שלוש

בבר

New member
שלוש../images/Emo140.gif../images/Emo124.gif

אני מחפשת אותך ובאמת ובתמים לא מבינה למה את מתעלמת ממני ולא עונה לי לשלל המסרים ששלחתי לך. אני מבקשת בכל לשון של בקשה שתצרי איתי קשר ותסבירי לי במה מדובר , אני לא אוהבת להשאיר עניינים לא סגורים. נשיקות ויום נעים, עינב.

בבר

New member
אני רק...

אני רק רוצה בתגובתה של שלוש ולא של אף אחד אחר ונראה לי שהמסרים שלה חסומים ולכן אני כותבת כאן.

ה מוזה

New member
כאן זה מסתיים . תמצאי דרכי תקשורת

אחרות . אם יש לך דבר מה אישי לומר לה ומסריה חסומים כנראה שאינה חפצה בתקשורת . תאלצי למצוא דרך אחרת הפורום הזה לא יהווה תחליף למסרים וכאן לא יתנהל ההמשך לכל מה שאירע / או לא בפורום אחר

בבר

New member
לא התכוונתי להמשיך את זה כאן

וחוץ מזה חשבתי שזה פורום שנקרא - מכתב שלא נשלח ושאפשר לשלוח כאן כל סוג שהוא של מכתב וזה מה שעשיתי, שלחתי מכתב לשלוש . אבל כנראה שטעיתי, חבל...

מורני !

New member
דווקא הסבר לזה

גם אני הייתי רוצה לשמוע. חבל שבחרת לשלוח לה מסר ולא להסביר לעוד כמה שתוהים - האם באמת יש הגבלה לסוג של מכתבים?

בבר

New member
אני...

גם אשמח לשמוע תגובה פומבית ויותר עניינית ... כי אני בסה"כ כתבתי שאני מתגעגעת לשלי ורוצה לדעת מה קורה איתה ועדיין למרות כל ההתנפלות עליי אני לא מבינה מה עשיתי רע?

שיריה

New member
../images/Emo9.gifהי...

גם אני לא חושבת שהיא עשתה משהו נורא כל כך, נכון שזה לא המקום אבל אני לא חושבת שזו טרדיה גדולה.... לא צריך לכעוס, ולהביא את השירשור הזה לאורך כזה...

הוי נו..

אתם עושים עניין מלא עניין. היא ביקשה בקשה לגיטימית מאוד לא להעבירם מסרים אישיים על גבי הפורום. זה מקובל בכל פורום... לא על כל שטות חייב לפתוח דיון מטומטם יש פה מנהלת שמחליטה איך יתנהל הפורום. לא מתאים, אפ'חד לא חייב להיות פה.

שיריה

New member
הבהרה!

מבחינתי ההתערבות בשירשור הזה הוא סתם אי הבנה אחת גדולה... אני מצטערת מוז ואני ממש לא מפקפקת בשיקול הדעת שלך!
שבת שלום לכולם!

י ו ל י ק

New member
מהומה על לא דבר....

