שלחו תגובות...

tiptip4u

New member
אל מתאים...

הבייס פשוט והבגדים לגמרי לא... הם ממש ממש ממש יפים! ז"א אני מתייחסת לביצוע, כי הרעיון לא משהו. השיער קצת חתוך מהצד, אבל הכול ממש יפה. גם ת´פנים לא אהבתי משהו }-)

The Charmd One

New member
אוי וימית

החתימה מתוקה!!!

Daria46410

New member
ניצולון ../images/Emo108.gif

עשיתי את הדולי הזאת אתמול בלילה ולא יודעת מה עבר עלי... בכל אופן נדמה לי שהיא היתה אמו להיות סיילנט ועוולתי לה משהו... אני כבר לא זוכרת כלום חחח לא משנה בכל אופן תגידו מה דעתכן, עצות\שיפורים אם יש =] תודה

The Charmd One

New member
תגובה לך...

אוקיי היא ממש פיצפונת אז קשה לראות..אבל בכל מקרה השער נחמד..קצת גושי..פשוט אני לא רואה..חח... והשמלה יפה..אבל היא פשטוה כזאתי..אבל בסה"כ

Phoebe again

New member
היא מאוד חמודה.. רק קצת מוזרה

הייתי אומרת... ואממ... מישהי יכולה לעשות לי טובה ולשים פה טיוטוריאל לפנים? זה ממש חשוב, ואני חושבת שמישהי/מישהו מפה כבר עשאו אחד כזה
... אז פליז, מי שיש לו שישים.. *יורדת על ברכיי ומתחננת*

The Charmd One

New member
המממ "פיבי"

שמו פה נראה לי בשבילי טיריטוריאל לעשיית עינים אף ופה לסוג ההוא ששחכתי איך קוראים לו...טחחח איזה עוזרת אני...
אלא עם העיניים הגדולות והפה שהוא שני פסים אחד של 4 ואחד של 2... אני לא מוצאת אותו עכשיו אצלי...
אבל תקחי דולי של גוז´י בסגנון שלך ותסתכלי מה היא עשתה שם ותביני...

Phoebe again

New member
אפשר לקרוא לי "יעל"../images/Emo6.gif

לא לפחד, זה רק היה חוש ההומור המבריק (לא
) שלי. ותודה
אנני בספק אם יצליח לי, אבל תודה... אם למישהו בכל זאת יש, הוא מוזמן לתרום...

Daria46410

New member
אממ.. הודעה אחרונה (באמת!)

כנראה שהקלדתי מהר מדי (גם אני לא הבנתי כלום מההודעה)

The Charmd One

New member
תגובה..

אוקיי היא יפה....הצצלה טובה אבל יותר מדי מרוחה כזה..הג´ינס מהמם ונראה אמיתי וגם החולצה יפה..השער קצת מוזר שמאחורה בערוף הוא בהיר כזה פתאום..אבל סה"כ יפה..אפשר את הבייס? בבקשהההה

למעלה