שלילי שמיני

זואילי

New member
אני יכולה להציע לך עוד כיוון למחשבה

שעלה אצלי. שוב, זה ניסוי ותהיה. מכיוון שאת ממילא עושה פרוטוקולים קצרים שמתחילים עם הוסת, אולי כדאי להתייעץ עם רופאך על טיפול שמתחיל מגלולות. אני ורופאיי לאור מס' טיפולים שהיו עם דקא חשבנו שאולי הוא פוגע לי באיכות. לפעמים זה קורה. שוב, זה מאוד אינדיבידואלי. מה שעשינו - אני ממילא אחרי כל שלילי הייתי נכנסת לדיכוי ארוך. אז במקום דקא נטלתי גלולות ברצף. נטלתי מס' חפיסות - בהתאם להרגשתי הפיזית. ז'תומרת שכשהרגשתי טוב ומוכנה - הפסקתי את הגלולות ואז מכיוון שמדובר גם בפרוטוקול קצר שממילא מצריך ווסת - אז התחילה הסטימולציה (ע"פ מעקב ראשון ביום הראשון או שני לווסת). בהמשך, לפי נתוני הדם והזקיקים התווסף צטרוטייד יומי לדיכוי כדי למנוע ביוץ עצמוני. זה נתן לי טווח להבשיל זקיקים קטנים יותר. זה נקרא פרוטוקול אנטגוניסט. יכול מאוד להיות שאצלך, בגלל שבכל זאת הפרוטוקול שלך מניב הפריות טובות אז אין צורך בשינוי מהותי. אבל זה רק עוד כיוון למחשבה. כשתדברי עם רופאך על פיפל, ובהנחה כי הוא משתמש בזה, שאלי אותו אם מדובר בפיפל אחד או שניים, כי יש כמה גישות בעניין הזה. כמו כן, תשקלי הפסקות בין הטיפולים. תני לגוף את המנוחה שלו. הפסקות כמובן עם דיכוי וכאן בהחלט יש מקום לגלולות ברצף. עדכני, מחזיקה לך אצבעות לטיפול מנצח!

g a l i 2 6

New member
לא בטוחה שהבנתי

גם אני לוקחת גלולות ברצף אחרי כל הטיפול אז השינוי שאת מציעה הוא לקחת צטרו במקום דקא? זו הכוונה? ולגבי פיפל? מה הכוונה 2? באיזו תדירות? לא שמעתי על 2 ההפסקות שאני עושה הן לרוב חודש /חודש וחצי על גלולות ואז מפסיקים מקבלים מחזור ומתחילים את הסטימולציה

זואילי

New member
אה

חשבתי שאת גם עם דקא בין לבין. תסבירי לי רגע, מתי את מתחילה את הדקא? ז'תומרת, נגיד את מסיימת גלולות ומחכה לדימום כן? מתי אז את מתחילה דקא ומתי גירוי? (באיזה יום למחזור). וכן, אפשר לנסות טיפול שמתחיל בגירוי והדיכוי נכנס בהמשך - עם הצטרו'. (נקרא פרוטוקול אנטגוניסט). אבל זה בהנחה ואתם רוצים לשנות פרוטוקול. ואולי לא כדאי כי הפרוטוקולים שלך בכל זאת הניבו עוברים טובים. המחשבה שלי על הגלולות הייתה כאופציה למי שממילא מתחילה טיפול מתחילת מחזור. כשהדיכוי מגלולות הוא עדין יותר ומאפס יפה את המערכת. יש כל מיני גישות לגבי פיפל. אני יודעת שפרופ' משיח עושה פיפל אחד לפני הסטימולציה ופיפל נוסף לפני השאיבה. אני חושבת שגם בר חווה עושה 2 פיפל. אני עשיתי פיפל אחד איזה 5 ימים לפני שהפסקתי גלולות (לא זוכרת בדיוק. זה רשום לי איפשהוא). מבחינתי הייתי מוכנה לעשות עוד אחד. גם הייתי מוכנה לעשות בהחזרת מוקפאים. אבל קשה מאוד במסגרת הציבורית להציע את ההצעות האלה. יותר מדי גורמים לא רצויים מתערבים בדרך ושמים מכשולים. לא ניכנס לזה כאן ועכשיו..

לולי72

New member
איך זה שלי לא נותנים כלום אחרי טיפול?

אני זוכרת שבאתי לד"ר שיינמן והוא אמר שבגלל שאני עושה הפסקות קצרות בין טיפול לטיפול (נניח\ מחודש מרץ ועד עכשיו, זה לא קצר), אז אי אפשר לתת לי כלום, עכשיו אני עוד יותר מעוצבנת. פלא שיש לי כאבים קשים...

אוי נו באמת ../images/Emo88.gif

התשובות של הרופאים לפעמים מרתיחות אותי
(ובמיוחד שלו... אבל נרד מזה כרגע). בוודאי שאת יכולה לעלות על דיכוי בין הטיפולים, אפילו אם מדובר על הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול. ואם היית בהפסקה ממרץ נגיד עד אמצע יולי (שהתחלת את הטיפול הנוכחי) זה המון המון זמן ללא דיכוי עם ווסתות שמחמירות את המצב !!! פעם הבאה או עכשיו אם את מתכננת הפסקה, תתחילי דיכוי (גלולות, דקא'). תיידעי את רופא הפריון ותתחילי דיכוי עד שתהי מוכנה לחזור לטיפולים. אני כרגע בהפסקה של חודש (בגלל החופשה של המחלקה) יכולתי לקחת גלולות לחודש ואם הייתי מחליטה לעשות זאת לא הייתי שואלת אלא מעדכנת את מחלקת פריון וזהו. כמו שהוזכר עשרות פעמים פה בפורום אנו חייבות לדאוג לעצמנו ולא לסמוך בעיניים עצומות על הרופא, רק אנחנו יודעות מה טוב עבורנו, "אם אין אני לי מי לי"
.

לולי שלא ישתמע לא נכון

הכעס שלי הוא כלפי הרופאים, לא עלייך, התשובה שרשמת שנאמרה לך פשוט הרתיחה אותי אז יכול להיות שהייתי קצת תקיפה בתשובתי.

לולי72

New member
מייקילולי, זה בסדר

ואם אני עכשיו במחזור, אתמול הפסקתי תמיכה ויש לי גלולות, אני יכולה להתחיל לקחת עכשיו?

איתנים3

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

בתקווה לבשורות טובות בקרוב, אמן ואמן!!!!

למעלה