שלילי

יעל@

New member
שלילי ../images/Emo7.gif

רציתי גם להגיד תודה לכולכן (גם לך ליאור) על העידוד והתמיכה בכל החודש האחרון. כן ידעתי את התשובה מראש - למרות שהיו שני עוברים יפים רירית יפה, אבל משהו לא נדבק לי שם בפנים. אני מתלבטת לגבי החזרה המוקפאים, האם לחכות חודש או כבר לעשות החודש. אני מתלבטת בין איזה קבר של צדיק שמכניס להריון.... לאיזה דיקור סיני... בקיצור כבר לא יודעת מה יעזור. תודה על ההקשבה, ועל החברות, יעל

רומי^^

New member
אוווווווווווווייייייי../images/Emo10.gif מתוקה

וכל כך כל כך רציתי שיצליח לך, מתוקה. באמת באמת. לא אוכל לעזור לך עם הקברי צדיקים, כי אני ממש ממש לא מאמינה בזה אבל אוכל רק לחבק חזק חזק
ולקוות שתוכלי להתגבר במהרה.

TWEETY =^.^=

New member
אופפפפ יעל ../images/Emo7.gif

מצטערת בשבילך,,,,החודש הזה היה ממש מכה , יותר שלילי מחיובי, ממש אופפפפפ לגבי ההתלבטות, לא חשוב מה שתשלבי, צדיק או כופר חי או מת, דיקור סיני תילאנדי או אינדיאני,,,,העיקרררררררר שיהיה הריון ומהר

יעל@

New member
עם דמעות בעיניים אני ממשיכה...

אז ככה במקום קבר הצדיקים הזמניתי מקום על הטיסה לגרמניה בחנוכה, ונראה לי שכדי לא להלחץ אני אעשה הפסקה החודש, וחודש אחר כך כשאני אתאושש ואחזור עם המלתחרה החדשה של הבגדים מגרמניה אני אמשיך בטיפולים. שבורה אבל מתאוששת. יעל אתן כל כך מקסימות, באמת, דרך אגב לא רוצה לספר לאף אחד על השלילי הזה, אתן היחידות שאני מסוגלת לדבר איתן על זה. מליון תודה

את מדהימה!

איזה התאוששות מהירה! באמת חבל לקרוא שזה שלילי, אבל מקוה בשבילך שזה שלילי אחרון. אם את יכולה לא לספר על השלילי-לדעתי זה עדיף. יותר קל ככה. לגבי המוקפאים- בטיפול הקודם החזירו לי מיד אחרי הכשלון (יש יתרון כי את עדיין בדיכוי) אבל זה קצת קשה, כי תתכונני לאפשרות שאולי אולי (הלוואי שלא) גם במוקפאים זה לא ידבק ואז יש לך שלילי נוסף בטווח קצר של זמן. לי זה היה קשה. הפעם נראה לי שאשמור על המוקפאים ואם לא תלך ההחזרה הנוכחית- אתחיל מחדש טיפול שלם. ושוב, את מדהימה!

מרב.

New member
אישה חזקה

יעלי יקרה, ההרגשה מוכרת וכואבת, וטוב עשית שדילגת מעל קברות הצדיקים והמחטים הסיניות, ועשית את הדבר הטוב ביותר שיכולת לעשות- חופשה אמיתית, לא רק מהטיפול אלא מהעולם. עכשיו את כואבת מדי לחשוב ולחשב אפשרויות וסיכויים, ולמרות שהנסיעה מפיחה בך כוחות חדשים, את בפנים עוד כואבת את השלילי הזה. מבינה ומכירה את ההרגשה הזו ש"משהו לא נדבק" שם, מין אינסטינקט נשי שכזה, שאני תוהה לפעמים מה יבשר לנו כאשר כן נהיה בהריון- זה הרי יקרה פעם... תבלי לך בחו"ל, תשתדלי לא לחשוב על כל מה שקשור לפוריות, וכמו סקארלט, תשאירי את הדאגות למחר. שולחת חיבוקים וניחומים, עם ריח של חו"ל, תביאי לנו קצת שלג וקור אירופאי, וחזרי אלינו עם ברק בעיניים... מרב

אוי ../images/Emo10.gif

איזה יום ראשון מגעיל זה. כל הכבוד על האומץ לאסוף את עצמך ולנסוע. תתלבשי חם, תקני מלתחה חדשה (לא יותר מדי, שלא יכאב הלב אח"כ כשהבטן תתפח
) ותחזרי בכוחות מחודשים לחתירה. נחכה לך.

