שלוש שאלות קטנות:

tn1000s

New member
רכיבה בגשם

בתור מישהו שתמיד היתה לי פוביית גשם בגלל החלקה.... תמיד נמנעתי מלרכב בגשם והיום אין לי ברירה בגלל המדינה שבה אני גר השד אינו נורא כל כך רוכבים באופן חלק בלי תנועות או תפעול אגרסיבי, להשתדל לא לבלום בפתאומיות להכפיל את מרווחי הביטחון וכן אפשר גם להשכיב אבל קודם תתמקד בלרכב חלק לפנות בזהירות וכשתצבור ביטחון וניסיון תגדיל את זוית ההטיה

CBRRRRRR

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

"בכביש יבש, ב 100 קמש קל להטותו או להשכיב עד שמגן הברך נוגע-לא-נוגע באספלט." אתה בטוח?
זה שכל התמונות בעיתונים הן עם ברך בכביש זה לא אומר שזה "קל" או "נכון". אבל עזוב. לא נתחיל שוב את הדיון של "ברך בכביש כמטרה/אמצעי". חריטה לא עושים לבוכנה אלא לצילינדר. כשעושים חריטה בד"כ שמים בוכנה חדשה, בגודל קצת יותר גדול כדי להתאים לקוטר החדש של הצילינדר. וגם מחליפים את הרינגים באותה הזדמנות שפותחים ראש מנוע. בעברית זה נקרא חצי אוברול. לפעמים מסתפקים בהחלפת הרינגים בלבד. חריטה עושים כשאין קומפרסיה, וצריכת שמן גבוהה. במנועי 4 פעימות פעם בהרבה עשרות אלפי ק"מ. במנועי 2 פעימות פעם במעט עשרות אלפי ק"מ. הכל תלוי בסוג המנוע, השימוש וכו'. על מה אתה רוכב? מה גורם לך לחשוב שצריך חריטה?

גרמי

New member
סליחה על ההטעייה....

כתבתי חריטת בוכנה, והתכוונתי כמובן לחריטת צילינדר.... סינגל 250 סמ"ק שצורך ליטר שמן על 1000 ק"מ זה חריג, ומעיד כנראה על דפנות צילינדר פגועות קשה. הפתרון בדר"כ: חריטת צילינדר

ptitza

New member
נפח מיכל שמן ב-GN

הוא 1.3 ליטר. רשום עליו, כדרך הגב, 1300CC, וזה לא נפח המנוע:)

למעלה