שלילי

hagk

New member
זו לא היתה הכוונה

אני פשוט מזדהה איתך, אני באותו מצב בדיוק, קיוותי שהכל יהיה בסדר. אני חייבת להגיד לך שאני מתפאלת מהחוזק הנפשי שלך. בכל מקרה אם תרצי לדבר גם בטלפון או פנים מול פנים אני עומדת לרשותך, הטלפון שלי 051-496273 חגית

יעל@

New member
חגית ../images/Emo39.gif

המון המון תודה על שיחת הטלפון, ואני מחזיקה לך אצבעות לטיפול הקרוב. (אני כבר הספקתי לדבר עם הרופא וקבענו פגישה לשבוע הבא, כדי להחליט מה הלאה). תודה גדולה גדולה,
יעל

yaelhul

New member
אוי יעלי שלי ../images/Emo14.gif

כל כך חיכיתי, כל כך קיוויתי איתך, כל כך רציתי לצווח איתך משמחה, וזה עוד יקרה, רק לא החודש. ילדה יקרה ומדהימה שכמוך - קחי לך את הזמן לדמוע ואח"כ את הזמן להחליט לגבי ההמשך - מוקפאים או צדיקים או דיקורים. אני מחבקת אותך חזק חזק מכאן (והלוואי ויכולתי מקרוב), כדי להקל, ולו במעט על עצמת הכאב.
לב|
לב|
ועוד
אחת גדולה יעל

יעל@

New member
יעלי

תודה חמודה, גם אני רציתי לעלות איתך ביחד כיתה, אבל כנראה שלא סיימתי את כל חובותיי למערכת.... בכל מקרה המון תודה על הכל. והריון קל קל, אוהבת יעל

ligo

New member
יעל

קיוויתי שזה אכן יהיה החודש של היעלות, כפי שיעל חו"ל כתבה, אבל לא תמיד הדברים מסתדרים כפי שאנו רוצים. לגבי צדיקים ודומיהם- אני אישית לא מאמינה, אבל אם את ובעלך כן, ואתם חושבים שיש עוד משהו שתוכלו לעשות כדי להביא ילד הביתה, אז למה לא? העיקר שתצליחו.

נוג

New member
ליעלי../images/Emo7.gif איתך ,גם אצלי זה שלילי../images/Emo7.gif

כל מה שרצינו זה עובר/ית שיקלט וישתרש על רירית חמה ובשרנית אבל אצלנו יש רחם עקשנית וסרבנית. אני לא יודעת עם המכשפה אצלך ביקרה או זה כמו אצלי רק תשובה של בטא. אז עם היא לא הגיע המכשפה ואז מב שנותר שזה לחכות שתתביע את חותמה האדומה ותיתן נראות למפלה. (אני מאמינה שזה עוזר כדי לסגור את המעגל) יעלי אני שולחת לך
שזאת בעצם תיבה אולי לא עם קסמים ואבקת תינוקות אבל עם הרבה כוחות ומחשבות חיוביות אופטימיות ועוד ועוד) ובעיקר המון
ומשאלה אחת גדולה, לרחם אימהית קולטת ומתפחת שבפעם הבאה תבצעה את המשימה. לך ולכל בנות הפורום וגם לי שמחכות בשקיקה לתשובה הנכונה (חיובי) אז ניקח נשימה עמוקה וארוכה, וחודש של הפסקה, ונצא לדרך חדשה ישנה עם המון המון תקווה שאולי זה יצליח בפעם הבאה.
נוג

יעל@

New member
נוג יקרה

כן גם אני לא קיבלתי את הוסת, ואת האמת אחת התחושות הראשונות שהיו לי אחרי שהוצאתי את תוצאת הבדיקה מהמכונה שזה יצא כבר החוצה, שהוסת תבוא ותנקה לי את הגוף. ואם היא לא תבוא אז שזה יהיה כי טעו בבדיקה שלי במעבדה.... (יכול לקרות, לא?) בכל מקרה אני מקווה כי הפעם הבאה מיועדת לשתינו במיוחד אחרי אבקת הקסמים שפיזרת פה.
יעל