אושרת@@

New member
אויש יעל איזה באסה, אחרי כל השאלות

אתמול בצ´ט על ההרגשה שלפני....... חשבתי עליך בבוקר בדרך לעבודה וכ"כ קוויתי שבשעה כזאת תרשמי משהו טוב
! חחחחחבבבבבבלללללל!!!!!!!! תעשי הפסקה לפחות החודש, תנוחי, אל תעמיסי על עצמך. לגבי הצדיקים והסיני - לא יודעת מה לומר לך! מצטערת לשמוע תנסי להיות חזקה כמה שאפשר

רוני@30

New member
אוי יעל, כמה מאכזב...

אני מקווה שהמלתחה החדשה שתביאי מגרמניה תתאים לך לזמן קצרצר בלבד - עד שתשמיני מהסיבות הנכונות!
רוני

שרילי

New member
כל כך מצטערת../images/Emo7.gif

כל-כך קיויתי בשבילך... אני בטוחה שהטיול בחו"ל ישפר את מצב הרוח קצת. תעשי הרבה שופינג, טיילי המון ותחזרי עם כוחות מחודשים לטיפול הבא!!! לגבי מוחזרים, עדיין אין לי נסיון בזה(כל מה שנשאב הוחזר ישירות) ביי ואולי נפגש שוב בצ´אט. שירלי

יעלי יקרה ../images/Emo14.gif

אני מצטערת. חשבתי עלייך היום וקיוויתי בשבילך ואין לי הרבה מלים כדי לנחם אותך רק תקווה ענקית לחודש הבא עם הצדיק, הדיקור או אנ´לא יודעת מה, העיקר שתצליחי כבר ותסתיים לה דרך החתחתים הזו אל האושר מחבקת אותך
כוכי

באאבו

New member
יעל ../images/Emo7.gif

יעל, אין לי הרבה מה לומר כדי לנחם, אני מניחה שהמילים נגמרות אחרי כמה שליליות.. מצטערת, מתבעסת, צועקת אוףףףףף אחד גדול ולא צודק, ומאחלת לך המון בהצלחה בפעם הבאה. לגבי מה לעשות.. אולי כדאי שתתייעצי עם הרופא שלך, את מתקדמת טוב לכיוון הצד החיובי של הסטטסיטיקה, לא?
באבו

מאחר ובוודאי נדבר בימים הקרובים

אז על דפי הפורום אני אסתפק באמירת - מותר ורצוי ללקחת שלילי בעצבות ורק אחרי שמעכלים את זה טוב טוב כדי להתחיל לחשוב על חלופות אבל כמו שאמרתי, נמשיך לדבר בינתיים, הצטערתי לשמוע ומקווה להודעות טובות יותר ממך בקרוב ליאור

יעל יקרה

כבר אין מילים לנחם. זה עצוב וכואב. אני אישית לא מאמינה ברבנים, צדיקים וכו´, אבל אם את מרגישה שזה יכול להקל נפשית, אז זה בטח לא מזיק. שולחת חיבוק לעידוד וחיזוק זוהרה

יעל@

New member
אז ככה

עברתי את השוק הגדול, או אולי את האישור למה שכבר חשבתי שקורה שם בגוף שלי, בכל זאת אני חייה איתו 27 שנים עוד מעט, ומכירה אותו יותר טוב מעצמי. כן הוא מתפקד לו לבד, הגוף שלי, בלי ההוראות של הנפש, קצת חוצפה, לא?. את האמת אני מנסה להבין מה לא בסדר איתי? מה? אולי עשיתי משהו? אולי משהו שם דפוק אצלי? לא מצליחה להבין. אוף כל כך לא בא לי לעבור עוד פעם זריקות, בדיקות .... וכו´. אני רוצה הריון ל- 9 חודשים. מקווה כי זה יבוא מתי שהוא, וכן אני שואלת למה אני, למה זה מגיע לי? (אני יודעת שאין תשובה!!!) - כי ככה ההוא מלמעלה מחליט, רק שאותי הוא כבר לא מצחיק. זהו סיימתי לקטר. יעל

hagk

New member
ליבי איתך

יעל למרות שאני לא פעילה באתר עקבתי אחרי התכתובת שלך, כמו כן היתה לנו מעט התכתבות בנושא, השתדלתי כל התקופה להחזיק לך אצבעות ובדקתי כל הודעה שלך כדי לדעת מה התוצאה, אני כואבת את כאבך ואני רוצה לחזק אותך, למרות שנראה לי שאת חזקה ולא נכנסת לדיכאון או שאת לא מראה את זה בכל מקרה חזקי ואמצי חגית

למעלה