הוא המינוח הנכון. כעת, למעלה, בראש בפורום ישנה הודעת מנהל. כמה פעמים כתבתם מכתב ולא העזתם לשלוח? כמה פעמים כתבתם מכתב וכבר לא היה מי שיקבל אותו? כמה פעמים חשבתם לכתוב ולא כתבתם ? לכולנו יש מישהי/מישהו שכתבנו להם ולא שלחנו מאלף סיבות שונות לכולנו יש מכתבים שנכתבו בראש, בבטן ומהרבה סיבות לא נשלחו. דברים שרציתם להגיד לאישה,לבעל,לילד,לחבר/ה ...ואתם לא מעיזים פורום מכתב מיועד לכתיבת מכתבים. מכתב יכול להיות קצר או ארוך, נתון לשיקולו של הכותב. ובמכתבון של בבר לא ראיתי קללות או משהו חריג שהצריך אזהרה כזו או אחרת. בכלל, אם הדיון הזה "מטומטם" אז מראש המנהלת לא היתה צריכה לעורר אותו...בכך שהיא בחרה להזהיר הודעה שלא ממש היה בה דבר שמצריך להגיע לאזהרה, באופן טיבעי הדבר גורם לתהיות. פורום= במת דיון. לכן גם דיון לגבי תהייה כזו או אחרת הינו לגיטימי. עיקר תפקיד של מנהל פורום כזה או אחר, לשמור על רמה נאותה של דיון, או לצורך העניין - מכתב. הערה נוספת... למיטב ידיעתי בקישורים היה בעבר קישור לכל מיני מכתבונים שאנשים משאירים על המקרר או על הכר, וזה נחשב למכתב לכל דבר, אז מדוע ולמה הודעתה של בבר לא נחשבת לכזו? ולסיום... לא הייתי ממהרת לכנות אף דיון כזה או אחר, כמטומטם. אחרי הכל... מדובר פה על אנשים. שבת שלום לכולם.

ה מוזה

New member
תגובה פומבית

חבל שאת הניסיון שלי לשמור על הפורום הזה נקי מסיכסוכים בזה הרגע סיכלתן - והרי התגובה א.זכותו של מנהל להגיבלפי שיקולו לגולש במסר אישי . אין חובה להגיב בפומבי . ב .לפי בקשתך לתגובה רשמית להלן המסר שנשלח אליך בבר - הודעה מ: ה מוזה אל: בבר תאריך: 12/06/2003, שעה: 16:17:16 אני מודעת לסיבה שבגללה בחרה שלוש לכתוב בפורום מכתב שלא נשלח מודעת גם למה שקרה ומה שקורה בפורומים שכנים.. לא רוצה למחוק את ההודעה שלך אבל מבקשת .. לא להבעיר אש במקום שקט אם אראה זיק קטן לא אהסס למחוק אני בטוחה ששלוש תראה את ההודעה שלך אם תרצה תענה אם לא אז לא . לא אוהבת למחוק הודעות .. אז אל תכריחי אותי ,טופ? יום טוב לך הודעה מ: ה מוזה אל: בבר תאריך: 12/06/03, שעה: 16:24:51 לא מתעניינת לא בבעד ולא בטובת ולא בנגד רק בשמירת השקט בפורום אותו אני מנהלת . לא נמחקת .. חושבת שמעשים מעידים טוב יותר ממילים. שיהיה לך כל טוב . הודעה מ: ה מוזה אל: בבר תאריך: 12/06/03, שעה: 16:39:08 אני אנסה להסביר אולי קודם תקראי את הודעת המנהלת שם כתוב מהי מהות הפורום .. ומעבר לזה ..אני נוטה לאפשר מרחב מחייה גדול מאוד למילים .. לא מוחקת בשרירות לב אבל כשרואה הודעה של "מדור חיפוש קרובים" שולחת מסר עם בקשה ..והסבר הפורום במהותו נועד למכתבי הלב .. תקראי קצת ..בטוחה שתראי את המהות שם בכל דף לגבי ההודעה שלך היות ואני מודעת לפתרון שניתן בפורום אחר לגבי סכסוכים .. לפרוק את זה בפורום מכתב שלא נשלח אני מאפשרת מרחב .עד גבול האש . גם לשלוש זה הוסבר .. מקווה שעכשיו הייתי ברורה יותר ג. אם שיקולי המנהלת לגבי שליחת המסר או הבקשה שלה לא להביא סכסוך מפורום אחר לכאן או כל שיקול אחר שלה אינם מוצאים חן בעיני מישהו . מוזמנים/ מוזמנות לפנות להנהלת הפורומים . ד . המכתבים שעולים כאן מאז שהוקם הפורום . זכו אך ורק לכבוד ולהבנה ואינני חייבת דין וחשבון על צורת הניהול שלי ,באם בחרתי להגיב במקרה הנל במסר אישי זו זכותי הלגיטימית . ה. בבר - איפה בדיוק ראית התנפלות? אני ראיתי בקשה והסבר .. ו . הגבלות על מכתבים? לכל פורום בפורטל תפוז יש את המהות שלו והאופי שלו מעבר להגדרה זו או אחרת . ויש את הפעלת שיקול הדעת של המנהל ובמקרה הספציפי הזה הפעלתי את שקול דעתי .שוב - מוזמנות לפנות להנהלת הפורומים באם שיקול דעתי אינו נראה לכן . ז. את תגובותייך למסרים לא פירסמתי בבר מפאת חיסיון הגולשים . אולם שם הבעת הבנה . ז. איזה מכתבים עולים לכאן ? דפדפו לכן בכל הדפים מאז שעלה הפורום לפני כשנה את התשובה תקבלו שם . מעבר לתגובה הזו . לא תהיה תגובה נוספת שלי בעניין . שכחתן דבר אחד - המכתב עדיין כאן , וזה מעיד על הגבולות המאוד רחבים שאני מאפשרת - אל תנצלו זאת עד תום .

