שלטון חוק ?

כצפוי כבר ממהרים מקצועני הוויתורים והנסיגות,

כוהני דת השלום המשיחית, להתנגד באופן גזעני לנוכחות יהודית בארצנו ההסטורית. מה לכם ציוויליזציה מפוארת שהקמנו שם במיטב מרצנו, כשרוננו וגם דמנו וכספנו, מה לכם הסטוריה רצופה של 3000 שנה? הנדלניסט הפוליטי היהודי מריח עסקה - עוד אדמה יהודית תמורת בבל"ת - וכבר ריר תאוות-הנסיגה נוטף מפיו.

EverMan

New member
איך אני מעיז

למחות על החוצפה של ה"מתיישבים האמיצים" , שעוברים על חוקי המדינה, שהחליטה שהם לא יתיישבו שם. מה לי ולחוקים סתמיים כאלה ? ולהחלטות ממשלה ? הממשלה החליטה, שלא יהיה ישוב בחומש. והם עוברים על החוק במפגיע. אדם שעולה לחומש - א.עובר על החוק ב.פוגע במדינה כלכלית ג.פוגע במדינה מדינית ד.פוגע במדינה ביטחונית ה.צריך להיכנס לכלא. נקודה.

Haemek

New member
קיבוץ מנרה כמשל

כשהקימו אותו הוא: הממשלה הבריטית החליטה, שאסור להקים התנחלויות. ואנחנו היהודונים הקטנים עברנו על החוק במפגיע. אדם שהצטרף לקיבוץ מנרה- א.עובר על החוק ב.פוגע במדינה כלכלית (כי מה זה להקים קיבוץ בכזה חור, מוקף בערבים, והקהילה היהודית שגם כך היתה עניה, לא היתה מסוגלת להחזיקו) ג.פוגע במדינה שבדרך מדינית (כי מה יגיד העולם שאנחנו ברוב חוצפתינו מקימים קיבוצים בלב איזור ערבי) ד.פוגע במדינה ביטחונית (כי אי אפשר להקדיש כוחות למנרה, צריך אותם בירושלים) ה.צריך להיכנס לכלא הבריטי ואם לא, אז ההגנה צריכים לבוא ולפרק את הקיבוץ. אי אפשר לשמור עליו כל כך רחוק. נקודה. מי בכלל צריך את אום רשרש? חור חם ומהביל רחוק רחוק, מי מסוגל להגן עליו, עם תקציב בטחון של מדינה בדרך? מה, אין דברים יותר חשובים לעשות בכסף? השמאל המובס, הכנוע, הפחדן.

EverMan

New member
אתה באמת משווה את המלחמה של העם היהודי

בבריטים למלחמה של המתנחלים נגד הממשלה שלהם ? יחי ההבדל הקטן.

Haemek

New member
כן,אני משווה

ומה ההבדל? ההבדל הוא שבזמנו מפאי היתה בשלטון, היא הובילה מהלכים אלה ("התנחלויות"). אחרי מפאי התבהמה, והשלטון אבד לה, הפכה היא המובילה בליבוי השינאה לאותם אלה שהם הם ממשיכי דרכה האמיתיים (אלה הנחושים, הקובעים את גבולות ישראל לא בדיבורים, אלא במעשים, בדיוק כמו שעשו אלה כשמפא"י היתה הקובעת). ומפאי (טפו, סליחה, העבודה) תעשה זאת עד שהיא תזכה שוב בשלטון. היא הרי תמכה בהם כשהיא היתה בשלטון עד 1977...

EverMan

New member
ההבדל הוא שנלחמנו נגד כובש זר !

ופה אתה נלחם נגד עצמך ! נגד בשר מבשרך ! נגד אחיך ! עוד מעט תגיד שאם המתנחלים עושים פיגועים כנגד הממשלה זה מוצדק ! כי גם האצ"ל עשה זאת נגד הבריטים ! מה ההבדל לשיטתך ?

