזים בעיניים ואני מומחית בלהרכיב ארגזים
}
ואייקון שמתאר את הפעולה: כנ"ל שאלה קודמת...
ציטוט יומי: "שוחי אל תיגע לי בעוגיות.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " {אני צועקת על שוחי שמנסה לקחת לי עוגיות
} / "למה אני חברה שלה...? " {אני מנסה להבין למה אני חברה של ז'יק ועד עכשיו לא מצאתי תשובה..}
מסקנה יומית: מלא מלא מלא ציוד זה לא דבר טוב
וגם אנשים לא

amit641

New member
אני ../images/Emo129.gif

שם / כינוי: עמית שבט: ג' הנהגה: ת"א יפו תפקיד: חניכת ח' שעת הגעה לשבט: ארבע וחצי שעת חזרה מהשבט: שבע כמה חניכים הגיעו? 40 בערך איך היה? מצחיק ומה היה? פעולה עם שבט דן איפה העברת את הפעולה? חדר חמישיות ואז ליד המתנ"ס מה לבשת מתחת לחאקי? סוודר אפור מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: איך שהם צחקו על הנעליים שלה וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: שיהיו לך חיים יפים :) אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

hadarinke

New member
אני אני אני בוא אני אני...

שם / כינוי: הדר שבט: און!! הנהגה: דר"ג תפקיד: חניכת ח' שעת הגעה לשבט:5 שעת חזרה מהשבט:7 כמה חניכים הגיעו? 27 אם אני לא טועה איך היה? נייס ומה היה? אממ התחלקנו לקבוצות של הגדוד (מושמושים,ארגון ויציאות וכו.)וקבענו כל מיני דברים איפה העברת את הפעולה? מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה מה לבשת מעל לחאקי?סווצ'רט מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:לא זוכרת... וסתם משהו מעניין שקרה: לא לפה:p יש קוראים סודיים האיש שעשה לך את היום: פירפיר למה? כי בא לי מסר לאיש שמעלך:נייס דיי אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: ---- מסקנה יומית:בוטן זה יאמי

למעלה