שלוש משאלות יש לכם מה הייתם מבקשים?
צביה.ש Well-known member 21/1/21 #1 שלוש משאלות יש לכם מה הייתם מבקשים? קבצים מצורפים FB_IMG_1611253398646.jpg KB 25.1 · צפיות: 0
מ מקסים 45 Well-known member 21/1/21 #2 נכתב ע"י צביה.ש: שלוש משאלות יש לכם מה הייתם מבקשים? לחץ כדי להרחיב... 1. לחזור לחיי השגרה 2.שביבי ירכיב את הממשלה הבאה 3. לטוס למרוקו
נכתב ע"י צביה.ש: שלוש משאלות יש לכם מה הייתם מבקשים? לחץ כדי להרחיב... 1. לחזור לחיי השגרה 2.שביבי ירכיב את הממשלה הבאה 3. לטוס למרוקו
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 21/1/21 #3 נכתב ע"י צביה.ש: שלוש משאלות יש לכם מה הייתם מבקשים? לחץ כדי להרחיב... 1 לילה במיטה עם לידי גאגא. 2 שהיא לא תבהל כשהיא תראה אותי עירום. 3 אני רוצה שהיא תשיר לי את ההמנון האמריקאי תוך כדי שאנחנו עושים את זה.
נכתב ע"י צביה.ש: שלוש משאלות יש לכם מה הייתם מבקשים? לחץ כדי להרחיב... 1 לילה במיטה עם לידי גאגא. 2 שהיא לא תבהל כשהיא תראה אותי עירום. 3 אני רוצה שהיא תשיר לי את ההמנון האמריקאי תוך כדי שאנחנו עושים את זה.
צביה.ש Well-known member 22/1/21 #5 נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: 1 לילה במיטה עם לידי גאגא. 2 שהיא לא תבהל כשהיא תראה אותי עירום. 3 אני רוצה שהיא תשיר לי את ההמנון האמריקאי תוך כדי שאנחנו עושים את זה. לחץ כדי להרחיב... יופי של משאלות.....
נכתב ע"י סבא של כיפה אדומה: 1 לילה במיטה עם לידי גאגא. 2 שהיא לא תבהל כשהיא תראה אותי עירום. 3 אני רוצה שהיא תשיר לי את ההמנון האמריקאי תוך כדי שאנחנו עושים את זה. לחץ כדי להרחיב... יופי של משאלות.....
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 22/1/21 #6 נכתב ע"י צביה.ש: יופי של משאלות..... לחץ כדי להרחיב... ברור.... כסף כבר לא מעניין אותי יותר.