Haemek

New member
כובש זר או סוג הממשלה זה כלל ל ארלוונטי

מה שחשוב הוא שעם ישראל יראה ויתפס כחזק ונחוש, אחרת אנחנו נעלם. כי בשכונה הזו, במזרח התיכון, "שלום עכשיו" זה הפסקת קפה חינמית עבור הערבים, הם בטוחים שאנחנו מתפרקים (כי למה למישהו שלום עכשיו, אלא אם הוא נואש ופוחד). שתבין, לדעתי, השמאל הצטרף לאויב ומשתף עימו פעולה,עקב קמיהה לשלום ושכבר יהיה שקט כאן. שקט יהיה לך רק אם תדרוש מלחמה ותראה להם שאתה אוהב להרביץ ואתה בעצם בריון. ככה הוקמה ישראל: לא בשיחות נפש עם המנהיגים הערבים וקמיהה לשלום עד, אלא כבריון השכונתי, שמי שהציק לו, ספג באבי אביו (אריק שרון, בעודו חייל וקצין בצבא). המתנחלים נראים לי הכי נחושים כאן במדינה הוותרנית שלנו. עובדה: הם חיים בלב הערבים והערבים כמעט ולא נוגעים בהם. הערבים מעדיפים לבצע פיגועים, וכך ליצור לחץ על השמאל המפוחד ולהביא לעוד נצחונות, ללא כל תמורה. ללא כל תמורה. ואיפה נכנס כאן השלטון? הבעיה שהשמאל בדרכו לכבוש את השלטון, מוכן לכל דעה, כל זמן שהיא מקרבת אותו לשלטון. וזה שאנחנו מתפנים מכל אמצעי ההרתעה שלנו בדרך זו. אבל מה איכפת לשלטון? העיקר שהוא יוכל להנות ממנעמי השלטון, ושעם ישראל יחפש את החברים שלו.

EverMan

New member
"כובש זר או סוג ממשלה זה בכלל לא רלוונטי" ?!

אתה באמת חושב שהתנאים היו דומים ?! עם ישראל לא נראה יותר "נחוש" כשהוא נלחם בתוך עצמו. הוא לא יוצא יותר צודק, שהוא עובר על החוק שלו עצמו ! ישובים בישראל, כמו בכל מדינה מתוקנת בעולם , מקבלים אישור בממשלה !!! לא של חבורת משיחים שמחליטים שהם מעל החוק ! אין הבדל בין איו"ש לשטח ישראל בנושא הזה ! אתה לא מקים ישוב על דעת עצמך ! אתה באמת חושב, שאני רוצה שלום מכיוון שאני "אוהב ערבים" ? מכיוון שאני "תומך/הצטרפתי לאויב" ?! אני יותר חזק, אני הרבה יותר אימתני, אני יכול להשמיד אותם ולמחוק אותם מהאדמה. ומהנק הנחה , אני יוצא ואומר שאני רוצה שלום. המתנחלים נראים לך הכי נחושים ? הם פשוט נראים לי הכי פורעי חוק. אני לא חושב שהקיבוצניקים, או אנשים כמוני שחיים בערים, פחות ציוניים. אם הם כ"כ ציוניים - שיישבו את הנגב. שיישבו את הגולן. שיישבו את ירושלים. שיישבו את הגליל ! זה לא חוכמה שהם חיים בלב הערבים והערבים לא נוגעים בהם ! כי אני שומר עליהם ! אותם האלו שלא חיים בשטחים ! אנחנו עושים 40 יום מילואים בשנה בשביל להגן עליהם. ונותנים 3 שנים מהחיים שלנו בשביל להגן עליהם ! ומשלמים על השהות שלהם שם מהכיס שלנו במיסים ! ואח"כ צריכים לשלם את המחיר המדיני של הישיבה שלהם שם ! אז לא, הם לא "נחושים" והם לא "אמיצים". אם הם רוצים להקים ישוב, או להישאר בישוב - שיעבירו את זה כמו שמעבירים כל החלטה במדינה דמוקרטית ! בכנסת. השמאל בדרכו לכבוש את השלטון ? אז כנראה שאין רוב בעם שחושב שהם צודקים בדעותיהם. וכנראה שלא צריך להיות שם ישוב.