מורני !

New member
אממ

מיכוון שאני גולשת מן המניין מותר לי להביע ביקורת על כל דבר הנעשה, על ידי מנהלת או גולשים, בכל פורום שהינני מעוניינת בכך. אף אחד לא מנסה פה לסכסך, בטח לא אני, חבל שאת רואה שאלה שנשאלה בתמימות כרצון לפתוח ריב. מבחנתי אם היית לוקחת את מה שהדגשת שם, בלבד, והיית כותבת שוב, זו הייתה תשובה מספקת ביותר, הדרך שבה בחרת להגיב, מעוררת בי רצון לעוד שאלות. למה בחרת לפרסם מסרים אישיים על גבי הפורום? או לעלות שיחות אישיות שלך עם בבר? אף אחד לא אמר לך לא להפעיל שיקול דעת, השאלה שנשאלה על ידי כאן היא רק - מה גרם לך להפעיל שיקול דעת זה. הבנתי שהסברת את זאת במסרים לאדם המיועד אך זו שאלה שענינה אותי - קוראת סמויה בפורום, ולכן אני חושבת שיש מקום לפרסם הודעה שכזו מעל הפורום ולא במסרים... זה לא סותר את המסרים, אפשר גם וגם. ומה שאני הכי לא מבינה זה - למה את מרגישה מותקפת? ולמה בחרת לפרסם מסרים אישיים על גבי הפורום? אל תרחיקי לכת - עד לפנייה להנהלת הפורום יש עוד מרחק רב, רק שואלים שאלה, זה לא אומר שמישהו פה נגדך.

ה מוזה

New member
מורני .

ראית היכן שהוא שכתבתי שאין להביע ביקורת? הגבתי תגובה ארוכה ומפורטת על השאלות והתהיות . לגבי סכסוך - לא הבנת .לא כיוונתי את זה לתהיות או לשאלות . ומי שאמור היה להבין - מן הסתם הבין . אין לי כוונה לפרט מעבר לכך מעל דפי הפורום . את הגורמים לשיקול הדעת שלי לא אעלה כאן . אם הם מקובלים עליך ובאם לאו . מעבר למה שהגבתי - לא אגיב יותר . למעט תוספת אחת : התייעצתי עם הנהלת הפורומים. פורום המכתב שאינו נשלח נועד כדי לשמש במה למכתבים מסוגים שונים, אך לא כתחליף למערכת המסרים המיידים של תפוז ולא כדי לנסות לסגור חשבוות אישיים. ושוב ..שקול הדעת הוא שלי .זכותך לקבלו או שלא . בזה סיימתי את תגובתי בנושא הזה . שבת שלום .

מורני !

New member
אני ממש לא יודעת

מה הגורמים לשיקול דעתך, כיוון שכתבת שלא תעלי אותם כאן. לכן - איך אני יכולה לדעת אם ימצאו חן בעניי או לא?

למעלה