רומי^^

New member
אווווווווויייייי - נוגוש ../images/Emo10.gif

היום כשנכנסתי בצהריים לפורום ולא ראיתי הודעה ממך - הייתי נרגשת ומתוחה שהנה אולי...אולי.... צר לי. את בטח יודעת עד כמה... אבל אני יכולה להבטיח לך, שבטח הטוסיק שלך דיי מאושר
, לפחות יפסיקו להציק לו החודש.... (הוא פשוט לא יודע שבפעם הבאה הוא יחטוף את זה לשלושה חודשים רצוף, לפחות)

נועם@בת

New member
../images/Emo25.gif נוג ../images/Emo24.gif

כואב לשמוע נוג, הכשלון, המכשפה, הכאב והתסכול. הכל יחד מאיים לחנוק ולסדוק את שריון הכוח. אבל תמיד אחרי שאנחנו נופלות ונדמה שלא נצליח להרים את עצמנו- מסתבר שיש בנו כוח לעוד ועוד. אחרי הבכי והעצב, אחרי הדכדוך והאכזבה, עולים בנו הכוחות להתחיל שוב הכל מחדש. היום זה יום הבכי, אבל מחר, גם אם ירד גשם, זה יהיה יום של מעונן חלקית, ומחרתים כבר תזרח לך השמש.
נועם

נוג

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo42.gif עוד תזרח

לנועם, אני מחכה למכשפה שתגיע ותעזור לעשות סגירה של מעגל ותפנה מקום לרירית חדשה בשרנית בריחמי הסרבנית. אני נותנת לדמעות לשטוף את הכאב והצער ולנקות את הנשמה ולעזור להצמיח תקווה חדשה. אני יוצאת להפסקה של חודש, אבל עוד אחזור, כוכבית וזוהרת ומאירה בדיוק כמו שכוכב נגה מאיר לאילת השחר את דרכה כל בוקר יום חדש.
נוג

עמית@

New member
צר לי נוג

כואב לחטוף שלילי גם אחרי טיפול חלק אבל אחרי היפר סטימולציה ואשפוז וכאבים פיזיים מתלווים זה מתסכל מאין כמוהו. עצוב עמית

נוג

New member
לרומי ../images/Emo25.gif

הי חמודונת, אחרי שראיתי את ההודעה של יעל החלטתי לי לפתוח עוד שרשרת של עצב. אכן עצובה וכואבת אבל גם קצת מתנחמת ומתמלאת תיקווה לפעם הבאה. אבל קודם הפסקה למנוחה, אגירת כוחות, והדבקת החתיכות השבורות. לגבי הטוסיק בתחילה נשם נשימה עמוקה, אבל גם הוא הביע את צערו והודיע שבפעם הבאה הוא לא יאמר מילה יהיה מוכן לסבול אפילו עד סוף ההריון ולא עד שיראו דופק עוברי. וכבר לא משנה הצבעים והכתמים העיקר שיהיו ילדים. נוג

אושרת@@

New member
נוג יקרה

מצטערת לשמוע מקווה שהפעם הבאה תהיה אחרונה מאחלת לך מנוחה שלווה עם כמה שפחות מחשבות...

יעל ונוג יקרות

צער לך וצער לי... על כך מעידות העיניים... מצטערת על השלילי שולחת כוחות ותקוות להמשיך זה כל מה שיש... אוהבת - נילה

נוגוש ../images/Emo10.gif

מצטערת כל-כך... יותר מידי שליליים יש לנו השבוע. מקווה שהחודש הבא יביא איתו את הבשורה המיוחלת...

yaelhul

New member
אוי נוגיתה ../images/Emo14.gif

גם את? הצטערתי כל כך לשמוע. אני יודעת שאנחנו לא מבקשות הרבה, ובכל זאת, כל כך קשה לקבל את בקשתנו הצנועה??? אני מחבקת אותך מרחוק ומקווה שהאדומה הגדולה תגיע בקרוב ותלך עוד יותר בקרוב, והפעם ל-9 חדשים תמימים. מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה חמודה
ים יעל

מרב.

New member
נוג הנוגה

ואיפה תיבת הקסמים שלך? בתוכה מסתתר ומתחבא לו התינוק המובטח... מצטערת לשמוע על השלילי, נוג, ועם שלל החיוכים המקפצים בסוף הודעתך, אני בטוחה שתיבת הקסמים אינה רחוקה.. עם הרבה כוחות לדרך- מרב

למעלה