שלוש שאלות קטנות:

שלוש שאלות קטנות:

רכיבה בגשם. הקסדה מעלה אדים. פותח את הפתחים העליונים. עדיין – אדים. מה עושים? הטייה בסיבוב בכביש רטוב וגשום. האם ניתן לבצע סיבוב בהטייה או להאט? שמן? מה גודל מיכל השמן ב GN250? האם להסתפק בהמלצת היצרן 10W40 או שיש משהו טוב יותר? האם סביר שהמנוע שותה 1 ליטר ל 1000 קמ?

גרמי

New member
סיבוב על אופנוע חייב להיות עם הטייה

על כביש רטוב, הטייה במידה שאתה רגיל על יבש תביא להחלקה, כדאי תמיד לרכב לאט יותר. אבל זה תמיד מפתיע לגלות כמה אפשר להטות את האופנוע בגשם בלי להחליק. כנס למגרש ריק עם האופנוע, ותרגל כמה סיבובים בסביבה סטרילית כדי לקבל תחושה כמה אפשר להטות. אח"כ על הכביש קח בחשבון שצביעה על הכביש מאוד חלקה ועלולה לגרום להחלקה אם אתה עובר על הצביעה בהטייה. בקסדה נסה לשים אפון. זה עוזר במידה מסויימת. ליטר שמן ל 1000 ק"מ זה הרבה, ומעיד על מנוע שידרוש בקרוב חריטת בוכנה והחלפת רינגים. 10/40 חצי סינטטי הוא מספיק טוב למנוע שלא עובד בעומסים גבוהים כמו ה GN.

בכביש יבש, ב 100 קמש קל להטות

או להשכיב עד שמגן הברך נוגע-לא-נוגע באספלט. אבל אני אולי פוחד להשכיב בגשם. גם חדש על האפנוע, סה"כ חודש. מה זה חריטת בוכנה וכמה עולה? וכמה יעלה החלפת רינגים? אני צפוני אז הטיפול ייעשה אצל התותח בקריות. מה זה 'אפון'?

el presidente

New member
לא לא..פשוט היתה פה התקפה כזו...

אז ניכנסנו לכוננות ספיגה... זה בסדר..כרוב..תוריד את הקסדה..

tygger

New member
אתה מדבר עם GN250?

מעניין איזה מגן ברך אתה מדבר. אתה רוכב גם עם חליפת מירוצים מלאה על הGN? מרפק הצלחת? מעניין אותי לדעת שאתה יודע על מגן ברך ולא על אפונים. וחוץ מזה מוסך התותח סגור מזה שבועות מספר. באופן רציני יותר, שים לב לצמיגים שלך שלא יהיו יבשים וחסרי בשר. אם אתה חדש על האופנוע אז אל תדבר שטויות ותשים לב יותר לרכיבה מאשר ל"השכבות". ואחרון חביב, אם אתה צפוני אז תבוא למפגשים ותלמד הרבה יותר מניסיון של אחרים. זה פחות כואב. בדוק.

tygger

New member
עדיין...

אתה חושב שרוכב מתחיל עם GN250 שלא סגור מה זה אפון ולא יודע את רזי הרכיבה בגשם ישכיב עד מגן המנוע?!? לא יודע. לא הייתי ממליץ לו לנסות בכלל להשכיב אם הוא רוצה להמשיך ולחיות. עוד משהו, אם המנוע אוכל שמן אז תוריד טיפה טורים. לרוב המנועים של הGN טוחנים שמן אם נוסעים איתם בטורים גבוהים.

אדים בקסדה - קצת משחת שיניים עם

צמר גפן יבש למרוח על המשקף מבפנים זה עובד. לגבי הטיה בגשם הכל תלוי בצמיג.

כRובי

New member
../images/Emo45.gif תמונה ../images/Emo59.gif ../images/Emo70.gif

הקידמי לא נראה כמרחף מעל האספלט ? (והנה עוד אחת
)

tygger

New member
לא!!!

עוד בסוף הוא יתרסק בגלל התמונה. ברכיבה בגשם ידידי, לא הכל תלוי בצמיג. זאת אימרה מאוד מטעה. מה עם צבע על הכביש? מה עם סוג האספלט? מה עם בורות מיותרים (שלא חסרים כאלה בארץ)? הכל תלוי בצמיג? באמת???? גם הצמיג הטוב ביותר יחליק על ריצפת בטון רטובה. יש הרבה כבישים באיזור הצפון בעיקר שהם מחליקים רצח גם כשיבש.

royboy1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שימו לב להודעתו של טייגר...

למעלה