שלוש שאלות / המלצות

Chatulim

New member
שלוש שאלות / המלצות

הי כולם, אודה לכם אם תוכלו לחוות דעתכם על הבאים: 1. משחק האל / פאולס 2. יונה בודדה (פרח מזכרוני שם המחבר, ספר עב כרס) 3. חנות הספרים קדמת עדן ברח' דיזינגוף בתל אביב (מחירים ומבחר יחסית לחנויות בהן אתם קונים). תודה! מיכל

Mנטה

New member
אני מאוד אוהבת את יונה בודדה

מערבון מצוין עם דמויות נפלאות וסיפור עלילה סוחף. הרבה סוסים הרבה פרות והרבה רצון שלא יגמר לעולם.

Rivendell

New member
על "קדמת עדן" שמעתי דברים

טובים. תריצי חיפוש, מישהו סיפר על החנות ממש לפני כמה שבועות.

siv30

New member
אני רכשתי שם את המשכוכית ../images/Emo99.gif

לפני כחודשיים. בתקופה בה אין להשיג את הספר בשום מקום (ממש כך) הם מכרו את הספר במחיר סביר (70 ש"ח) והיו מאוד אדיבים. לי יש נסיון טוב איתם.

ל א

New member
קדמת עדן

אני זוכר שקניתי שם את הדיסק הראשון של black box recorder שהיה יד שניה במחיר מצחיק ומאז אני זוכר אותם לטובה כי היה קשה להשיג את הדיסק הזה בארץ אז (וגם היום, בעצם) ועוד במחיר הזה. אבל זה לא מה שאתם רוצים לשמוע, לא?
הבעיה בחנות שהספרים מסודרים כך שאי אפשר יהיה למצוא אותם. בביקור הלפני אחרון שלי בחנות שאלתי את המוכר איך הספרים מסודרים והוא אמר שלפי נושאים, מה שעורר ויכוחון בין המוכר לבין אחד מהברנז'ה שם (נו, אלה שמשחקים איתו שחמט כשמשעמם להם) אם עדיף לסדר את הספרים לפי סדר הא"ב של סופרים או לפי נושאים. הטיעון המוחץ של המוכר בעד הסידור שלו היה שאם מישהו פתאום ימכור לו ארגז שלם של ספרים שנכתבו ע"י אנשים ששמם מתחיל בא' הוא יצטרך להזיז חצי חנות. למה מוחץ? כי השני השתכנע. ואני חשבתי לעצמי בדאגה מה יקרה אם מישהו ימכור לו פתאום ארגז שלם של ספרים שעוסקים בצמחים ירוקי עד במדבר גובי או משהו כזה, אבל כרגיל, סתמתי ת'פה ודחפתי את הראש לתוך איזה ספר. אבל גם זה לא מה שאתם רוצים לשמוע, לא?
טוב נו, אין לי שום דבר להגיד שתרצו לשמוע, אני סתם במצב רוח להגני ולא שתיתי כלום.

למעלה