Haemek

New member
השרשור ברח, אבל אני אנסה לענות כי התשובה שלך

רצינית: אני לא חושב שהתנאים משנים. הדבר היחיד שמשנה זה הרצון, היכולת והדרייב לעשות משהו שנראה נכון. עם ישראל נלחם בתוך עצמו בצורה יותר גרועה אז (אלטלנה הופצצה על ידי יהודים, כזכור) למרות זאת המדינה הוקמה על גבולות שאנחנו נלחמנו עליהם והיינו נחושים. יש פעולות שהעם יעשה גם אם זה לא מוצא חן בעיני הממשלה: "האומץ לסרב" זאת המצאה שמאלנית, שנתנה לגיטימציה למשהו שהוא בבת עינינו, כמו שהוא לא חוקי. "Women Watch" הנשים שמציקות לחיילי צהל, שליחי הממשלה גם זה אינו חוקי, הפגנות שמאל עזות והזויות מול בתים של שרים (חברי ממשלה?) אינן לפי החוק. תלונות של שמאל הזוי על פשעי מלחמה נגד קציני צהל שעושים את תפקידם בבתי משפט בחול לא התבצע בדרישת החוק או הממשלה. השמאל פוגע בחוק הרבה יותר. אתה לא יותר חזק או יותר אימתני אם יש לך יותר נשק. הנכונות להשתמש בו היא החוזק, ואתה רואה את הזבל או האפסים שמנהיג אותנו, מפחד להזיז את האצבע כי משהו (מהשמאל) יכנה אותו "פושע מלחמה" אז עדיף לו שיהרגו ישראלים, כי על ישראלים השמאל לא מגיב וזה יותר זול לו אלקטוראלי (זה - הכוונה להרג יהודים).! אנחנו מאוד חלשים. מאוד. הערבים לא נוגעים במתישבים לא בגלל שאתה שומר עליהם. אתה גם שומר על שדרות וקרית שמונה ובכל זאת נופלים שם טילים ויש פצועים ויש הרוגים, אז איפה השמירה? הערבים יודעים איפה הגבול ולא יעברו אותו נגד המתנחלים כי אז הם ישלמו בעבור זה, נורא פשוט. הערבים מעריכים אנשים חזקים. עובדה. במדינה שנבחר אחד כמו ברק (שוב) והתקשורת לא עורכת בו לינץ תקשורתי אלא להפך, מחבקת אותו, זאת מדינה בה התקשורת מזמן הפסיקה לדווח והפכה לקובעת. יש לנו תקשורת אלימה ומזיקה, שמאלנית ברובה ובבקשה אל תסביר לי שזה לא נכון. עובדה שהבדיחה נבחרה והיא עכשיו מנהלת את המפלגה שלך ואין פוצה פה. אני בעד שהמתנחלים ימשיכו לעשות את שלהם, אל מול ממשלה חלשה, מובסת, ניגפת ולא לגיטימית. זאת ממשלה שצריכה ללכת הביתה. והמתנחלים הם הם הציונים הבאים, כל השאר רק רוצים "שלום עכשיו ומיד" ולא מבינים למה הם מקבלים צלחמה ללא הרף. המלחמה היא כי הם רוצים שלום עכשיו ומיד. והם גם אומרים זאת ככה שגם הערבים שומעים.

השמאלנים כיום ממלאים את התפקיד

של הבריטים בעבר. נסיגות ובריחות הגבירו את הטרור, בנייה ונחישות הפחיתו אותו.

Haemek

New member
ויש להם שם: "מחנה השלום"

כי כבר כבר יש להם או טו טו שלום וזה רק קומץ מתנחלים שמפריע... כי נסיגות יש מלוא מלוא הסל (כי כך נראה לכולם שאנחנו מאזה בסדר) אבל היה זה ברק שגילה שאין לנו פרטנר... והשינאה, השינאה לקומץ המתנחלים, שהם לא האויב, אבל האויב החדיר שינאה זו לשמאל.

הלוואי עלינו עוד "פושעים" כאלה

ופחות פושעים כמו אנרכיסטים ושלום אך-שווא

EverMan

New member
מוזר...

לא זכור לי ששלום עכשיו אי פעם עברו על חוקי מדינת ישראל. ה"עולים האמיצים" לחומש שלך כן. (והאנארכיסטים לא קשורים אליי, מה אתה דוחף לי אותם?)

Haemek

New member
שלום עכשיו פועלים נגד צהל. זאת עברה.

שלום עכשיו משתפים פעולה עם האויב או פועלים מטעמו להחליש את צהל. ואני יכול למצוא לך 30 חוקים שהמופרעים האלה עוברים. הראשון הוא בגידה בישראל ושת"פ עם האויב. אפילו השם של שלום עכשיו מיצג כניעה ותבוסתנות: רוצים שלום עכשיו ולא חשוב מה המחיר. הם פשוט שכחו שהשם הוא לצורך פנימי בתוככי ישראל אבל גם האויב שומע ומבין שאנחנו נשברים, נכנעים ורוצים שלום כבר היום, עכשיו, נמאס לנו ממלחמות. אתה חושב שאחרי הצהרה כל כך תבוסתנית וכנועה, אתה תקבל שלום עכשיו מהערבים?

