שלחו תינוק בריא לגן!!!

אבי בן 1231

Well-known member
וקיבלו תינוק עיוור ופגוע מוח ללא סיכוי למרפא.
המטפלת קיבלה עונש "חמור מאוד" שישה חודשי עבודת שרות!
הייתי ממליץ שאת ששת חודשי השרות תעשה באחד ממעונות "ויצו", שם תוכל לעשות את הסטאג'!!!!
אם לי היה קורה כזה מקרה המטפלת היתה מתגלה שחוטה ברחוב כשאני ממתין למשטרה, עם חיוך מרוח על הפנים.

מצער מאוד ששוב קיימת הוכחה נוספת שאלוהים ישן בשמירה, כואב הלב לראות בטלויזיה משפחה חרדית צעירה שבורה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הייתי ממליץ שאת ששת חודשי השרות תעשה באחד ממעונות "ויצו", שם תוכל לעשות את הסטאג'!!!!
אם לי היה קורה כזה מקרה המטפלת היתה מתגלה שחוטה ברחוב כשאני ממתין למשטרה, עם חיוך מרוח על הפנים.

מצער מאוד ששוב קיימת הוכחה נוספת שאלוהים ישן בשמירה, כואב הלב לראות בטלויזיה משפחה חרדית צעירה שבורה.
ליבי עם כול משפחה שילדה נפגע מידי מטפלת.

שמלת תחרה1

Well-known member

התקדמת אבי, לבך כואב בגלל משפחה חרדית.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה גזר הדין או שבוצע כאן הסדר טיעון?
מה הקשר בין הטענה ל"הוכחה" כהגדרתך, לה' הפתרונים. אכן כואב לראות הורים שבורים, בין אם הם חרדים ובין אם אתאיסטים. אבל קשר כלשהו בין זה למה שכתבת? כאמור, לה' הפתרונים.

מקסים 45

Well-known member
זה גזר הדין או שבוצע כאן הסדר טיעון?

מה הקשר בין הטענה ל"הוכחה" כהגדרתך, לה' הפתרונים. אכן כואב לראות הורים שבורים, בין אם הם חרדים ובין אם אתאיסטים. אבל קשר כלשהו בין זה למה שכתבת? כאמור, לה' הפתרונים.
איני מתיימר להבין את הכותב, אבל מבין שהכותב חושב לשומרי מצוות יש מניות אצל הקב"ה, לכן קשה לו כשמשהו קורה במגזר השומר מצוות.

Harrington

Well-known member
מנהל
איני מתיימר להבין את הכותב, אבל מבין שהכותב חושב לשומרי מצוות יש מניות אצל הקב"ה, לכן קשה לו כשמשהו קורה במגזר השומר מצוות.
כך הכותב כתב פעמים רבות בעבר, אולם מבחינת היהדות אין לדברים כל שחר. מבלי להיכנס לשאלת קיומו של הקל, השמירה או היעדרה על כל יהודי ועל כל אדם בכלל, איננה תלויה בהכרח במידת שמירת המצוות שלו. כלומר מי שמחפש כאן 1 תמורת אחד, יוכל בקלות רבה למצוא שלל מקרים בהם התיאוריה הזאת לא מחזיקה מים. ודאי לא בעוה"ז (קצת מזכיר את שיטת השמאל הקבועה, קודם להמציא עמדה לצד שכנגד ואז לתקוף אותה בקול רעש גדול :)).

אבי בן 1231

Well-known member
חבל מאוד שאינך מבין את הכותב! הכותב, כותב מאוד ברור!
כאשר מישהו מאמין בכוח מסויים שישמור עליו ואותו כוח מפשל לעיתים כה תכופוץ ובגדול מפסיקים להאמין בו ומחליפים כמובן בכוח אחר ובוודאי שמפסיקים לברכו.
האם היית ממשיך להעסיק שומר ראש או כל עובד אחר בשרותך שהיה מפשל לעיתים קרובות??|תוהה|

מקסים 45

Well-known member
כאשר מישהו מאמין בכוח מסויים שישמור עליו ואותו כוח מפשל לעיתים כה תכופוץ ובגדול מפסיקים להאמין בו ומחליפים כמובן בכוח אחר ובוודאי שמפסיקים לברכו.
האם היית ממשיך להעסיק שומר ראש או כל עובד אחר בשרותך שהיה מפשל לעיתים קרובות??|תוהה|
תקשיב
אם היה לדתיים מניות אצל הקב:ה יתכן ואתה צודק, הדתיים מקבלים אחרת ממך את המכות שהם חוטפים.

מקסים 45

Well-known member
התחלת לזרות את שינאתך?!
יותר מידי מוקדם ממה שיציפתי, בציניות שלך נחשפה.

אבי בן 1231

Well-known member
התחלת לזרות את שינאתך?!
יותר מידי מוקדם ממה שיציפתי, בציניות שלך נחשפה.
התחלת לחשוף את יצר הריב והמדון שלך!!! מה קרה משעמם לך בחיים???
לא תצליח לגרור אותי למריבה, אך אתה מוזמן לחשוף את שיניך!!!
|שטן||שטן|

חלילה, שלא ישברו לה את הידיים כי אנחנו לא פרימיטיביים ולא אכזריים. צריך לשים אותה בכלא לתקופה ממושכת מאוד. עבודה אינה עונש רציני, אם היא בכלל עונש.

למעלה