שלחתי מכתב....

שלחתי מכתב....

ממש עכשיו... ואולי אני אצטער על כך בהמשך, ואולי לא... מכתב חושפני, עם כל הרגשות והמחשבות שלי מוגשות על מגש, בפני מישהו שאין לי מושג איך הוא יגיב אליו... או אם הוא יכול, מסוגל או רוצה בכלל להתמודד עם המילים האלו שלי... רגעי חרדה...

שיריה

New member
צלילונת...

אני כל כך מקווה בשבילך שהוא מסוגל להבין ורוצה להבין! כל כך מקווה!

../images/Emo140.gifתודה לך...

גם אני מקווה, מאוד מקווה... בינתיים שקט, אולי זה לטובה. יש לי בחילה.

ה מוזה

New member
לא משנה מה תהיה התשובה ..

אל תצטערי .. אני מקווה שהוא ידע להעריך ולהבין מילים שנכתבות לו מהלב מקווה שהוא ישיב לך באותה מטבע של כנות ואמת ומה שלא יהיה או כן יהיה אל תצטערי שבחרת לשלוח את המכתב להיפך היי גאה בך
מקווה שנראה כאן בשורות טובות

אוווףףףףףףףףף....

אני לא מצטערת, ואני לא אצטער, לא משנה מה יהיו התוצאות... ידעתי מראש שאני לוקחת סיכון, שאני לוחצת אותו בפינה, ושאני משאירה לו את האופציה לצאת מחיי, ואפילו לא לענות לי, ובכל זאת, אני יושבת כאן ובוכה, ואני לא בטוחה למה, אם זה האגו שלי שנבהל, או שאני באמת עצובה כי אני יודעת שהמכתב שלי, עם כל האהבה שבו, הוא לוחץ על כל היבלות והפצעים, פצעים ויבלות מהעבר, וכאלו שגידלנו עכשיו, ואני כבר כל כך הרבה זמן מתגעגעת אליו. 5 שנים לא ראיתי אותו... רק מכתבים בחודשים האחרונים ואני חוששת שהיום סיימתי את הכל. חחח מחיר הכנות... מעניין אם הוא יענה לי.

ה מוזה

New member
../images/Emo13.gif לא שכחת להדביק בול ?

מתוקה שכמותך כן , לכנות ולישירות יש מחיר האמיני לי זהו מחיר שווה לשלם אותו עדיף הידיעה מחוסר ידיעה יש לי הרגשה שהוא יענה .. בנתיים את יכולה להרגע לנשום עמוק אני בטוחה שהוא גם זקוק לנשימה עמוקה אחרי שיקרא את המכתב חוץ מזה אני מחזיקה אצבעות אז מה יש לך לדאוג , אה ?

אוייש מוזה את קסם...

יחד עם כל הדמעות שירדו לי אחרי ההודעה שלך יצא גם חיוך שלא ראה אור יום (או מנורה) כבר כמה ימים... תודה לך
ואני סומכת עליך עם האצבעות...
תודה.

הטייסת

New member
רק דבר אחד-

לא קשור למסוגל,רוצה וכו'- אם הוא מרגיש כמוך,זה יסתדר ואם לא אז עדיף ככה. ובנוסף- אני מתגעגעת לתחושה הזאת של אי הוודאות,לפרפרים האלו. כייפ לך. ההתרגשות לפני שהכל מתחיל להיות רגיל.. וידוע... מוזי- לאן נעלמת לי? }{

ה מוזה

New member
עכשיו אני לומדת לעוף :):

חושבת על מים עכשיו אני לומדת לעוף עוצמת עיניים בנתיים.. }{

אפשר לשחרר אצבעות...

תודה לכן מקסימות, הוא חזר, אני מניחה שהוא מרגיש כמוני, להסתדר?... ידעתי מראש שזה לא יסתדר בקלות אם בכלל. זה מסובך וקשה וכואב, חוסר אונים... אבל כל הקלפים על השולחן, אני עדיין בוכה... ידעתי שאכאיב לו ולעצמי. ימים יגידו, עוד הרבה ימים... שיהיה לנו סופשבוע נעים ורגוע. ושוב, תודה לכן

...../images/Emo101.gif...

כשזה נוגע\ אתי אנקרי האור מסתיר קולות רק בלילות קולך בוקע לא רוצה לגעת עוד - אם זה כואב, כשזה נוגע למה באת לי קרוב, למה ככה לעזוב? אתה שותק רחוק מלמד אותי לשכוח- אני כמו עשב נעקר בין אנשים רוצה לצמוח למה באת לי קרוב, למה ככה לעזוב? האור מסתיר קולות רק בלילות זה שוב בוקע מה היה לך, מה שם בחדר מה צעק בך רגע לפני? למה באת לי קרוב, למה ככה לעזוב? לא רוצה לגעת עוד - אם זה כואב, כשזה נוגע

למעלה