EverMan

New member
שלום עכשיו נגד צהל ?

איך שלום עכשיו עובדים נגד צה"ל ? הם עובדים נגד המתנחלים וגם אז רק נגד ההתנחלויות הבלתי חוקיות. בלבד. השלום הוא לא לצורך פנימי בתוככי ישראל. שלום הוא מטרה לא פחות חשובה. לא בכל מחיר, ולא בכל תנאי, אבל כן, שלום זו מטרה חשובה מאוד. וברור שעם ישראל שבע מלחמות, ורוצה שלום. כך זה תמיד. כך רשום גם במגילת העצמאות "עם ישראל שולח יד לשלום לשכניו הערבים". להגיד "אני רוצה שלום", זה לא דבר רע. אתה רוצה להלחם כל הזמן ?

Haemek

New member
כן

הללו מבקשים שלום עכשיו בכדי לשכנע כמה שיותר ישראלים לחתור לשלום. הנקודה שהשוטים שכחו שגם האויב שומע את הנהיה הפתאומים שלנו לשלום ומבין שאו טו טו העם נשבר, וכי הלחץ שלו מצליח לחסל אותנו. אני ההדיוט,, כערבי, הייתי מסיק שעוד מעט לחץ והיהוד ישבר. ואתה רואה בדיוק כמוני שלמרות כל הגסטות והמחוות החד צדדיות שלנו, החוצפה והפגיעה בנו רק עולה כל הזמן. כן, "שלום עכשיו" פוגע בצהל. חיילים נהרגים בכדי להראות שאנחנו עדיין לא נשברים למרות קולות המצוקה ("אנחנו רוצים שלום עכשיו ומיד") שאנחנו משמיעים... השמאל פוגע בצהל. "האומץ לסרב" נתן לגיטימציה והיום יש 25% נוער שלא בא לו להתגייס והיום זה כבר "כשר" והוא בעצם "אמיץ". כלומר 75% מהעם מוכן לההרג ושאר ה- 25% לא פריירים, יש להם "אומץ". השמאל הניגף.

עדכאן

New member
כשרוננו, כספינו ודמנו... אתה בטח מתכוון

לפעילי שלום עכשיו ! כידוע, רובם של המתנחלים הם דתיים. מתוכם אחוז גדול לא משרת בצהל כלל. רוב הלוחמים משרתים רק 16 חודש ! ההתנחלויות דורשות ומקבלות משאבים עצומים לביטחון, לפיתוח ולכל שירות אחר שעולה למשלם המיסים פי כמה ממה שהוא עולה לו כשהוא ניתן בתחומי הקו הירוק. אדמה היא לא יהודית ולא לא יהודית. התייחסות לאדמה כאל 'יהודית' זו עבודת אלילים, ואפילו בין רבני המתנחלים יש מי שיודעים זאת. לא שאכפת לי עבודת האלילים שלכם, ממילא כך אתם נוהגים ביהדות כמעט בכל נושא. רק מה ? בהתנחלויות אתם עושים זאת על חשבוני, על חשבון בני משפחתי וידידי, אתם גוזלים את דמינו, כספינו, ובאשר לכשרון, את כשרונכם להשחית אנחנו מכירים היטב. די !

1אברהם

New member
מדובר בפעילות ברוכה של מתישבים יהודים

שמנסים לתקן טעות היסטורית - פינוי חומש. פינוי חומש חשף את שמאלניותה של ממשלת שרון ושותפתיה שלא הדאגה הדמוגרפית עמדה מול עיניה בהתנתקות, הם עדין תלו תיקוות משיחיות שההתנתקות למרות חד צדדיותה תביא שלום ותמתן את הצד השני. פינוי חומש היה מיותר לחלוטין, מדובר במקום אסטרטגי שחולש על חלק ניכר ממישור החוף, וצה"ל ממשיך לשלוט באיזור. בניגוד לפינוי גוש קטיף שניראה שהיה לו תמיכה ציבורית לפינוי חומש, לא היתה תמיכה ציבורית חוץ מהגחמות של שלום עכשיו לעקור יהודים מעבר לקווים הלא רלוונטיים מילפני 40 שנה בגלל האגנדה המעוותת שלהם שעקירת יהודים תפחית את מטרתם של הערבים לסלק את היהודים מכל פלסטין.

למעלה