השרשור ברח, אבל אני אנסה לענות כי התשובה שלך
רצינית: אני לא חושב שהתנאים משנים. הדבר היחיד שמשנה זה הרצון, היכולת והדרייב לעשות משהו שנראה נכון. עם ישראל נלחם בתוך עצמו בצורה יותר גרועה אז (אלטלנה הופצצה על ידי יהודים, כזכור) למרות זאת המדינה הוקמה על גבולות שאנחנו נלחמנו עליהם והיינו נחושים. יש פעולות שהעם יעשה גם אם זה לא מוצא חן בעיני הממשלה: "האומץ לסרב" זאת המצאה שמאלנית, שנתנה לגיטימציה למשהו שהוא בבת עינינו, כמו שהוא לא חוקי. "Women Watch" הנשים שמציקות לחיילי צהל, שליחי הממשלה גם זה אינו חוקי, הפגנות שמאל עזות והזויות מול בתים של שרים (חברי ממשלה?) אינן לפי החוק. תלונות של שמאל הזוי על פשעי מלחמה נגד קציני צהל שעושים את תפקידם בבתי משפט בחול לא התבצע בדרישת החוק או הממשלה. השמאל פוגע בחוק הרבה יותר. אתה לא יותר חזק או יותר אימתני אם יש לך יותר נשק. הנכונות להשתמש בו היא החוזק, ואתה רואה את הזבל או האפסים שמנהיג אותנו, מפחד להזיז את האצבע כי משהו (מהשמאל) יכנה אותו "פושע מלחמה" אז עדיף לו שיהרגו ישראלים, כי על ישראלים השמאל לא מגיב וזה יותר זול לו אלקטוראלי (זה - הכוונה להרג יהודים).! אנחנו מאוד חלשים. מאוד. הערבים לא נוגעים במתישבים לא בגלל שאתה שומר עליהם. אתה גם שומר על שדרות וקרית שמונה ובכל זאת נופלים שם טילים ויש פצועים ויש הרוגים, אז איפה השמירה? הערבים יודעים איפה הגבול ולא יעברו אותו נגד המתנחלים כי אז הם ישלמו בעבור זה, נורא פשוט. הערבים מעריכים אנשים חזקים. עובדה. במדינה שנבחר אחד כמו ברק (שוב) והתקשורת לא עורכת בו לינץ תקשורתי אלא להפך, מחבקת אותו, זאת מדינה בה התקשורת מזמן הפסיקה לדווח והפכה לקובעת. יש לנו תקשורת אלימה ומזיקה, שמאלנית ברובה ובבקשה אל תסביר לי שזה לא נכון. עובדה שהבדיחה נבחרה והיא עכשיו מנהלת את המפלגה שלך ואין פוצה פה. אני בעד שהמתנחלים ימשיכו לעשות את שלהם, אל מול ממשלה חלשה, מובסת, ניגפת ולא לגיטימית. זאת ממשלה שצריכה ללכת הביתה. והמתנחלים הם הם הציונים הבאים, כל השאר רק רוצים "שלום עכשיו ומיד" ולא מבינים למה הם מקבלים צלחמה ללא הרף. המלחמה היא כי הם רוצים שלום עכשיו ומיד. והם גם אומרים זאת ככה שגם הערבים שומעים.